Elnézést, hogy belevau, bár nem tőlem kérdezted. Részemről elvileg 1 hét múlva megérkezik az fzs1000- hez való fék - és kuplungkar. én akkor be tudok számolni, passzol- é, avagy sem az fzs600- hoz.
Nekem is ilyen van ! 3 éve használom, sőt a barátaim is. Tökéletesen működik ! Csak ajánlani tudom ! Autóba is jó, mert tud nagyobb árammal is tölteni, szal ennyiért ingyen van.
Tán, hogy ne terheljen másra méretezett áramkört a fűtés plusz áramfelvétele... Főleg ne a kapcsoló kontaktjait.
Ha direktbe kötöd, tuti nem ég le semmilyen kábel. Más kérdés, hogy illik relén keresztül, amit a gyújtás vezérel.
Mennyi a teljesítménye?
..és ha nem te, ha nem másvalaki? Teszem azt parkolsz valahol, csíntalan gyerekek meg elkezdik nyomogatni tekergetni a a gombokat; és mire visszaérsz szépen leszívta az akksit a markolatfűtés. Nem olyan elképzelhetetlen ez.
Köztudott, hogy a gyári akksik bírják a legjobban és még ha megveszed a gyári utódot borsos áron az se lesz olyan. Minimum 5 év, ha nem volt szélsőség, de ha jól van tartva simán többet is, főleg ha márkás.
Ha direktbe kötöd, tuti nem ég le semmilyen kábel. Más kérdés, hogy illik relén keresztül, amit a gyújtás vezérel.
Mennyi a teljesítménye?
Viszont a gyártó gondolkodását nem értem.
Miért kell szerinte direktbe kötni.
fzs 600 túraplexi mra
fzs 600 túraplexi givi
Basszus, hogy már 6500pénz egy tankolás.....