Nem az autó képességivel volt a gond, hanem hogy életembe nem vezettem esőbe (meg amúgy is töredékét, mint motorral, ami szintén kb 7000 km) És a szar út és az 5 db vizesfutás (amiből 3-nál jött a szembelevő autó a kanyarba én meg azt se tudtam mit csinálok) lassabb tempóra sarkallt (mondjuk mögöttem így is le volt maradva mindenki és többször is kipörgött a kerék elindulásnál ) Egy szó mint száz én 3-szor láttam Zacket csúszni a kanyarba, de ő egyet sem érzett. mai nem volt motoros túraidő
Igaz! tényleg nem az a legnagyobb előnye! A tiszta városi 5,2, ami teljesen lesokkolt! :D
Hosszútávon 3,9, ez fix.
Hazafelé végig esőbe, jól tapadnak azok a Metzelerek!
A motor futóműve remek! Féke elképesztően jól adagolható. Blokk nyomatékos. Nem ezres, de szerintem az túlzás! Kimotorozhatatlan. Nagyon könnyűnek érzem a motort, s az is. Összeszokás: Haladunk, haladunk! BÍZOK a gépben, ezt támasztja alá, hogy autóval sem tudták tartani mögöttem a lépést.
szomorú viszont, hogy 10 motort láttam összesen az úton, ebből 8 BMW volt.... mind GS, ebből 6 GSA, 1 GS, és egy kicsi F650GS (újabb női rájder).
Mi a különbség? freepeti túrára is megígérte a rossz időt... márpedig egy rendes férfi állja a szavát... még ha emiatt fizikai bántalmazásban lesz is része túratársaitól
Persze a bátor jelentkezők fordultak vissza leghamarabb
Hosszútávon 3,9, ez fix.
Hazafelé végig esőbe, jól tapadnak azok a Metzelerek!
A motor futóműve remek! Féke elképesztően jól adagolható. Blokk nyomatékos. Nem ezres, de szerintem az túlzás! Kimotorozhatatlan. Nagyon könnyűnek érzem a motort, s az is. Összeszokás: Haladunk, haladunk! BÍZOK a gépben, ezt támasztja alá, hogy autóval sem tudták tartani mögöttem a lépést.
szomorú viszont, hogy 10 motort láttam összesen az úton, ebből 8 BMW volt.... mind GS, ebből 6 GSA, 1 GS, és egy kicsi F650GS (újabb női rájder).
neked minden rendben a motorral
Elég szar
B terv egy étterem vagy kajálda vagy fagyizó vagy akármilyen hely
C terv meg lehet egy pipi show
Hogy halad az összeszokás?