Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Évadnyitó útvonala körvonalazódik már?
amúgy én Dunlop Roadsmart II-est vagy z8 at vennék
Utóirat: a videóban vannak szövegbuborékok. Nálam nem kapcsolt be automatán, ha nálatok sem, a videó ablakánál tudjátok aktiválni a kis fogaskerék mellett.
Jó Kakucs, csak tavaly voltam egyszer az euroringen és tetszett, hogy kicsit nagyobb, de még barátságos méretű pálya.
Egy röpke telefonálás után tudsz meg pontosak. A hímzés nekem ajándék volt (egyébként csak 1.500,-/darab). A zselé (19mm vastag) egy ülőfelületre 19.600,-, illetve vannak komplett huzatok a honlapon, azok is fix díjasak. Párjában (előre és hátra, ha nem egybeülés - Fazer- típusú) 23.800. Szivacsozást nem tudom pontosan.
Ez ígen
Eddig is sejtettem, hogy velük csináltatom a kövi ülésem, ez csak hozzátett ehhez
Esetleg meg tudod mondani, hogy részenként mi mennyi? A zselé, a szivacsozás, a hímzés? Nem tudom mik vannak még eXtrák
Tadaaaaaam. Így készült az ülésem.
http://youtu.be/dyEeMXE4EAo by SK[/L]
fazeresek a pályán jó kis nap volt
persze motorral, 4e ft talán egy délután...
hétköznap nagyon kicsi a létszám, és ha délelőtt mész nagy az esély hogy egyedül vagy
Eccer kipróbálom...miért is ne !
Kakucs nincs is messze...mennyi a pályadíj ? Motorral szoktál kimenni ?
nekem kakucs játszik, olcsó és jó
Euroring esetleg valamikor?
tréning és a pálya két külön dolog, mindkettőn mást tanulsz ...
ne légy hülye!
Neked minek magyarítás ? Globetrotter létedre ?!? Látom te igazi túrabajnok vagy...3 hét...meg ilyenek...gratula és irigység :)
Mondom hülye vagyok ! :) Bár egy tréningre elmennék...utána jöhet a pálya !
A google chrome böngésző automatikusan magyarít
pályán nem kell félni mitől szembe nem jön senki...
lassú pálya , 2es-3as max,
ami a lényeg,hogy nem versenyezni kell, hanem tapasztalatot gyűjteni! ami után közúton sokkal biztonságosabban mész...
Az a baj, hogy pályán félnék...az utcán is félek magamtól...néha előbújik az állat belőlem....és akkor én is félek... :)
Cimre:
Igen ez az a készülék, csak nem ez a Pat csinálja. Ő is a Christiantól vette át és kezdte angolul hirdetni az igét :)
Ha valakit esetleg érdekel, vagy az ország azon felébe lakik:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jó ez a kijelző. Főleg az utolsó, fazeres képen. Kis diszkrét. Lehet, hogy engem érdekel.
egy jó kezdőnek mondanám magam de lehet hogy lehagyhatjuk a jót is

úgyhogy valamikor ki kéne menni Kakucs ringre, gyakorolni...
Megnéztem az adatlapod...azért te lényegesen jobban kanyarodsz mint én tudok...nekem néha nagyon vagylagosra sikerednek a kanyarjaim :)
akkor eladhatnád neki az enyémet is amugy nekem semmi bajom vele...eddig jol viselkedett a big fazeren
esőbe meg óvatosan, ott max az esőgumi a fasza