Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rámenni rámegy,de összehúzza a felni,mivel csak 5,5 col. Parasztosan ballonos lesz ránézésre a gumi, meg ha lábtartón karcolsz is,marad vagy 2 cm majrécsíkod!
Sziasztok!

Használta már valaki 190/50-es gumikkal a fz6-ot? Elvileg rámegy.

üdv
Udv .
Eladó sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban.
Frissített árukészlet! www.fazer.hu
06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Néhány képpel foglalnám össze a hétvégémet. Egy tanulság: gyönyörű tud lenni a napfelkelte, de hajnali fél 6-kor néha hideg van. A naplemente is tud gyönyörű lenni.
Nyolcé' bajnok ár! Pár ropiért festik, és olyan lehet, mint egy új!

Közben (végre?) kész lett a motorom. Összeszerelése megvan, már csak az ülés kell rá, ami szerdán jön.
Végül a fejidom, bumeráng idom, belső panel, oldalsó idom, bukócső, bukógomba, doboz, első sárvédő lett újrafestve. Kompletten metál szürke (gyári színkódos) lett, amit mutattam is. Húú, nagyon fogok vigyázni rá.
van egy eladó hasidomom ha érdekel valakit szóljon bátran
Szerintem a 100%-hoz képest, ha még 80%-os, akkor legalább van még 5,6mm . De ki tudja ,hiszen április 1 van.
Valóban hihetetlennek hangzik. Mihez képest 80%-os? Az 1,6mm-hez?
Ezt már április 1-ére írtad? Legalábbis remélem
Még mindig vannak olyanok akik a f..z másik végére születtek
Kemény vagy csoki
Próbáld a szemedet furkálni,ha utána nem érzel lötyögést az agyadba akkor biztos hogy beázott.
A mostani is ilyen, pont ezért is szeretem. Csak lassan lehet, hogy el kellene gondolkodni egy fiatalabb járgányon, mert ki tudja mit hoz a jövő, lehet hogy nem lesz érdemes költeni rá. Bár eddig lekopogom minden ok
Sziasztok!
Lemostam ma a motort és észre vettem törölgetés közben,hogy az akksiban lötyög valami.Lehet beázott a mosástól.Fúrtam rá néhány lyukat és kifolyt belőle minden.Lehet attól baja,hogy beázott?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tuti van 170-180 kilós gép.....................pl az enyém ilyen.
..én a csávókat sem
Tényleg? Baszki, akkor én megint benéztem
BTW nem árt, ha fel tudom venni a motort sztenderről, különben elindulni sem tudok vele

Jah és tegnap felmászott Zacky mögém a Zümin a garázsba, hát én azt hittem mentem berosálok. Még jó, hogy a sztender kinn volt. Azt hiszem marad az a felállás, hogy ő visz engem és nálam az utas maximum egy táska lesz Én nem értem azokat a csajokat, akik a 80-100 kilós csávójukat viszik
Ügyesen, ügyesen!
gratulálok hozzá! sok balesetmentes km ert!
hát így alakult ez 3 évvel fiatalabb 2007' első tulajtól,minden papirjával és számláival ,egy 52l kappa hátsó dobozzal...
ez az amit szerettél is volna?
nem kék volt
A TÉVÉBE! M1 híradó!