Rámenni rámegy,de összehúzza a felni,mivel csak 5,5 col. Parasztosan ballonos lesz ránézésre a gumi, meg ha lábtartón karcolsz is,marad vagy 2 cm majrécsíkod!
Eladó sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban.
Frissített árukészlet! www.fazer.hu
06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Néhány képpel foglalnám össze a hétvégémet. Egy tanulság: gyönyörű tud lenni a napfelkelte, de hajnali fél 6-kor néha hideg van. A naplemente is tud gyönyörű lenni.
Nyolcé' bajnok ár! Pár ropiért festik, és olyan lehet, mint egy új!
Közben (végre?) kész lett a motorom. Összeszerelése megvan, már csak az ülés kell rá, ami szerdán jön.
Végül a fejidom, bumeráng idom, belső panel, oldalsó idom, bukócső, bukógomba, doboz, első sárvédő lett újrafestve. Kompletten metál szürke (gyári színkódos) lett, amit mutattam is. Húú, nagyon fogok vigyázni rá.
A mostani is ilyen, pont ezért is szeretem. Csak lassan lehet, hogy el kellene gondolkodni egy fiatalabb járgányon, mert ki tudja mit hoz a jövő, lehet hogy nem lesz érdemes költeni rá. Bár eddig lekopogom minden ok
Sziasztok!
Lemostam ma a motort és észre vettem törölgetés közben,hogy az akksiban lötyög valami.Lehet beázott a mosástól.Fúrtam rá néhány lyukat és kifolyt belőle minden.Lehet attól baja,hogy beázott?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tényleg? Baszki, akkor én megint benéztem
BTW nem árt, ha fel tudom venni a motort sztenderről, különben elindulni sem tudok vele
Jah és tegnap felmászott Zacky mögém a Zümin a garázsba, hát én azt hittem mentem berosálok. Még jó, hogy a sztender kinn volt. Azt hiszem marad az a felállás, hogy ő visz engem és nálam az utas maximum egy táska lesz Én nem értem azokat a csajokat, akik a 80-100 kilós csávójukat viszik
Használta már valaki 190/50-es gumikkal a fz6-ot? Elvileg rámegy.
üdv
Frissített árukészlet! www.fazer.hu
06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Közben (végre?) kész lett a motorom. Összeszerelése megvan, már csak az ülés kell rá, ami szerdán jön.
Végül a fejidom, bumeráng idom, belső panel, oldalsó idom, bukócső, bukógomba, doboz, első sárvédő lett újrafestve. Kompletten metál szürke (gyári színkódos) lett, amit mutattam is. Húú, nagyon fogok vigyázni rá.
Lemostam ma a motort és észre vettem törölgetés közben,hogy az akksiban lötyög valami.Lehet beázott a mosástól.Fúrtam rá néhány lyukat és kifolyt belőle minden.Lehet attól baja,hogy beázott?
Előre is köszönöm a válaszokat!
BTW nem árt, ha fel tudom venni a motort sztenderről, különben elindulni sem tudok vele
Jah és tegnap felmászott Zacky mögém a Zümin a garázsba, hát én azt hittem mentem berosálok. Még jó, hogy a sztender kinn volt. Azt hiszem marad az a felállás, hogy ő visz engem és nálam az utas maximum egy táska lesz Én nem értem azokat a csajokat, akik a 80-100 kilós csávójukat viszik
nem kék volt