Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hétvégén csinálom az enyémet. Nem olyan nagy mutatványok ezek a dolgok, bár annyiból szerencsém van, hogy fater autószerelő, így szerszámból nem vagyok híján.
Tud valaki szerelőt szelepállításhoz? Surányi az emberem, de mivel a szelepezés otthagyós, nem szeretnék Gödöllőre oda- vissza hévezni...
Zugló környékén kéne, vagy olyan helyen, ahonnan emberi idő alatt hazabékávézok Zuglóba. Help!
Hát...láttam már szebbet is.
azért ez eléggé túlzás.
Jó pár naked bike-t kipróbáltam már és egyik se nagyon ért közelébe a Fazer-nak. Persze mindenki a saját lovát dicséri, nem sokat mentem még vele de az elmúlt 30e km-be azért kitapasztaltam ezt-azt...
A Japánok közül ebben a kategóriában szerintem messze a legjobb.
Előbb indulnék el vele világkörüli útra, mint mondjuk a BMW GS-el. ....valahogy megbízhatóbb és még az olajat sem eszi.
Nekem Goodrich fékcsövek vannak elől, hátul.
Érezhetően határozottabban fog, két ujjal jól adagolható.
Én nem bántam meg.
nekem tökéletesen megfelelt, szerintem a gyárival sincs semmi baj Hungaroringen is bírta a strapát,,,
én inkább csinálnék egy karbantartást rajta , úszónyergek, fékolaj csere ,,,
de jól fog, csak egy túrán kipróbáltam egy olyat aminek fém fékcsöve volt, és radikálisabbnak "jobbnak" tűnt, ezért gondolkozom én is a cserén.
nem fog jól vagy mi a gond
miért tartod feleslegesnek?
használnak páran, de szerintem tök felesleges
Sziasztok!

Használ valaki fém fékcsövet fz6-on?
mik a tapasztalatok?

üdv
persze hogy érzem, plusz 40kg, plusz 45lóerő és hosszabb tengely táv,, aki nem érzi az hülye de nem is ez a lényeg

miért fapados a fazer futóműve
mert nem lehet jobbra-balra tekergetni a telókat, érdekes ezek a tekergetős telokról is a szerelők 99% azt mondja hogy a gyári a legjobb,,,, no akkor meg
A méreteket majd megmérem, ha gondolod. A te géped milyen? Mert az adatlapodon ugye...
A bukógombát tőle rendeltem, a háromszöglető konzolt meg a szinterezést ők végezték.
azt ne mondd, hogy nem érzed a különbséget a nagy madarad és a kicsi rigód között, mert megeszem a kalapom :)
fapaD AZ AGYAD!
Az enyém legalább lágy.. siklik mint egy hajó
Hali!

Fasza lett a bukógombeszod a vasra:-)! A méreteit meg lehetne tudni? Mert asszem gyártatok egyet a vasamra...mert ugye az ördög nem alszik:-)!

Köszi
Ákos
Kb. fél éve nem tankoltam saját magam. Múltkor autóban, utasként ültem és láttam hogy pörögnek a százasok és az ezresek, ha rendesen töltik a benzint.
Ahhoz képest, hogy egyes hírek szerint BP-n alig van forgalom a drága benzin miatt, a Motor Show-ról a pályáig eljutni nem volt egy gyors menet...
Jópofa ez a rövidnadrágos, pólós motorozás megnézném ezt a vidám brigádot egy 10km/h-ás perec után.
fapad, s ezt kemenyseggel kompenzaljak! :)
Azért annyira nem vész a helyzet. Vagy az FZ6nak olyan kemény futóműve lenne?
Lehet, csak közben tönkremegy a veséd a sok rázkódástól, illetve ellátsz vagy 100 km-t, mert nagy pusztaság a fele.
Ez az erdős rész és zöld környezet nekem bejön. Az autópályáink egyhangúak, főleg itt Szeged környékén. Ürességeken megy keresztül.
Én szeretem az ilyen egyenes utakat is, lehet gyakorolni a váltogatásokat.
Szeged-Békéscsaba majdnem ilyen, ajánlom figyelmedbe. A környék legunalmasabb útja
http://youtu.be/VeBed65PTa0 ez az út!
Ha egyszer lesz sok sok pénzem, építtetek egy ilyet. Jó minőség és hosszan egyenes, szép az idő... de irigylem is.