Én hétvégén csinálom az enyémet. Nem olyan nagy mutatványok ezek a dolgok, bár annyiból szerencsém van, hogy fater autószerelő, így szerszámból nem vagyok híján.
Tud valaki szerelőt szelepállításhoz? Surányi az emberem, de mivel a szelepezés otthagyós, nem szeretnék Gödöllőre oda- vissza hévezni...
Zugló környékén kéne, vagy olyan helyen, ahonnan emberi idő alatt hazabékávézok Zuglóba. Help!
azért ez eléggé túlzás.
Jó pár naked bike-t kipróbáltam már és egyik se nagyon ért közelébe a Fazer-nak. Persze mindenki a saját lovát dicséri, nem sokat mentem még vele de az elmúlt 30e km-be azért kitapasztaltam ezt-azt...
A Japánok közül ebben a kategóriában szerintem messze a legjobb.
Előbb indulnék el vele világkörüli útra, mint mondjuk a BMW GS-el. ....valahogy megbízhatóbb és még az olajat sem eszi.
nekem tökéletesen megfelelt, szerintem a gyárival sincs semmi baj Hungaroringen is bírta a strapát,,,
én inkább csinálnék egy karbantartást rajta , úszónyergek, fékolaj csere ,,,
persze hogy érzem, plusz 40kg, plusz 45lóerő és hosszabb tengely táv,, aki nem érzi az hülye de nem is ez a lényeg
miért fapados a fazer futóműve
mert nem lehet jobbra-balra tekergetni a telókat, érdekes ezek a tekergetős telokról is a szerelők 99% azt mondja hogy a gyári a legjobb,,,, no akkor meg
Kb. fél éve nem tankoltam saját magam. Múltkor autóban, utasként ültem és láttam hogy pörögnek a százasok és az ezresek, ha rendesen töltik a benzint.
Ahhoz képest, hogy egyes hírek szerint BP-n alig van forgalom a drága benzin miatt, a Motor Show-ról a pályáig eljutni nem volt egy gyors menet...
Lehet, csak közben tönkremegy a veséd a sok rázkódástól, illetve ellátsz vagy 100 km-t, mert nagy pusztaság a fele.
Ez az erdős rész és zöld környezet nekem bejön. Az autópályáink egyhangúak, főleg itt Szeged környékén. Ürességeken megy keresztül.
Én szeretem az ilyen egyenes utakat is, lehet gyakorolni a váltogatásokat.
http://youtu.be/VeBed65PTa0 ez az út!
Ha egyszer lesz sok sok pénzem, építtetek egy ilyet. Jó minőség és hosszan egyenes, szép az idő... de irigylem is.
Zugló környékén kéne, vagy olyan helyen, ahonnan emberi idő alatt hazabékávézok Zuglóba. Help!
Jó pár naked bike-t kipróbáltam már és egyik se nagyon ért közelébe a Fazer-nak. Persze mindenki a saját lovát dicséri, nem sokat mentem még vele de az elmúlt 30e km-be azért kitapasztaltam ezt-azt...
A Japánok közül ebben a kategóriában szerintem messze a legjobb.
Előbb indulnék el vele világkörüli útra, mint mondjuk a BMW GS-el. ....valahogy megbízhatóbb és még az olajat sem eszi.
Érezhetően határozottabban fog, két ujjal jól adagolható.
Én nem bántam meg.
én inkább csinálnék egy karbantartást rajta , úszónyergek, fékolaj csere ,,,
Használ valaki fém fékcsövet fz6-on?
mik a tapasztalatok?
üdv
miért fapados a fazer futóműve
mert nem lehet jobbra-balra tekergetni a telókat, érdekes ezek a tekergetős telokról is a szerelők 99% azt mondja hogy a gyári a legjobb,,,, no akkor meg
Fasza lett a bukógombeszod a vasra:-)! A méreteit meg lehetne tudni? Mert asszem gyártatok egyet a vasamra...mert ugye az ördög nem alszik:-)!
Köszi
Ákos
Ahhoz képest, hogy egyes hírek szerint BP-n alig van forgalom a drága benzin miatt, a Motor Show-ról a pályáig eljutni nem volt egy gyors menet...
Ez az erdős rész és zöld környezet nekem bejön. Az autópályáink egyhangúak, főleg itt Szeged környékén. Ürességeken megy keresztül.
Én szeretem az ilyen egyenes utakat is, lehet gyakorolni a váltogatásokat.
Ha egyszer lesz sok sok pénzem, építtetek egy ilyet. Jó minőség és hosszan egyenes, szép az idő... de irigylem is.