El tudom képzelni, hogy minden mozgó járművet mér. A mérés maga max fél másodpercig tart, szóval simán belefér egy csúcsforgalom mérése is. Ilyenkor szerintem a kérdés az, hogy takarásban voltál-e, illetve a látószögbe beleestél-e. Még 60-nal is megbüntiznek, az a baj. ..
Nekem hétfőig van szünet, aztán megyek vissza Budára.. De hétvégente általában itthon vagyok. Ja, és én is Szeged mellett ...
(De nem írom ki itt, hogy hol, mert nem csak barátaim vannak a fórumon )
Igen, baromi gyors az expozíciós ideje, ha egyszer meglát és távolságon belülre kerülsz (azt hiszem 200m belül fényképezhet csak le), azonnal megvagy neki.
Dipshit!
Nem vagyok ellene. Most szünet lesz és kaka idő, de mikor ismét kisüt a nap és elkezdek bejárni (Szeged mellett lakok), összehozunk egy találkozót.
szerelgetők figyelem ! www.vatera.hu%2Flistings%2Find...!%2094%20DARABOS%20SZERSZ%C1MK%C9SZLET%203%20GARANCI%C1VAL" target="_blank">link
van ebből villámáras is az eladónak 16e.
Hali.
Egy olyan parám van, hogy lehet lefotóztak :(
Ha a trafi a szembejövőket méri és én a trafi mellet haladok el, vagyis a trafi háttal lesz nekem akkor milyen gyorsan tud rámzumolni és fényképezni ? Lakott területen belül kb olyan 110-el mentem el a trafi mellett és akkor egyből húztam egy satuféket egészen 60-ig sikerül lefékeznem.. csak azt nem tudom, hogy ezalatt az idő alatt lle tud-e fotózni ? Építő jellegű hozzászólásokat előre is köszönöm.
Rhinoeli ! Láttam kesztyűt keresel -egy barátom nemrég vett koplett bőrcumót a nejének és van egy kabátja és kesztyűje is -én nem láttam
de ha kell küld képet ,szerintem 2 -őt együtt 10 e. 3 postáért odaadja.
Nem találtam meg a mail címed az enyém fent van az adatlapomon ,ha érdekel
Ha gondolod, egyszer összefuthatunk Szegeden megtapogatni egymás ülését. Az enyémben ugyan zselé nincs, hanem "csak" viszkoelasztikus hab van..de egymás mellett a két gyártó ülését nézegetve csak tudunk majd szolgálni valamilyen tapasztalattal a többiek számára.
Én tavaly szemezgettem a lehetőséggel, de aztán kiderítettem magamról, hogy nem nekem való, plusz azonnali kizáró ok, a bőrruha hiánya volt részemről. Szóval tavaly vezették be, úgy gondolom.
Ülésről: Somoto Kárpit is súly és magasság alapján (ha nem személyesen mész, akkor csak próbál) alakítja ki az ülésed, viszont teljesen új szivacsot nem kapsz. Azt a részt tölti ki/fel új anyaggal, amin konkrétan ülsz. Igazából nem tudom, hogy a többi csak marketing, vagy számít is. (a teljes szivaccsere')
A VERSENYPÁLYÁRA MOTORKERÉKPÁRRAL CSAK BUKÓSISAKBAN, MOTOROS CSIZMÁBAN, MOTOROS KESZTYŰBEN, VALAMINT TELJES MOTOROS BŐRRUHÁBAN LEHET FELHAJTANI!
A fentiektől eltérő öltözetben (pl. cordura) nem lehet felhajtani a versenypályára a résztvevő saját biztonsága érdekében. A ruházatot kihajtáskor ellenőrizni fogjuk.
nagyon jó : link
fékbetéteket hol szerzitek be? (olcsóbban) :)
üdv
amúgy tényleg jó motyó lehet, de én már összevásároltam kb. uezt darabokból.
(De nem írom ki itt, hogy hol, mert nem csak barátaim vannak a fórumon )
Dipshit!
Nem vagyok ellene. Most szünet lesz és kaka idő, de mikor ismét kisüt a nap és elkezdek bejárni (Szeged mellett lakok), összehozunk egy találkozót.
van ebből villámáras is az eladónak 16e.
Egy olyan parám van, hogy lehet lefotóztak :(
Ha a trafi a szembejövőket méri és én a trafi mellet haladok el, vagyis a trafi háttal lesz nekem akkor milyen gyorsan tud rámzumolni és fényképezni ? Lakott területen belül kb olyan 110-el mentem el a trafi mellett és akkor egyből húztam egy satuféket egészen 60-ig sikerül lefékeznem.. csak azt nem tudom, hogy ezalatt az idő alatt lle tud-e fotózni ? Építő jellegű hozzászólásokat előre is köszönöm.
http://youtu.be/ythcFIBgupc
de ha kell küld képet ,szerintem 2 -őt együtt 10 e. 3 postáért odaadja.
Nem találtam meg a mail címed az enyém fent van az adatlapomon ,ha érdekel
Ülésről: Somoto Kárpit is súly és magasság alapján (ha nem személyesen mész, akkor csak próbál) alakítja ki az ülésed, viszont teljesen új szivacsot nem kapsz. Azt a részt tölti ki/fel új anyaggal, amin konkrétan ülsz. Igazából nem tudom, hogy a többi csak marketing, vagy számít is. (a teljes szivaccsere')
de megmondom őszintén nem emlékszem rá,hogy az tavaly volt vagy az előtt
A VERSENYPÁLYÁRA MOTORKERÉKPÁRRAL CSAK BUKÓSISAKBAN, MOTOROS CSIZMÁBAN, MOTOROS KESZTYŰBEN, VALAMINT TELJES MOTOROS BŐRRUHÁBAN LEHET FELHAJTANI!
A fentiektől eltérő öltözetben (pl. cordura) nem lehet felhajtani a versenypályára a résztvevő saját biztonsága érdekében. A ruházatot kihajtáskor ellenőrizni fogjuk.
régebben valóban lehetett
DE ha jön a jó idő szervezünk egy jó kis kakucsozást!