Egyébként a fénykép csalóka, picit kevésbé lóg ki, mint a lábtartó. Ez ugyanaz az effektus, mint hogyha közelről fényképeznek egy k*kit, nagyobbnak látszik...
Tömör alumínium, átfúrva menettel, belecsavarozva a blokk felfüggesztési vájatába. A nagyobb strapabírás miatt van konzollal kikötve két ponton a blokkfedélhez, a gomba feje műanyag. A vázhoz direkt nincs rögzítve direktben. Házilag legyártatva. Szerintem terhelhető annyira, amennyire kell, nyilván nem jó, ha szilárdabb, mint a blokk vagy a blokkfedél rögzítése...
Persze nem szeretném kipróbálni, mennyit bír.
Helló.
Nekem Pilot Road 2CT van fennt sv 1000-en. Eddig 11 000-et mentem vele, és kb. 80%-os még! Elég hihetetlen, de így van. Iszonyat tartós, viszont 15 fok alatt nekem elég csúszkálós.. Összességében ajánlani tudom főleg tartósságában.
Hali.
Én Pilot Road2-ből most koptatom a második szettemet és szerintem kurvajó! Az elejében 20.000van, szóval azt már lecserélem... pont ma voltam használt gumisnál találtam rá egy nagyon jó állapotú 3éves Pilot Power 2ct-t sokat várok ettől is, mert azt mondják nagyon hamar felmelegszik és tapad mint az atom...
fekete kormány, markolat + kormánysúly fenn már csak a fekete fék -és kuplungkart várom. Kész a bukógombám is, szinterezett alukonzollal remélem, mindig ilyen sérülésmentes marad...
Igen,ha látom értelmét,hogy befizetem,és abból valami lessz,akkor nem bosszant ennyire,de úgy látom nincs az a pénz,amit ne tudnának ellopni... De hagyjuk is,inkább motorozzunk,és a benzinkutnál újabb adóforintokat fizessünk a közösbe!
Sőt ha valaki ma it ilyen összegeket fizethet,az tegye össze az összes kezét,és pszt...Örülhetünk hogy lyuk van a seggünkön.Márakinek még arra is telik
Nos kérlek ezek azok az összegek, amelyeket a saját nyugalmad végett jobb, ha csukott szemmel fizetsz be és tudni sem tudsz róla. Azért sokszor felb@szom az agyam azon, hogy pl a teljesítményadó sem két fillér legyen az motor vagy autó, meg aztán 2013-tól? jön az e-útdíj...csak kérdem én, hogy MIRE? Arra az útnak csúfolt kátyúhalmazra, amin járunk nap, mint nap? És akkor még csodálkoznak, hogy mennyi baleset van. Sok esetben egy jó minőségű aszfalton kisebb a féktáv és csökkenthető volna a balesetek, illetve az okozott kár és halálozások, sérülések száma. (Persze rendszeresen karban tartott járműveket, beleértve gumik cseréjét feltételezve). Mert kövezzetek meg, de én momentán nem nagyon veszem észre, hogy az ehhez hasonló összegek, visszaforgatásra kerülnének a közutak fenntartásába...max 1%ban --- kátyú foltozgatás
Köszönöm a hozzászólásokat,az előző tulaj Castrolt használt,adott egy fél flakonnyit.Mondjuk a felni elég ganés tőle
Tegnap intéztem az átiratást,hogy ez mekkora egy szemét pénzlehuzás! Nem tudom miköze az eredetvizsga árának a motor köbcentiéhez,és az én összespórolt,leadózott pénzemen vett motor után miért kell vagyonszerzési illetéket fizetni.
Forgalmazzák még egyáltalán ezt a MOL os cuccot ? ....próbáltam Repsolt, Motult meg minden szart de a MOL-os a best erre én is rájöttem aki aztán baszik rá, hogy milyen a lánc mégis lassan a 40.000-hez közeledek vele... :)
A MOL lánc spray a legjobb! (motul,castrol,lidl , liqui molly után szabadon......) Mifelénk 1800.- az olajbótban.(400 ml) Sokáig ''fekete'' tőle a láncszem,és alig veri le.
állítólag fzs1000 -é kell a 600 -ra is ,én már 3 hónapja megrendeltem
és a Többiek már nem tudják nevessenek rajtam ,vagy inkább sajnáljanak .az fz6 -é biztos ,hogy nem jó ,mert egy srác írta ,hogy nem jött be ,de sikerült eladnia már .
Persze nem szeretném kipróbálni, mennyit bír.
Nekem Pilot Road 2CT van fennt sv 1000-en. Eddig 11 000-et mentem vele, és kb. 80%-os még! Elég hihetetlen, de így van. Iszonyat tartós, viszont 15 fok alatt nekem elég csúszkálós.. Összességében ajánlani tudom főleg tartósságában.
Én Pilot Road2-ből most koptatom a második szettemet és szerintem kurvajó! Az elejében 20.000van, szóval azt már lecserélem... pont ma voltam használt gumisnál találtam rá egy nagyon jó állapotú 3éves Pilot Power 2ct-t sokat várok ettől is, mert azt mondják nagyon hamar felmelegszik és tapad mint az atom...
Michelin Pilot Power 2CT
Michelin Pilot Road 2CT
ContiRoadAttack 2
melyiket ajánljátok? FZ6-S 2007
Tegnap intéztem az átiratást,hogy ez mekkora egy szemét pénzlehuzás! Nem tudom miköze az eredetvizsga árának a motor köbcentiéhez,és az én összespórolt,leadózott pénzemen vett motor után miért kell vagyonszerzési illetéket fizetni.
és a Többiek már nem tudják nevessenek rajtam ,vagy inkább sajnáljanak .az fz6 -é biztos ,hogy nem jó ,mert egy srác írta ,hogy nem jött be ,de sikerült eladnia már .