én nemrég rendeltem a Harmatitól kis műanyag- és gumivackokat. Párezres tételek voltak. Nem hiszem, hogy a te alkatrészed tízezrekbe fog kerülni. Csak hívd fel őket, kezedben az alvázszámmal és megmondják.
Srácok még mindig keresek 2008-as Fz6 s2-hez ,bal szemöldököt Feketét (mocin ülva bal) valakinek 5lete ,hogy hol érdeklődjek? Yamahától rendelve gondolom horrór ár
Elnézést...helyesbítek...hölgyeim és uraim!
A franc egye meg a "hímsoviniszta disznó" fejemet ugyebár !
Igen-igen..már látszik a fény az alagút végén:-)!
Nem értek a gumikhoz, de szerintem egy-két év nem vágja gallyra, ha zárt helyen, fektetve volt. Pontosan hány éves gumikról beszélünk? Van azért egy határ...
Nos annyi, hogy ugye a gumi is öregszik, még ha zsír új is, azért egy idő után kirepedezik, attól függően, hogy mennyit és milyen helyen állt. Persze lehet, hogy a gyárban a védő szilikonréteg megvédi ettől a fajta öregedéstől, de nem tudom. Továbbá azt sem, hogy tulajdonságaiban okoz-e valamiféle elváltozást ez. Minden esetre én félve vennék meg egy ilyen gumit, de ez csak saját para!
Nos uraim, örömmel jelenthetem be, hogy alakul a gépem helyreállítása:-)! Csíkos Béka jóvoltából tegnap sikerült beszerezzek jó áron egy első felnit, valamint ha minden összejön, akkor a görbült telók darabját fel tudom újíttatni 15 000/darabját. Győr környéki motoros műhelyből lesz 25 ért fejidomom, meg valószínűleg sárvédő is előre. Így állok most. Továbbá találtam tegnap este egy hirdetést neten, egy törött Fazert hírdetve, lehet onnan is tudok szerezni egy ép telót előre meg féktárcsákat meg pótba pár dolgot:-)!
Ha Isten is úgy akarja, akkor legkésőbb 1 hónap és kész a gép...csak gazdasági oldalról kell tudjam finanszírozni!
Én is Valvoline "O" ring chain lube-ot használok évek óta. Én azt vettem észre, hogy változott egy kicsit a cucc...vagy nem tudom. Furább, mint az 1 évvel ezelőtti változat. Jónak jó, csak valahogy nem futja be annyira talán a láncszemeket! Le nem csapkodja túlzottan, bár a felniről mindig van mit takarítani.
Valvoline-ból próbáltam már a teflonost...na az egy halom ganyé volt. Lehet hogy ugyan ez egy MOTUL vagy hasonló márkából jó, de lefújást követően még ha 24 órát is pihentettem, akkor is lecsapkodta semmi perc alatt a taknyot.
Segítség kellene alkatrész rendelés ügyben. Fék és kuplung kar.
2001 Fzs600 Fazer-hez. Az megegyezik az Fz1, vagy az Fz6 ?
http://youtu.be/tjBOIIPArRk
rákérdeznék...
A franc egye meg a "hímsoviniszta disznó" fejemet ugyebár !
Igen-igen..már látszik a fény az alagút végén:-)!
Az jó, ha alakulni látszik a gép
Ha Isten is úgy akarja, akkor legkésőbb 1 hónap és kész a gép...csak gazdasági oldalról kell tudjam finanszírozni!
jövő héten várjuk a beszámolót!
Üdv
Valvoline-ból próbáltam már a teflonost...na az egy halom ganyé volt. Lehet hogy ugyan ez egy MOTUL vagy hasonló márkából jó, de lefújást követően még ha 24 órát is pihentettem, akkor is lecsapkodta semmi perc alatt a taknyot.