sziasztok :) na a motor lassan de biztosan helyre áll :) ma mentek el az idomok műanyagoshoz eggy a baj a bal lámpa felett a szemöldök is sérült de az ugye vékony anyag 2008-as model és azt nem tudja megcsinálni :/ valakinek 5lete? ,hogy hol tudnék hozzá jutni egy darabhoz? fekete kellene és úgy bal oldali ha a mocin ülünk
Az tuti, hogy többet ér ! Ez nem is kérdés...de többe is kerül... :)
Igaz, hogy ez nem is olyan szép...de megállt 7ezerből...a bagster meg 20-nál kezdődik...
De most akcióban a huzat is 20e ! Ami sztem egész jó ár.
Így ismeretlenül is gratula mindenkinek aki új lóra nyergelt !
donkartacs biztosan
én viszont nagyon sajnálom a kényelmes kis motorunk...Épp a hétvégén akartam levenni a hirdetést,de az utolsó napokban elvitte..
megbánom még ...de jó kezekbe került és ennek azért örülök..
Patakmederben lefelé haladva is pont így kell megállni. Csak ott anyaival egészül ki a történet, hogy nem mindig lehet a támasztós oldalára tenni a motort, így ki kell ékelni egy fadarabbal, a túloldalon.. amit a más valaki hoz, miközben óbégatsz olyanokat hogy:
-hogy a büdös *****! haladjál már ****! Mindjárt eldőlök **** meg!
A vészleállítós. Csak egy példát hoznak ott fel, amit gyakorolsz is. Emelkedőn, lejtőn való megállást. Persze az általuk tanított leszállási technika mellett. Mert ugye ilyenkor sebességbe kell hagyni a motort a biztosabb állás érdekében. Tehát a kuplungos kezed foglalt. A féket szintén kell húzni, tehát az a kezed is foglalt. Így csak pöccintesz egyet a vészleállítón, hogy leálljon a motor, és utána finoman felngeded a kuplungot, hogy meg is tartsa. Majd jön a spéci leszállás
Szerintem a Bagster tanktáskái nagyon jók. Tény, hogy nem olcsók, de mi az a mai vilgában, ami jó is. A Corsaro már elköltözött az Illatos útra. Viszont azt néztem, hogy még mindig 2010-es árlistával dolgoznak? Remélem, mert épp most készülök tanktáskát venni (Zack eladta a bőrrel azt is ) és így sokkal oclsóbb mint külföldön.
Amúgy van vagy 10-12 féle táska, kicsi, nagy, bővíthető, spéci akármilyen, szóval azért a Lidlisnél bőven többet érnek, szerintem
Az a tankbőr...kicsit drágának tűnik...főleg hogy nem is Bagster !
Egyébként én pont itt a sportmotoron vettem egy Bagstert egy 10-esért használtan....jah, szerencsém volt :)
És mivel nem akartam több mint 20 ezret adni egy típusazonos táskáért (ami nem is volt túl praktikus és szép sem), vettem egy nagyon tuti táskát a LIDL-ben 5 ezerért, rendeltem 5 euróért a Bagstertől csatokat és sallangot, ezek tuán 2 ezerért felvarrattam a táskára egy ügyes varrónővel. Ez sokkal jobb mint a gyári, mert emelhető és nagyobb is, sőt térképtartó is van rajta ! Kicsit olcsóbb volt...mint a boltban... De erzsébeten a corsaroba érdemes benézni, sztem most olcsóbban árulják, tavaly volt valami árcsökkenés....
A gumikról meg:
A régi fazereimen Bridgestone BT 20-23 at. Nagyon jók voltak, jöttünk velük esőben 140 felett is és megúsztuk...lehet ez inkább a szerencsének volt köszönhető...
Most Conti Road Attackot használok ! Istenkirály gumi ! Szárazon, esőben, mindenhol ! Az egyetlen, hogy az ezres fazeren erősen kopik...10 ezret elmenni vele művészet...csak én szeretem rángatni neki... :)
Franc se tudja. Több tesztben írták, hogy az új túra-sport gumik úgy tapadnak, mint a néhány éves sport gumik, de hogy tényleg így van e
Ez a profil meg tényleg érdekes. A BT023 túrásabb, mint a conti volt és általában stabilabbnak érzem, de forszírozott tempóban nem. Ráadásul nincs már majrécsík pedig a lábtartó még nem ért le.
Akkor pár szót a gumikról(hátsó) hátha valakit érdekel.Saját tapasztalat. Bár látom inkább a tartós turagumikat szeretik itt többen.
-Dunlop Qualifier I.(I !) indok nélkül csúszott bárhol,de ezért cserébe kopott mint a franc. (3 éves,használt)
-Michelin Pilot power: az egyik legjobb választás utcára,megfelelő tartósság-tapadás kombó. Nagy melegben már nem tapad 100-as ként de nem vészes.Ez néz ki a legjobban a felnin! Széles mint egy 190-es. (2 éves,új)
-Pirelli dragon corsa:kanyarfanok dicsérték, közepes tapadás,hidegben-vizes uton mint a műanyag, kopott rendesen.Nem jött be.Vékonynak tünik a felnin. (4 éves,használt)
-Metzeler Z6: Fényes aszfalton azonnal csúszik,kapar vele a gép. Jó profil,sinenfut érzés,közepe rendőrbarát-mintátlan. Szerintem tartós lehet. 1 hétig volt fent. (5 éves,új)
-Continental raceattack: az eddigi legjobb, óriási tapadás, fácánozik melegen zebrán-fényes aszfalton is! A profilja érdekes, 2-3 mm majrécsiknál még nem karcol a lábtartó csavar. (3 éves,használt)
Új,max 1 éves gyártású gumim még nem volt (nem adok 40 ezret érte) igy erről nincs tapasztalat. Lehetséges hogy az új fejlesztésű-új túragumi tudják már a 4-6 éves sportgumik tapadását. Bár a fent leirt gumik töbsége aligmintás utca-pálya(szupersport?) gumik.
Tegnap óta boldog Fazer tulaj lettem! Btibor gépét vettem meg.
Még csak 70km mentem a géppel de nagyon nagyon tetszik.
Igazán durva mosolyt csal az ember arcára
Természetesen majd képeket is rakok fel a gépről csak még nem volt időm kivixolni!
Széles utat nektek!
Igaz, hogy ez nem is olyan szép...de megállt 7ezerből...a bagster meg 20-nál kezdődik...
De most akcióban a huzat is 20e ! Ami sztem egész jó ár.
Így ismeretlenül is gratula mindenkinek aki új lóra nyergelt !
én viszont nagyon sajnálom a kényelmes kis motorunk...Épp a hétvégén akartam levenni a hirdetést,de az utolsó napokban elvitte..
megbánom még ...de jó kezekbe került és ennek azért örülök..
-hogy a büdös *****! haladjál már ****! Mindjárt eldőlök **** meg!
Akinek esetleg kell küldöm!
Amúgy van vagy 10-12 féle táska, kicsi, nagy, bővíthető, spéci akármilyen, szóval azért a Lidlisnél bőven többet érnek, szerintem
Az a tankbőr...kicsit drágának tűnik...főleg hogy nem is Bagster !
Egyébként én pont itt a sportmotoron vettem egy Bagstert egy 10-esért használtan....jah, szerencsém volt :)
És mivel nem akartam több mint 20 ezret adni egy típusazonos táskáért (ami nem is volt túl praktikus és szép sem), vettem egy nagyon tuti táskát a LIDL-ben 5 ezerért, rendeltem 5 euróért a Bagstertől csatokat és sallangot, ezek tuán 2 ezerért felvarrattam a táskára egy ügyes varrónővel. Ez sokkal jobb mint a gyári, mert emelhető és nagyobb is, sőt térképtartó is van rajta ! Kicsit olcsóbb volt...mint a boltban... De erzsébeten a corsaroba érdemes benézni, sztem most olcsóbban árulják, tavaly volt valami árcsökkenés....
A gumikról meg:
A régi fazereimen Bridgestone BT 20-23 at. Nagyon jók voltak, jöttünk velük esőben 140 felett is és megúsztuk...lehet ez inkább a szerencsének volt köszönhető...
Most Conti Road Attackot használok ! Istenkirály gumi ! Szárazon, esőben, mindenhol ! Az egyetlen, hogy az ezres fazeren erősen kopik...10 ezret elmenni vele művészet...csak én szeretem rángatni neki... :)
Ez a profil meg tényleg érdekes. A BT023 túrásabb, mint a conti volt és általában stabilabbnak érzem, de forszírozott tempóban nem. Ráadásul nincs már majrécsík pedig a lábtartó még nem ért le.
-Dunlop Qualifier I.(I !) indok nélkül csúszott bárhol,de ezért cserébe kopott mint a franc. (3 éves,használt)
-Michelin Pilot power: az egyik legjobb választás utcára,megfelelő tartósság-tapadás kombó. Nagy melegben már nem tapad 100-as ként de nem vészes.Ez néz ki a legjobban a felnin! Széles mint egy 190-es. (2 éves,új)
-Pirelli dragon corsa:kanyarfanok dicsérték, közepes tapadás,hidegben-vizes uton mint a műanyag, kopott rendesen.Nem jött be.Vékonynak tünik a felnin. (4 éves,használt)
-Metzeler Z6: Fényes aszfalton azonnal csúszik,kapar vele a gép. Jó profil,sinenfut érzés,közepe rendőrbarát-mintátlan. Szerintem tartós lehet. 1 hétig volt fent. (5 éves,új)
-Continental raceattack: az eddigi legjobb, óriási tapadás, fácánozik melegen zebrán-fényes aszfalton is! A profilja érdekes, 2-3 mm majrécsiknál még nem karcol a lábtartó csavar. (3 éves,használt)
Új,max 1 éves gyártású gumim még nem volt (nem adok 40 ezret érte) igy erről nincs tapasztalat. Lehetséges hogy az új fejlesztésű-új túragumi tudják már a 4-6 éves sportgumik tapadását. Bár a fent leirt gumik töbsége aligmintás utca-pálya(szupersport?) gumik.
Tegnap óta boldog Fazer tulaj lettem! Btibor gépét vettem meg.
Még csak 70km mentem a géppel de nagyon nagyon tetszik.
Igazán durva mosolyt csal az ember arcára
Természetesen majd képeket is rakok fel a gépről csak még nem volt időm kivixolni!
Széles utat nektek!
http://youtu.be/CvXJ4yX5CxE