Még csak a típusokat nézegettem, nem tudom melyiket vegyem vagy melyik a jó...teszteket és ajánlásokat sem nagyon találtam ebben a témában, így nem tudok mihez viszonyítani
Szia! A következőt írja: üvegszálas, festetlen fehér (a kép illusztráció, ami a festést illeti). Megegyezés szerint tudják fényezni is, meg kell kérdezni, mennyiért. Felszerelő készlet nem jár hozzá, de szintén érdeklődésre tudnak adni. Bár én úgy látom, simán 4 csavar fogja, de ezt majd az 1000-s tulajok megmondják.
Tehát: 55 EUR + 23 EUR posta (+ fényezés + tartó dolgok)
Szia!
nagyon örülök hogy végre van valami remény de kicsi gond van!
én nem tudok német nyelven sajnos!
hol lehet ezt magyarul megtalálni ?
örülnék ha tudnál ebben is segíteni!:-)
lőre is köszönöm.
Nekem igazából a 78le-s fz6-hoz van viszonyítási alapom, bár mentem már a 98 lovassal is. Mivel átvariálták a vezérlést és a befecskendezést is, alul nyomatékosabb. Nincs benne az a rúgás 6-7, és 10 ezernél, talán egy pici olyan 8-e körül. Tehát egyenletesebb a teljesítményleadás. Egyébként nem is forog 14-et. Azt vettem még észre, ha kanyarba ráfékezek, nem akar olyan intenzíven felegyenesedni, és kevésbé "pattog el" az ívről, ha szar az út. Váltója finomabban működik picivel. Mivel nekem az N-es fz volt, az nem tolta nyáron a lábamra annyira a meleget, mint ez. A kuplungot is átvariálták, a bal oldalon van a kiemelő fül, amibe a bovden csatlakozik, talán azért is könnyebb rajta a kuplung. Ha dobozt akarsz hátra, sokkal stabilabban van rögzítve rajta a tartó, mint az fz-n., masszívabb az egész. A 160-as hátsó gumma miatt könnyebb döntögetni, bár én az fz-t is letettem lábtartóig. Egyébként van jó pár teszt róla a neten, olvasgassa el a haverod szerintem őket. Most nem jut eszembe más.
A hátsógumi teszt folytatódik........ az új szerzemény:Dunlop Sportmax Gp racer
Az eddigi lista:
-Dunlop Qualifier I.
-Michelin Pilot Power
-Pirelli Dragon Corsa
-Metzeler Z6
-Continental Race attack
Nekem most van fent Bt23. Még nem mentem igazán sokat vele, de vegyes érzéseim vannak. Hétfőn lementem Kakucsra és a korábbi sport attack-road attack kombinációt biztosabbnak éreztem. Lehet, hogy ez érzékenyebb a nyomásra?
Tehát: 55 EUR + 23 EUR posta (+ fényezés + tartó dolgok)
nagyon örülök hogy végre van valami remény de kicsi gond van!
én nem tudok német nyelven sajnos!
hol lehet ezt magyarul megtalálni ?
örülnék ha tudnál ebben is segíteni!:-)
lőre is köszönöm.
És N-es vagy S-est vett
Tényleg, miért kapott ilyen rossz kis kínai fejet?
Az eddigi lista:
-Dunlop Qualifier I.
-Michelin Pilot Power
-Pirelli Dragon Corsa
-Metzeler Z6
-Continental Race attack
Ha valakit érdekel egy BOS kipufogó FZ6-ra (visszatetettem a gyárit)
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Srácok Budai rakparton csak óvatosan, 2 napja trafiznak+elfogó csapat 500 méterrel arrébb... Szinte esélytelen
Milyen az XJ a fazerhez képest? Egy haverom gondolkodik, hogy vesz egyet, de nincs sok tapasztalat az ismeretségi körben.