Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

„Amikor visszatértem, már készen álltunk az indulásra.
- Délben kivonulás.
- Délben indulunk.
Senki Alfonz állt mellettem, akiről sohasem tudtam, hogy mikor jön oda. Nem hallotta az ember a lépteit.
Ijedten a homlokomra csaptam.
- Te...
- Mi az?

- Nem láttál „ismerőst?” - kérdeztem.
- Nem. Aggódom „ismerőseinkért”. Indulás előtt, minden századnál névsorolvasás lesz.
Délben felharsant a kürt.
Készen állt a zászlóalj. Az erőd minden épületénél szabályos sorok. Pöfögő gépkocsik, rohanó altisztek.
Most megpillantom szemben, a szudáni vadászoknál Tuskót.
Névsort olvas!
Az egyetlen mód, hogy ne hiányozzon a névsorból: ő olvassa!”

Page,

milyen volt a rendőrökkel (és gyermekekkel) motorozni?
Hol állítottak meg?
OKééés
azt hittem én vagyok a túravezető
elnézét, hogy belevau... de te sem látszol a listán...
vagy csak minket zavarsz el?
téged nem látlak a fazer túrán, úgyhogy
beadjuk a gyerekmegőrzőbe
Dobogókőbe belenyúltál,kétszer is voltam volt benne 160is párszor, de a legtöbb 110-120as utazó,
Jó, hogy raktál fel képeket, köszi! Sok szép motort jó lenne élőben megnézni, de barátnőmnek+nekem az már 6.000, abból inkább kanyarodok egyet- kettőt.
Ne is mondd, kitalálom: feltoltad Dobogókőig, aztán legurultál vele üresben, mindezt 10- 12 alkalommal...
Na végre!
ilyenkor mit csinálsz a barátnőddel?
Esetleg segíthetnél kitalálni Babunak is vmi programot, hogy tudjak motorozni menni.
Most akkor a Fazer-rel mentél, vagy a tankkal
nah megjöttem,motoroztam egy jót
előveszem a kedvenc témánkat
nagy fazerrel 407km ert mentem egy tankkal és 17.2 litert kellett tankolnom.
Évről-évre ugyanez a visszhang nagy általánosságban,mégis mindig feltöltődik a hely.Mazohista egy nép vagyunk mi
Programok voltak kint
Ez 3000-ért nem túl vonzó.
Ha nem csak a motorokért mész ki, talán megéri. Engem az autók tényleg hidegen hagynak, najó, azért csorgott a nyálam a 370z-re Shelby GT-re és egy Triumph-ra is.
Az újdonságokat ellenben elhozták!
1000-es versys
G650GS sertao
1200 tiger explorer, ezekre fellehet csücsülni

mindjart teszek fel kepeket
Szerintem felejtős. Nagyon nem érte meg az árát, még akkor sem ha lehetett nyálat csorgatni egy csomó autóra (ami spec engem nem hoz lázba)
Alig volt kiállított motor, csomóra fel sem lehetett ülni. A ruhások a szokásosak.
Na Zack, érdemes kimenni a motorshow-ra?
Sziasztok! Szolnok környékén nincs valakinek fazer 1000-e ami karbis, viszont van benne dőlésszög érzékelő? Egy ilyen érzékelőre lenne szükéségem kb 10 percre mivel az enyém vicceskedik és biztos akarok lenni benne h, ez a hiba. Előre is köszi. Üdv!
én is így tudom. Az alurúd és a konzol gyengébb, mint a blokk. Elvileg először a műanyag fej kezd el kopni- morzsolódni, aztán a konzol hajlik, törik, de ha lehetne, ezt csak elméletben tárgyaljuk és különben se az én gépemmel...
egyébként pont általad mondottak miatt nem akartam a vázhoz kikötni. Meg mert oda a hasidom van rögzítve... a hasidom miatt nem jöhetett számításba a bukócső. A hasidomomat nem adom nagyon jól néz ki vele a gép Így lett a bukógomba a látható megoldással.
Üdv!

Eladók a holmik hátha valakinek ilyenre van szüksége:)
Én még nem próbáltam semmilyen szögből.

Én úgy tudom - ha jól emlékszem régről -, hogy annak egy bizonyos erő hatására már törnie kell, hogy ne keltsen kárt a vázban, blokkban. Próbáltam visszaolvasni régebbi kommentekben, de semmi hasznosat nem találtam hirtelen. A csavarnak van egy keménysége, vagy milye, amit alapján azt mondhatjuk, hogy hasznos, egyébként kárt is tehet.
Valaki hátha mond valami okosat még.
Ja nem :) Csak nekem nagyon nem jön be.
Azt gondoltam, hogy egy ilyen átalakítást nem élhet túl az indexed :D