Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is hasonló cipőben járok, és a fém fékcsőben is gondolkozom, találtál már valahol? mennyi az ára kb?
Szia, köszi szépen, én is teszek egy próbát a michelin pilot road 2-vel
Én EBC HH-t használok, az előző ehhez képest mintha szappan lett volna...
fzs 1000 hasidom - fehér, kérésre fényezik
Sziasztok!
Fékbetét csere előtt állok, tudtok ajánlani jól bevált típust?
Ha jól emlékszem EBC FA199HH & FA174HH típust írta valaki korábban itt a fórumon..
Fém fékcső szett mennyire számottevő, érdemes beruházni rá?
Köszönöm a tippeket, tanácsokat előre is!
Micheklin Pilot Road 2-t ajánlom. Elég jól tapad, és annyira nem is kopik. Előtte Bt 023 volt. Attól ez sokkal jobb kanyarba. Pilot Road 3-assal az a gond, h apró bevágások, ami a vízelvezetést szolgálják, nagyon hamar eldeformálódnak az apró kavicsok miatt, és szart sem ér így az egész. R17en talán van is pilot road 2 akció. Road attack 2 is jó, de az egy keskeny profilú gumi.. ( bár ez nekem inkább esztétika)
Nade mégis merre? Szlovéniába? Lengyelországba, vagy az M0-áson körbe? :D
Castrol Power 1 10w50est használok. Rosszat nem tudok mondani róla. Nekem bevált.
Sziasztok !
kellene nekem egy hasidom yamaha fzs 1000-hez
minden megoldás érdekel ha valaki tud valami biztatót kérem üzenjen.
üdv Zoltán
Jól hangzik Remélem, addig kitapasztalom én is a sajátomat és megtanulok kanyarodni
Mivel tavaly volt 2-es meg 577-es, idén ne legyen az évadzáró Mátrát sem kell megismételni, szóval kezdek megnyugodni
nekem michelin pilot road2 van, tökéletesen teszi a dolgát.
hétvégén kirajzolódik, 200km körül lesz, ebből adódik hogy Bp től nem fogunk nagyon eltávolodni....
lesz 1-2 kisebb kanyargós rész,
nem kell nagy dologra gondolni
Bridgestone bt-023 vagy a michelin abroncsokat használ valaki? azok milyenek? continental-ról sok jót hallotam
Tudod már az irányt?
Csütörtökön nem megy valaki a hringes nyílt napra?
még az mra plexihez egy link,sajnos angol link
te gyerek mit hirdetsz
megőrültél
valamikor jó volna
Kakucsra mikor megyünk
Jó estét!
Kecskeméten milyen pálya van Úgy tudom ott is van, csak nem tudom melyik
valahogy így működik a dolog ha jól van beállítva :
..egy kollégám talán egy hete fúrta fel a a vario plexit ,mármint a kis magasítót ,ha valami konkrét dolog érdekel akkor megkérdezem .
azt tudom ,hogy több verzió is létezik belőle ,és ő persze a legdrágábbat vette meg aminek tartó fülei oldalirányba is hajlíthatóak ,így bármilyen ívű plexire felfúrhatóak .24e-ért vette !
ha jól emlékszem volt valami sablon is ,mert én megjegyeztem neki ,hogy szerintem magasra fúrta ,mert itt az örvény a lényeg és nem a magasítás ,de azt mondta úgy kellett ,ahogy ő csinálta.
a motorozz.hu ra tudsz regisztrálni, ott van kiírva a túra!