Sziasztok!
Fékbetét csere előtt állok, tudtok ajánlani jól bevált típust?
Ha jól emlékszem EBC FA199HH & FA174HH típust írta valaki korábban itt a fórumon..
Fém fékcső szett mennyire számottevő, érdemes beruházni rá?
Köszönöm a tippeket, tanácsokat előre is!
Micheklin Pilot Road 2-t ajánlom. Elég jól tapad, és annyira nem is kopik. Előtte Bt 023 volt. Attól ez sokkal jobb kanyarba. Pilot Road 3-assal az a gond, h apró bevágások, ami a vízelvezetést szolgálják, nagyon hamar eldeformálódnak az apró kavicsok miatt, és szart sem ér így az egész. R17en talán van is pilot road 2 akció. Road attack 2 is jó, de az egy keskeny profilú gumi.. ( bár ez nekem inkább esztétika)
hétvégén kirajzolódik, 200km körül lesz, ebből adódik hogy Bp től nem fogunk nagyon eltávolodni....
lesz 1-2 kisebb kanyargós rész,
nem kell nagy dologra gondolni
..egy kollégám talán egy hete fúrta fel a a vario plexit ,mármint a kis magasítót ,ha valami konkrét dolog érdekel akkor megkérdezem .
azt tudom ,hogy több verzió is létezik belőle ,és ő persze a legdrágábbat vette meg aminek tartó fülei oldalirányba is hajlíthatóak ,így bármilyen ívű plexire felfúrhatóak .24e-ért vette !
ha jól emlékszem volt valami sablon is ,mert én megjegyeztem neki ,hogy szerintem magasra fúrta ,mert itt az örvény a lényeg és nem a magasítás ,de azt mondta úgy kellett ,ahogy ő csinálta.
Fékbetét csere előtt állok, tudtok ajánlani jól bevált típust?
Ha jól emlékszem EBC FA199HH & FA174HH típust írta valaki korábban itt a fórumon..
Fém fékcső szett mennyire számottevő, érdemes beruházni rá?
Köszönöm a tippeket, tanácsokat előre is!
kellene nekem egy hasidom yamaha fzs 1000-hez
minden megoldás érdekel ha valaki tud valami biztatót kérem üzenjen.
üdv Zoltán
lesz 1-2 kisebb kanyargós rész,
nem kell nagy dologra gondolni
megőrültél
Kecskeméten milyen pálya van
azt tudom ,hogy több verzió is létezik belőle ,és ő persze a legdrágábbat vette meg aminek tartó fülei oldalirányba is hajlíthatóak ,így bármilyen ívű plexire felfúrhatóak .24e-ért vette !
ha jól emlékszem volt valami sablon is ,mert én megjegyeztem neki ,hogy szerintem magasra fúrta ,mert itt az örvény a lényeg és nem a magasítás ,de azt mondta úgy kellett ,ahogy ő csinálta.