Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vidd el müanyagoshoz mint pld: hüllö kft...szerintem olcsón megcsinálják igényesen..én ezt tenném
Biztos hogy fúrni kéne? Akár valami speckó ragasztó is jó lehet..
Amúgy van valakinek ötlete, hogy a lentebb tárgyalt, utólag felszerelhető vario szélvédőkiegészítés plexire való installálásakor hogyan és mivel lehet úgy megfúrni a plexit, hogy ne repedjen? Erősen gondolkodom a beruházáson, főleg Rhinoeli pozitív beszámolója után, de ez a fúrás... viszont ha egybe veszem meg a vario-s plexit, az több, mint duplája a kiegészítőnek és mostani plekómmal nincs más egyéb baj, mint a vario rátét hiánya. Szóval fúrni, de hogyan?
Ne is törődj velük... irigyek...
Nem igaz!
Ennél azért rafináltabbak vagyunk.
Áh, tipikus pasik. Nektek is csak ahhoz van jó szavatok, akit meg akartok dugni
Oké, de kockaköves úton :) :) :)
Ugye? Első gondolatom nekem is az volt, mint neked.
Megpróbálhatsz vele sajtot reszelni, csak nem biztos, hogy sikerül...
Gyerekek ezt ne itt...
Aláöltöző

Gyári honlap

Ez az überfasza, csak hát az ára is.
Néhol vékonyított az anyag, pl, comb belső, kar alatt oldalt, néhol meg egy plusz meleg réteget varrtak rá, pl a térdnél a fehér, ill. a könyökénél is, csak nem raktam fel hátulnézeti képet. Néhol meg még rugalmasabb, "több" az anyag, hogy felvegye a nagyobb részeket, pl. mellkasnál. Szerintem tökjó.
Milyen anyag van a térdnél? Olyan mintha kötött lenne , de gondolom nem az.
Pedig nincs miért
mert szégyellős vagyok...
Mért fejezted le azt a babát?
Harisnyaaa? A mintákat leragasztom fluoreszkáló matricákkal és élőben nyomom a TRON- t...
ééééés a mai legjobb pillanatom: vettem tárcsazárat is a Lidlben, tokkal, memóriakábellel, masszív, szóval rendben van, mindez 3.000- ért. A buli az, hogy a csomagolásban volt egy soknyelvű használati útmutató, ahol is a következőképpen magyarázzák a termék rendeltetését:
Akkor örülök, hogy nem jött be a "harisnya" titulus.

Napi e-bay találataim: FZS 600 02 fejidom, FZS 1000 Hepco Becker oldaldoboz tartó
Akkor örülök, hogy nem jött be a "harisnya" titulus.

Napi e-bay találataim: FZS 600 02 fejidom, FZS 1000 Hepco Becker oldaldoboz tartó
Ma mentem az aláöltözővel 200 km-t. Teljesen jól működik, egy farmert húztam rá, felülre meg egy tavaszi- őszi Imetes cordura kabátot.
Sőt, a nedvszívó képességét is kipróbáltam, ugyanis visszafele a már igencsak időszerű tankolás előtt ! beugrottunk másnapra kaját venni, ennek eredményeképpen az óbudai Lidl- től toltam a Fazert a Szentendrei úti Agip kútig... Summa summárum nagyon megérte zoknival együtt 9.000-ért.
Nos, ha már ennyire kérdéses a dolog, akkor magamra vállalom a próbababa szerepét:
Próba cseresznye. Bár elég borsos az áruk...
Lehet hogy ilyesmit nem motoros boltban,vagy ábécében kell nézegetni,hanem ahol kitalálták,valami sport bolt?