Amúgy van valakinek ötlete, hogy a lentebb tárgyalt, utólag felszerelhető vario szélvédőkiegészítés plexire való installálásakor hogyan és mivel lehet úgy megfúrni a plexit, hogy ne repedjen? Erősen gondolkodom a beruházáson, főleg Rhinoeli pozitív beszámolója után, de ez a fúrás... viszont ha egybe veszem meg a vario-s plexit, az több, mint duplája a kiegészítőnek és mostani plekómmal nincs más egyéb baj, mint a vario rátét hiánya. Szóval fúrni, de hogyan?
Néhol vékonyított az anyag, pl, comb belső, kar alatt oldalt, néhol meg egy plusz meleg réteget varrtak rá, pl a térdnél a fehér, ill. a könyökénél is, csak nem raktam fel hátulnézeti képet. Néhol meg még rugalmasabb, "több" az anyag, hogy felvegye a nagyobb részeket, pl. mellkasnál. Szerintem tökjó.
ééééés a mai legjobb pillanatom: vettem tárcsazárat is a Lidlben, tokkal, memóriakábellel, masszív, szóval rendben van, mindez 3.000- ért. A buli az, hogy a csomagolásban volt egy soknyelvű használati útmutató, ahol is a következőképpen magyarázzák a termék rendeltetését:
Ma mentem az aláöltözővel 200 km-t. Teljesen jól működik, egy farmert húztam rá, felülre meg egy tavaszi- őszi Imetes cordura kabátot.
Sőt, a nedvszívó képességét is kipróbáltam, ugyanis visszafele a már igencsak időszerű tankolás előtt ! beugrottunk másnapra kaját venni, ennek eredményeképpen az óbudai Lidl- től toltam a Fazert a Szentendrei úti Agip kútig... Summa summárum nagyon megérte zoknival együtt 9.000-ért.
Ennél azért rafináltabbak vagyunk.
Gyári honlap
Ez az überfasza, csak hát az ára is.
Napi e-bay találataim: FZS 600 02 fejidom, FZS 1000 Hepco Becker oldaldoboz tartó
Napi e-bay találataim: FZS 600 02 fejidom, FZS 1000 Hepco Becker oldaldoboz tartó
Sőt, a nedvszívó képességét is kipróbáltam, ugyanis visszafele a már igencsak időszerű tankolás előtt ! beugrottunk másnapra kaját venni, ennek eredményeképpen az óbudai Lidl- től toltam a Fazert a Szentendrei úti Agip kútig... Summa summárum nagyon megérte zoknival együtt 9.000-ért.