Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap? Az jó . én is mehetek? Hol kell feliratkozni?
Majd jelezzetek, ha megvan a végleges terv!
Szerintem északi-középhegység lesz
Az attól függ merre megyünk Utas még nem nagyon tudok lenni, max ha te viszel, mert kanyarodni nem tudok
Az így erős túlzás, hogy nem tetszett. Inkább van, ami jobban tetszik
Gyakorlati kérdés a duplaszem körül.
Egy kedves ismerős elvégezte a műtétet, de;
nem tudok belerakni két egyforma Osram Silverstart, tehát vagy marad benne a kettő gyári vagy az egyikbe az Osram másikba a gyári.
A két gyári egyforma erősen világít egyébként?
Michelin Pilot Road 2 vagy Pilot Road 3 .... én már a második szettemet nyúzom. Két komponensű gumi, jól tapad esőben is.
Sziasztok!

Főnököm kihasználatlanság miatt megválni készül vasától.
Keveset használt. 6900 km van benne, ajándékba ad hozzá még hasidomot, gyári Yamaha túradobozt, +1 db gyári kipufogót és gyári túraplexit is.
Ha valakit érdekel, az alábbi linken találja.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer_f
z6s-5483422
Sziasztok!

Gumicsere előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket. Szeretnék valami jól motorozható gumit venni, még a gyári brid bt20 van rajta 17.000km

nem pályázom , bp- környékén motorozom, és néha egy kis túra.

valami lágy, puha finom gumit szeretnék, tapasztalatom, és hasonlítási alapom nincs, ezért kérem a segítségeteket.

válaszotokat előre is megköszönve

üdv
Elnéztem. Azt hittem a találkozó az M1 kivezetőn lesz, azért gondoltam.
Nekem egyébként mindegy.
Szia!
Én ez alapján csináltam, gond nélkül műkszik. Sok sikert hozzá!
arra szeretnél menni
Latod Babu! Ugy emlekszem neked nem tetszett a tank, de ezen a kepen tokeletesen latszik, amit szavakkal korulirtam azzal kapcsolatban. Gyonyoru!

Koszi az infot Roti!
Hali mindenkinek, azt szeretném megkérdezni, milyen viszkozitású olaj kell 600-as fazer-be? 2 hete vettem és érdekelne ti milyen olajat használtok,és mi a véleményetek.
Hali!
Én a leírás alapján csináltam és tökéletes, több fény többet látsz. Nekem bevált.
Dunántúli gurulás?
Sziasztok.

A Fazer.tvn.hu-s duplaszem elkeszitesenek a leirasa mindenhol stimmel?
Koszonom!
nem kötözködik, feliratkozik
Ennél kicsit konkrétabban kéne
Felszereltem a bukócsövet, mentem egy gyors kört az utcában, még lábtartónak is príma a cső. Majd pár nap múlva csinálok képet.
ne irigykedj :)
Én, ha plexivel dolgozom, akkor egy picit el szoktam köszörülni a fúró élét hogy ne harapjon akkorát. Pont akkor szokott elrepedni amikor a fúró átér az anyagon, és berántja a fúrószárat. Egyébként elbizonytalanodtam a magasítással kapcsolatban, mert olvasgattam az idei Louis katalógust és ott taglalták hogy a szélterelő egyes esetekben megpörgeti a levegőt és a motoros sisakjának oldalához vezeti! Erre találták ki az aerodinamikailag tesztelt plexit. Sajnos fz6-hoz nem találtam!
[43866]
Ezt vedd ugy, hogy jo szot szoltam hhozzad! ;)