Gyakorlati kérdés a duplaszem körül.
Egy kedves ismerős elvégezte a műtétet, de;
nem tudok belerakni két egyforma Osram Silverstart, tehát vagy marad benne a kettő gyári vagy az egyikbe az Osram másikba a gyári.
A két gyári egyforma erősen világít egyébként?
Főnököm kihasználatlanság miatt megválni készül vasától.
Keveset használt. 6900 km van benne, ajándékba ad hozzá még hasidomot, gyári Yamaha túradobozt, +1 db gyári kipufogót és gyári túraplexit is.
Ha valakit érdekel, az alábbi linken találja.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer_f
z6s-5483422
Hali mindenkinek, azt szeretném megkérdezni, milyen viszkozitású olaj kell 600-as fazer-be? 2 hete vettem és érdekelne ti milyen olajat használtok,és mi a véleményetek.
Én, ha plexivel dolgozom, akkor egy picit el szoktam köszörülni a fúró élét hogy ne harapjon akkorát. Pont akkor szokott elrepedni amikor a fúró átér az anyagon, és berántja a fúrószárat. Egyébként elbizonytalanodtam a magasítással kapcsolatban, mert olvasgattam az idei Louis katalógust és ott taglalták hogy a szélterelő egyes esetekben megpörgeti a levegőt és a motoros sisakjának oldalához vezeti! Erre találták ki az aerodinamikailag tesztelt plexit. Sajnos fz6-hoz nem találtam!
Egy kedves ismerős elvégezte a műtétet, de;
nem tudok belerakni két egyforma Osram Silverstart, tehát vagy marad benne a kettő gyári vagy az egyikbe az Osram másikba a gyári.
A két gyári egyforma erősen világít egyébként?
Főnököm kihasználatlanság miatt megválni készül vasától.
Keveset használt. 6900 km van benne, ajándékba ad hozzá még hasidomot, gyári Yamaha túradobozt, +1 db gyári kipufogót és gyári túraplexit is.
Ha valakit érdekel, az alábbi linken találja.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer_f
z6s-5483422
Gumicsere előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket. Szeretnék valami jól motorozható gumit venni, még a gyári brid bt20 van rajta 17.000km
nem pályázom , bp- környékén motorozom, és néha egy kis túra.
valami lágy, puha finom gumit szeretnék, tapasztalatom, és hasonlítási alapom nincs, ezért kérem a segítségeteket.
válaszotokat előre is megköszönve
üdv
Nekem egyébként mindegy.
Én ez alapján csináltam, gond nélkül műkszik. Sok sikert hozzá!
Koszi az infot Roti!
Én a leírás alapján csináltam és tökéletes, több fény többet látsz. Nekem bevált.
A Fazer.tvn.hu-s duplaszem elkeszitesenek a leirasa mindenhol stimmel?
Koszonom!