Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te az úszónyergesre gondolsz mert ezeken 4 dugattyús fék van
Ha a dugattyúk rendesen járnak, szorulhat még amiatt is, hogyha a csúszka van beállva, vagy maga a betét abban a bakban, amiben van. Szerintem ezeket is nézd meg.
Éspedig? Valami rövid, nem túl kanyargós kéne
Köszi srácok holnap úgy is ráérek ezen babrálni neten na megyek mert hula vok kerítést építettünk
több is
Lehet...de nem a hang a gáz, a ormális, hanem ha középállványon kézzel akarom forgatni a kereket, az nem forog elég simán....
Azon a körön, amivel tavaly zártunk, együtt. 11-es 10-es, Szentendre, Visegrád, Esztergom, Csaba.

Szombatra van terv?
csak súrol a fék egy kicsit nem
Tegnapi kerékcsere után észrevettem, h kicsit szorosan jár az első kerék. Ez lehet , h eddig is így volt, csak enm tünt fel...de nekem úgy tűnik,. mintha fogan a fék... Megnéztem, kitisztítottam a fékpofákat, alsó munkahengerben a dugattyú simán jár, tök tiszta. A négy fékpofa közül az egyik kicsit kopottab, mint a másik három. Ez mitől lehet? illetve mi okozhatja azt, h nehézkesebben forog a kerék? Gyári a tárcsa, és a betétek is... KÖSZ
Azért adtam el, mert qrva jó árat adtak érte:))) XX-et akartam, de azzal volt egy kis probléma. 1 hónap után sikerült a vételárát visszakapnom. sok ismerősnek volt, FZs-e, ismertem a gépet, nagyon bejön a karbis ezres blokk:) Idős faszitól vettem , hibátlan állapotban:)
merrre voltatok
Ahha. Nekem nagyon bejön, Zacknek is. Majd tolunk fel képet. Megjött a bukócsöve is, szóval szerintem kelleni fogsz, megint Most mostuk le, ez egy bogármágnes. Az előző tulaj dzsuvásan tette el, ne tudd meg. Itt ugye nincs lánczsír, de mejd nem olyan dzsuvás 1-2 helyen... És a legjobb poén, hogy megáll a víz a blokk tetején a hengerek tövénél, mert pereme van. De amúgy már most jobban érzi, mint én az enyémet Viszont én is felültem rá és elég könnyűnek tűnik, majdnem mint az enyém. De a csuklója meg a háta ennyi idő alatt is megfájdult, hát igen más testtartás az tuti. Meg a lábtartó is eléggé fent van. De majd jön az illetékes és mesél

Majd tolunk fel pár képet
2 motorral milyen az új zümmögő
Kijárattuk belőle mielőtt elraktam, de most jobban sikerült mint tavaly, lehet ezért volt. Ma már nem csinált ilyet, szóval úgy néz ki minden ok...

És ma el is mentünk a szokásos évadnyitó karikára Nagyon jó volt. Rengeteg motorossal találkoztunk. 120 km-re sikeredett a 80 km-es kör
Szívesen Örülök hogy tudtam valakinek segíteni,ha már tanultam én is a dologból :)
Hátha érdekel valakit:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Köszi megnézem.
Nincs meg a cikkszáma? Az alapján a neten megtalálod, hogy mihez jó.
Hasznát vettem a képeknek és a hozzászólásodnak!
Megkentem rezes hőálló zsírral(BERNER)és elhallgatott.Teljesen száraz volt.Nagyon jó lett!
Köszönöm!
Csak vasárnap!De még alakulóban van.
Sziasztok!
Valaki tudja- e hogy a 2005-ös Fz6 és a 2005-ös R6 komplyutere azonos e? köszi a hozzászolást
én most Szarvason vagyok, szombat ,vasárnap lesz esedékes a motorozás
Én egy pár emberkével Veszprém felől megyek el a motorozz.hu-s találkozóra.
Ha eljönnél, feltétlenül csörgess meg, hogy pacsizzunk egyet!
Sziasztok!
Teszek fel pár képet az MT-03 tükrökről, gyári hibátlanok 10000 ft a pár.20/596-8172
Sziasztok!

FZS 600 légszűrőjét cseréltem K&N-re. A papírszűrő alján van egy szivacskarima, emiatt magasabb, mint a sportszűrő. Okoz ez bármi eltérést?