Igaz, azt nem adtam hozzá. De ez csak a kw-ra (KILÓ WATT) vonatkozó összeg lett volna. NO mind1. Cserébe fizettem másért.
Jelentem új sheriff (serif) van a városba (városban)
Elhoztam a BMW-t. Fura... ez a sor kettő. Olyan, mintha össze-vissza járna, de mégis jár valahogy. Aztán fordulatra megindul mint egy dízel disznó. Városba max 3-as, ez 70-ig jó.
A többi fokozat jó hosszú. 140-nél forog 5000-et ha jó láttam.
16 literes a tankja és 14,69-et tankoltam bele. LOL
Kavics, hát persze
BTW ha érted, hogy mit jelent akkor nem mindegy? Más is használja, még ha nem is SI mérték bár lehet inkább az angol nyelvi környezet miatt...
Vettem a Lidl-ben vesevédőt, 1800 HUF, szerintem annyit megér. A többi dolog nem ér egy pillantást sem. A bukósisakot csak kíváncsiságból kézbevettem, a fültőnél kézzel 3-4 centit tudtam rajta recsegtetni-hajlítani...
Nekem szeptemberben 44 volt az FZ6,eredetvizsgával, illetékkel, törzskönyvvel, mindennel, ha most 70 akkor még jól megúsztam...
Nagyobb motorral kicsit több a teljesítményadó is, de szerintem megéri a különbséget. 22000 az éves díj.
Aprilia RX 50-ről váltottam egyből Fz6-ra, nem bántam meg, a gép nem erős, ha nem pörgeted egyből, de nagyon hamar rá lehet szokni, fogyasztása 5l, ha dinamikusan haladsz. Talán az átírási költségben van egy ugrás 500ccm felett, a többi az már a LE és az egyéb ilyen költségek, de kezdő motornak is simán jó, legalább nem kell hamar eladnod :)
Bár soha nem volt 400-asom, szerintem minimális lehet a fentartási költség különbség. Ha van egyáltalán. Biztosítás, adó olcsóbb lehet valamivel. De az alkatrészek nem hiszem és fogyasztásban is max. decik lehetnek.
Hali tudom nem is magától a motortól félek, csak valamennyivel több fenntartani egy 600-ast mind egy 400-500-ast ezt is számításba vettem , illetve hogy a benzin nem nagyon fog már többet 400-410 Ft alá esni : ha csak nem lesz rendszer váltás ismét
190 centi 82 kiló optimálisan férfias sportos testalkatú.
Fogalmam sincs, mekkora való rám, a nadrágom azt hiszem, 34-es, de hogy ez centiben vagy betűvel mit jelent...?
Milyen az a vesevédő? Régebben én is néztem Louis-osat 1-2-t, de ami olcsó volt, az nem jött be, ami drága, az meg drága.
Jelentem új sheriff (serif) van a városba (városban)
Elhoztam a BMW-t. Fura... ez a sor kettő. Olyan, mintha össze-vissza járna, de mégis jár valahogy. Aztán fordulatra megindul mint egy dízel disznó. Városba max 3-as, ez 70-ig jó.
A többi fokozat jó hosszú. 140-nél forog 5000-et ha jó láttam.
16 literes a tankja és 14,69-et tankoltam bele. LOL
BTW ha érted, hogy mit jelent akkor nem mindegy? Más is használja, még ha nem is SI mérték bár lehet inkább az angol nyelvi környezet miatt...
Miért nem lehet 60e ft-ot írni?
Nagyobb motorral kicsit több a teljesítményadó is, de szerintem megéri a különbséget. 22000 az éves díj.
43.000 HUF! Meglepődtem, mert 60k HUF-ra számoltam. Nem lesz az FZ6 átírása se 70!
Aprilia RX 50-ről váltottam egyből Fz6-ra, nem bántam meg, a gép nem erős, ha nem pörgeted egyből, de nagyon hamar rá lehet szokni, fogyasztása 5l, ha dinamikusan haladsz. Talán az átírási költségben van egy ugrás 500ccm felett, a többi az már a LE és az egyéb ilyen költségek, de kezdő motornak is simán jó, legalább nem kell hamar eladnod :)
Fogalmam sincs, mekkora való rám, a nadrágom azt hiszem, 34-es, de hogy ez centiben vagy betűvel mit jelent...?
Milyen az a vesevédő? Régebben én is néztem Louis-osat 1-2-t, de ami olcsó volt, az nem jött be, ami drága, az meg drága.