Nekem az interaktív szerelés tetszik. Én nézem amit csinált, kérdezek ő meg válaszol és magyaráz. Jó esetbe legközelebb nem kérdezem meg újra ugyanazt, bár ez nem biztos Nektek meg az sem hátrány, hogy a Yamaha kpjába volt szerelő jóideig.
Túlvagyok az idei első 1.000 km-en remélem, lesz még soksok. Szombaton barátnővel mentünk 300 km-t a Mátrában, meg várakat néztünk. Nagyon jó volt, még sosem voltam a Mátra szerpentinjein... hát, elég komoly . Hó volt az erdőben, nem itt-ott, hanem telibe! Egy darab motorossal sem találkoztunk a Mátrában, pedig azt hittem, már lesznek.
Lézerblokkoló bekötését végülis egyszerűen oldottam meg: elvittem Surányi Zolihoz . + cserélt nekem teleszkópolajat, és rögtön más az érzés...
Az FZ lámpa átalakításához a H4 fényszóró csatlakozó mellé kell SARU is? A szövegből nem 100%. Bár lehet piti kis semmiség és jár vele a boltokban. Most megyek csak megnézni. FZ6 portál
"Amúgy ha az exup szelep zörög azt hogyan lehet kideríteni?"
Úgy hogy leszeded a takarást ami fedi,és járatás közben lefekszel és meghallgatod ad e valami hangot.
Én meg úgy jártam,hogy megvettem a motort,nagyjából rendben volt külsőleg meg hangra is (természetesen mondtam hogy hideg motorral szeretném meghallgatni,bele is ment) motorikusan minden szép és Ok volt,csak egy karbi szinkron kell :) Exup szelep se adott hangot..mondom faxa,ezt megveszem :)
Nos megvettem,majd nemrég szétszedtem jól a gépet (nálam ez vétel után szokás),természetesen a kipufogóra is rálestem,hogy mi hogyan áll...leszedem az Exup szelep takarását..erre mit látok?! a bovdenek ott voltak meg a kerék amibe bele fogatódik,de az exup szelep sehol,csak egy csavarral be volt tekerve hogy ne fújjon ki a kipufogó ...tehát kibelezték... utána jártam hogy mi kell bele,és vettem 15k-ért Exup szelepet. És most jön az,ami sokszor kell a szelephez hogy ne kopjon ki és és nem nyikorogjon "Hőálló réz zsír" kell hozzá és megóvja a nagyobb kopástól. Sok használt gépnél ezt nem pótolják és ezért kikophat a fém persely ami körbe veszik.
Szóval ha az zörög akkor hőálló réz zsírt neki,és valszeg jó lesz :)
Láttatok már full graphit-szürke Fazert?