Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azok az aláöltözők teljesen jók, annyiért meg főleg. Jóval drágábban láttam én márkás vackot, persze csak ránézésre, hiszen próbálni egyiket sem volt szerencsém. Az meg, hogy testhezálló azért van, hogy el tudja vezetni az izzadtságot a tested felületéről és nem döglesz meg.
Nekem Forcefield van és bevált, igaz nem ennyibe került. Ellenben a legnagyobb melegben sem folyik patakokban rólam a víz, mert elvezeti, max a ruhából lehet csavarni amikor leveszem, így sokkal komfortosabb a dolog.
Lidliben én csak a vesemelegítőt találtam vásárlásra érdemesnek. A bukó az kritikán aluli (recseg-ropog), a kesztyű szintén (mozog, nyúlik a bélés), az aláöltözőket pár hozzászólással ezelőtt én már harisnyának tituláltam (annak meg elég drága), de ez csak szubjektív vélemény. Zoknim meg van itthon egy csomó.
tomijoe, Csíkos Béka!
Én tavaly ilyenkor vettem meg az állíthatós plexit, ilyet: MRA - erre nem pluszba vettem az állíthatós részt, hanem ez kompletten ilyen. (e-bay.de 14ezer volt postával együtt - mákos fogás volt)

190 centi vagyok, a gyári plexi olyan volt, mintha nem is lett volna. Amikor felraktam az állíthatóst, egyből a legmagasabb pozícióba raktam, mondom úgyis szükség lesz rá. Ez a legmagasabb pozíció azt is jelenti, hogy az állítható rész szöge közeledik a függőlegeshez. Nem volt jó. A szél kevesebb lett a nyakamon, de a zaj nagyobb lett. Már majdnem úgy voltam, hogy elkezdek még magasabbat keresni (szerintem nincs egyébként), de aztán kipróbáltam úgy, hogy közepesre állítottam, és csodák csodája, jó lett. Végül tehát jók a tapasztalataim vele, takarítani egy kicsit bonyásabb, de persze nem ez a szempont.

Majd egy-két héten belül, ha lesz időm végre lemosni a gépet, csinálok róla képeket.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
nq77,

a Yamaha World-ben a VFR-es ember neve Kozma Tamás, alias Kozmax!
a hátsóm és a lábam magasabban van az tutti. Karjaim jobban nyújtózkodnak, így hasalós a póz s roppant mód közvetett a kormányreakció + combból nagyokat karistolgattam, de majré csíkomat nekem se nézze még senki.
konkrét kérdésre nem válaszoltál tegnap én is azt hittem hogy ledöntöttem a fél világot a 2/a n, aztán olyan rinya csikom volt, hogy majdnem röhögő görcsöt kaptam
persze mert az ABS miatt rongyosra húzod a féket
amugy valamikor megcsinálhatjuk,
Érzésre és láthatóságra is. Majd csináljunk már féktesztet. Te az FZ-vel én ezzel, aztán csere.
érzésre mélyebbre döntesz mert magasabb építésű motor vagy magasabban ülsz, nem

fz6 fékével semmi gond szerintem a futóművével se
Sziasztok!
A héten lettem tulajdonosa egy 2005-ös fz6s motornak. Nagyon tetszik az eddigiek alapján :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ehhez a típushoz aki túraplexit használ, milyen tapasztalatokat szerzett (és milyen plexije van)?
A magasságom:184cm.
Egyszerű megnézni (érdemes lett volna előtte és utána), hogy hol ér a szél. Én úgy csináltam, hogy magam elé tartottam a kezem, végig húztam függőlegesen, és ahogy elért a plexi légáramlása felé, eltéveszthetetlen nyomást éreztem az kezemen. Gyári plexivel a nyakamra dobta (a bukóm alatt bement a szél és a hang is), ezzel a Sporttal pedig a bukó (az arcom) közepére. Ha egy picit lehajolok (pl. mikor pályán gyorsabban megyek) átdobja felettem az egészet.
A Lidl-ben jók a jégkrémek is!
én is gondolkodom az állítható szélterelőn, mert nem szeretek hasalni a motoron, szóval ha valakinek van tapasztalata, ne tartsa meg magának.
Voltam Lidl-ben, megnéztem a motoros cuccokat. A hátizsákok jók (ha nem 3 napja vettem volna Louis- osat, benevezek egyre), a tanktáska jó (ha nem lenne, azt is vettem volna), a sisak gagyi, a kesztyű nem jó, a tárcsazár elmegy, a zokni jó (vettem), a derékvédő jó (vettem), az aláöltöző jó (a felsőt megvettem, felhúztam, holnap v. holnapután megveszem a nadrágrészt is). Röviden ennyi Ki mit vett a Lidl- ben? Soroljátok...
Holnap ki hova megy? Mi a Vértesbe várakat nézni
Az állítható szélterelő az működhet, hiszen az egyedileg beállítható.
Nekem nem Fazeren van, de tetszik, mióta rendesen beállítottam
Vettem a motoromra egy 12 centivel magasított givi plexit. Bár ne tettem volna, mert szerintem rosszabb mint a régi! 176 cm vagyok, de olyan örvényeket generál, hogy majd leszakad a fejem! Ha felállok a motoron csendesebb mint ülve! Már azon gondolkodom, hogy veszek egy állítható szélterelőt a plexi tetejére. Van valakinek tapasztalata e téren?
Kozmax a neve
ng77

Szerintem a VFR-t vigye be a barátod a yamaha world-be és keresse meg ott a szerelő srácot, a neve most nem ugrik be, de ő nagy VFR-es és nagyon rendes srác. Biztosan meg tudja vele beszélni.
Üdv mindenkinek !
Végre egy fazer-forum ahol van élet is.
Bemutatkozásképpen: FZS1000 2005', előtte FZ6, azelőtt meg FZS 600.
Mindet imádtam, de az ezres...hát az egy más világ :)
Ja, XIX. kerületben lakom Pesten.
Jelenleg kórházi státuszban vagyok de remélem már csak pár napig )nem balesetből !) :)

Lenne egy kérdésem: szeretnék az FZS1000-re rátenni egy FZ1-es kormányt. Mert a mostani olyan biciklis...és az elsőmön is lecseréltem egyenesebbre és jobban irányítható volt.
Nincs valakinek otthon egy elfekvő ?
Segítségeteket előre is köszönöm:
fri
Emlékeztem szavaidra, mos már tényleg el is hiszem őket, hisz a saját bőrömön tapasztalom...
Ma talalkoztam egy sráccal, FZ6-ja van neki is. Megbeszéltük gyorsan, hogy mik a gyengéi (fék, futómű), s mik az erősségei (motor, üléskényelem). Neki pl ezek teljesen élhetőek, nekem - már - úgy tűnik nem. Érzésre sokkal mélyebbre döntök és a féket is bátrabban használom. Nyomatékból motorozni elképesztően faja.
Köszönöm szépen. Egy barátom vásárolt egy VFR-t, és szeretné átnézetni, valamint leműszakiztatni majd. Ez az első motorja, és nem akar szakszervízekbe menni ahol leveszik(szerintem jogosan)
Ja ja grZack én a b-kingen kezelhetőbbnek-kezesebbnek éreztem 20perc után,mint az fz6-ot 3 szezon után( fura is hogy autosiskolák használják errefelé az fz-t)
Gödöllő, Suri motorszerelo.com
motorjavito.hu Németh István
Sziasztok.

Szó volt róla, hogy Pesten és környékén hol van jó motorszerelő? Megköszönném ha adnátok tippet és elérhetőséget. köszi