ráadásul ha megvan az olaj ,nem is lehet kérdéses a csere..
amúgy sem egy eget verő összeg..
Én minden szezon elején cserélem és szerintem évközben 6e körül megint ledobom majd,ha nem kél el..
Kösz a segítséget.
Én is a csere felé hajlok jobban, csak kellett valami józanító válasz.
(Eddig minden évben lecseréltem lelkiismeretesen az olajat az előző gépemnél is.)
az a baj,hogy még mindig az a szokás ebben az országban,hogy ha valami gázos vagy szervizelni kell akkor gyorsan eladják!
Aztán a vevő szembesül vele,hogy még egy csomo pénzt rá kell költeni...
Én megcsináltattam lelkiismeretesen mindent elsősorban magunknak,de jó szívvel adom el,mert aki esetleg megveszi nem egy kokeszolt leharcolt darabot kap a pénzéért..
Amikor az Xx-et eladtam az is rendben volt ,azóta is dumálgatunk a sráccal,néha kicserélem az olajat neki haverok lettünk..
A busát is rendben adtam el..
Gondolhatod, hogy ez már csak akkor derült ki mire lementem megnézni a motort addig minden szép és jó volt a telefonban.
Amúgy az olaj lámpa nem villogott csak 1X felvillant ezért kérdeztem a tulajtól hogy akkor most mi van? Aztán jött a rizsa
Jók ezek a kérdések,amikre amúgyis tudja a kérdező a választ!
Ha eltelt 1 év a csere óta cseréld ha nem,ne!
(magánvélemény: egy ilyen olajcsere egy 10-es. 1-max 2 szombati dorbéz, ahol fizetgetsz a ribiknek,de úgysincs semmi a parkolóban.....vagy jélóra játékkgép(gondolom,) én ezért lecserélném
ne legyetek már lámák. Milyen gazda az aki igy magyarázza a olajnyomás lampion villogását.Nincs pár 1000s-e önteni rá fél lityit,inkább sztendappol........
A kedvenc duma á á nincs komoly baja csak ez meg ez kell rá és lesz alapjárat.......... akkor miért nem veszi-csinálja meg? ha ilyen egyszerű?
Akartam rá licitálni, de sokat tököltem a regisztrációval. Végül te ütötted le? Nekem is kellene egy ilyen, adatlapomra kiraktam a mailcímemet ha tudsz küldj egy levelet oda, nem akarom telíteni az üzenőfalat a problémáimmal.
Helló Srácok!
Segítséget kérnék motorolaj cserével kapcsolatban. Tavaly cseréltem olajat, de csak 3.000 km-t mentem el vele. Idén még használjam ameddig el nem érem a csereperiódust, vagy inkább az azonnali csere mellett döntsek? (Az olaj és a szűrő is megvan az idei szezonra)
Előre is köszi minden választ?
Ahogy mondod, azt nem is említettem, hogy olyan érdekes volt a kormányzása a motornak (bár elengedni nem engedtem el a kormányt) mintha húzna az eleje. Bementem vele egy üres parkolóba és elkezdtem vele körözni jobbra is balra is és mindkét irányba olyan érzés volt mintha totál tök lapos lenne a gumi és nem akarózna fordulni a masina! Az első telókon az álító csavar 3 rovátkára volt állítva (ennyi látszódott oldalról ha jól emlékszem) A tulaj elmondása alapján ő nem tekergette!
amúgy sem egy eget verő összeg..
Én minden szezon elején cserélem és szerintem évközben 6e körül megint ledobom majd,ha nem kél el..
Én is a csere felé hajlok jobban, csak kellett valami józanító válasz.
(Eddig minden évben lecseréltem lelkiismeretesen az olajat az előző gépemnél is.)
Nekem full szervíz volt rajta.. és mégsem bánom..
szolgáltatok ott sem ba...ok át senkit.
Másrészt ha megmarad,akkor nyugodtan mehetek külföldi túrákra is mert rendben van..
azon kívül még két helyen állítható a csillapítás..
Aztán a vevő szembesül vele,hogy még egy csomo pénzt rá kell költeni...
Én megcsináltattam lelkiismeretesen mindent elsősorban magunknak,de jó szívvel adom el,mert aki esetleg megveszi nem egy kokeszolt leharcolt darabot kap a pénzéért..
Amikor az Xx-et eladtam az is rendben volt ,azóta is dumálgatunk a sráccal,néha kicserélem az olajat neki haverok lettünk..
A busát is rendben adtam el..
Amúgy az olaj lámpa nem villogott csak 1X felvillant ezért kérdeztem a tulajtól hogy akkor most mi van? Aztán jött a rizsa
Ha eltelt 1 év a csere óta cseréld ha nem,ne!
(magánvélemény: egy ilyen olajcsere egy 10-es. 1-max 2 szombati dorbéz, ahol fizetgetsz a ribiknek,de úgysincs semmi a parkolóban.....vagy jélóra játékkgép(gondolom,) én ezért lecserélném
az exup szelep persely van kicsit megkopva a (jobb oldali) azért zörög.
érdekelne a túraplexi amit árulsz ,
írj vmi. eléhetőséget ha még megvan!
üdv
A kedvenc duma á á nincs komoly baja csak ez meg ez kell rá és lesz alapjárat.......... akkor miért nem veszi-csinálja meg? ha ilyen egyszerű?
gyere sz kájp rra
Segítséget kérnék motorolaj cserével kapcsolatban. Tavaly cseréltem olajat, de csak 3.000 km-t mentem el vele. Idén még használjam ameddig el nem érem a csereperiódust, vagy inkább az azonnali csere mellett döntsek? (Az olaj és a szűrő is megvan az idei szezonra)
Előre is köszi minden választ?
Ha gondolod jöhet privátban is hogy ne tartsuk fel a fórumot.
Tudod az email címem :)