Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem.. Egyelőre csak felkerült a listára
már megvetted
Köszi a tippet :)
Csak gondoltam hátha valaki személyesen is ismerte hogy milyen kezekben van volt..
Regisztráció után itt ellenőrizheted az alapokat róla.

Magyarország.hu-n keresztül.
Fazerünknek hol van a vezérlőchipje? Netán a km-órában, a műszerfalban?
Most le van húzva az akksiról, és tudni szeretném, így lehet-e indítgatni, járatni?

UEM-881 es Fz6 ról tud valaki valami előéletet ?

Előre is köszi
Szép napot
Mi a bajod az XJ-vel
Van egy logikátok kit érdekel hogy honnan jött a blokk! Az FZ jelölés nem gyanús? 779 ccm!
A konkurensek mind köbcentisedtek(gsr750,z750 valszeg jön 1-2 év a hornet 750) tehát az fz8 az utód. Az idomos meg mindig is fazer volt, furcsálom is amikor a csupasz N-est fazerezik!
..........apropó, az évadnyitóról tudunk már valamit ?
Amikor 2 éve volt szerencsém motorozni a Super Tenere1200-al, akkor kipróbáltam az Fz8 Fazert is egy félórácskára... Háth, nem nyűgözött le, a 600-as Fazert nem cserélném le rá az tuti. Az üléspozíció sokkal sportosabb lett, meg az egész gép mintha kisebb is lenne a 600-asnál...nekem nem igazán való...
FZ8-ba 800 ccm-es blokk van, totál új feljesztés. A Fazer mindig is idomosat jelentett, mint a Diversion. Abból is van naked meg idomos.
fz8 at nem mondanám az fz6 utódjának, mivel, ha jól tudom abba r1 blokk van
xj be meg fz6 ba meg r6 blokk
Egy magyar cikk szerint:
"Kihullott a Yamaha kínálatából a tökéletes kezdőmotornak számító visszabutított, 78 lóerős Fazer, lett viszont helyette egy teljesen új modell, amely ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta... XJ6 Diversion."

Viszont a History TimeLines-on az FZ8-at jelölik meg utódként. Tudtátok, hogy a Fazer8 és az FZ8 más kivitelt takar? Egyik fejidom, másik naked.
A motor bontódik....
70/6321-829
Szerintem meg az fz8 van helyette!
helyette a XJ 6 Diversion van
Nem eszik olyan forrón a kását.
Még legalább 2-3 évet tervezek vele.
Gyorsan cseréld is le, mert már a divatból is kiment
Húú, én nagyon lemaradtam...
Mindenki más már tudott róla, hogy az FZ6 egy ideje már nem gyártott modell?

History Timelines.
FZS600-asok, ezt figyelgessétek, egyelőre jó áron van.
22 euróért küldi
Sziasztok!

Yamaha FZ6 hoz eladó komplett zarszett, ECU val, 1 kulccsal!
Ára: 20.000 Ft
Tökéletes! Megálltam, fék jó. Teló jó, szépen jár, nem melegedett túl, uh minden ok.
minden rendben van a motorral fék, telo stb...
elment a LED-es lámpa. ;)
45 volt. A 10w-s jobban felmelegszik. Majd kíváncsi vagyok, hogy Gábor mit mond ezzel kapcs. Én legalábbis megfogom kérdezni.