Fazerünknek hol van a vezérlőchipje? Netán a km-órában, a műszerfalban?
Most le van húzva az akksiról, és tudni szeretném, így lehet-e indítgatni, járatni?
Van egy logikátok kit érdekel hogy honnan jött a blokk! Az FZ jelölés nem gyanús? 779 ccm!
A konkurensek mind köbcentisedtek(gsr750,z750 valszeg jön 1-2 év a hornet 750) tehát az fz8 az utód. Az idomos meg mindig is fazer volt, furcsálom is amikor a csupasz N-est fazerezik!
Amikor 2 éve volt szerencsém motorozni a Super Tenere1200-al, akkor kipróbáltam az Fz8 Fazert is egy félórácskára... Háth, nem nyűgözött le, a 600-as Fazert nem cserélném le rá az tuti. Az üléspozíció sokkal sportosabb lett, meg az egész gép mintha kisebb is lenne a 600-asnál...nekem nem igazán való...
Egy magyar cikk szerint:
"Kihullott a Yamaha kínálatából a tökéletes kezdőmotornak számító visszabutított, 78 lóerős Fazer, lett viszont helyette egy teljesen új modell, amely ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta... XJ6 Diversion."
Viszont a History TimeLines-on az FZ8-at jelölik meg utódként. Tudtátok, hogy a Fazer8 és az FZ8 más kivitelt takar? Egyik fejidom, másik naked.
Csak gondoltam hátha valaki személyesen is ismerte hogy milyen kezekben van volt..
Magyarország.hu-n keresztül.
Most le van húzva az akksiról, és tudni szeretném, így lehet-e indítgatni, járatni?
Előre is köszi
Szép napot
A konkurensek mind köbcentisedtek(gsr750,z750 valszeg jön 1-2 év a hornet 750) tehát az fz8 az utód. Az idomos meg mindig is fazer volt, furcsálom is amikor a csupasz N-est fazerezik!
xj be meg fz6 ba meg r6 blokk
"Kihullott a Yamaha kínálatából a tökéletes kezdőmotornak számító visszabutított, 78 lóerős Fazer, lett viszont helyette egy teljesen új modell, amely ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta... XJ6 Diversion."
Viszont a History TimeLines-on az FZ8-at jelölik meg utódként. Tudtátok, hogy a Fazer8 és az FZ8 más kivitelt takar? Egyik fejidom, másik naked.
70/6321-829
Még legalább 2-3 évet tervezek vele.
Mindenki más már tudott róla, hogy az FZ6 egy ideje már nem gyártott modell?
History Timelines.
22 euróért küldi
Yamaha FZ6 hoz eladó komplett zarszett, ECU val, 1 kulccsal!
Ára: 20.000 Ft