Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mehetsz egyenesen kultikus gyorséttermek és benzinkutak között.. hát nekem nem bejövős ez így. Mondjuk az ára az nem rossz (anno drágábban láttam ilyet)

Egy Vancouver-Tijuana út ennél sokkal érdekesebb lehet. Persze nem autópályán hanem a sziklás-hegységen keresztül
Szervezett R66 túra. 1.1 millió + költőpénzben meg is áll az összeg.
A GS-t január végén eladtam, tavaszig tároltam. Ezt meg megvettem utána, és ahogy kiürült a garázs haza is hoztam. Ennyi.
Mikó? Hó? Lemaradtam
És a GS?
Ez tetszett!
Ha végülis úgy döntöttél, hogy a hátsó lámpáról veszed, akkor igen, kék-piros. Egyébként a tank alatti dobozban (3) a piroson kell áramnak lenni.
Én a hátsó féklámpa kapcsolójáról vettem gyújtás pozitívot a fokozatkijelzőhöz. Ha Neked elér odáig a vezeték.
Adtak hozzá egy motort . Nem lehetett visszautasítani
Köszi...ööö...szép rajz... elvileg akkor egy kék-piros vezetéket kell keresnem... ugye? remélem, csak egy van belőle...
fzs 600 kapcsolás
3 - a tank alatti doboz
44 - hátsó lámpa
a tank alatti dobozból nemigen tudom kiválasztani, melyik az, hátra pedig nem ér el... nemegyszerű, persze csak nekem
Miért nem kötöd a hátsó lámpa +-ára?
Nah, barátnő megbukott a forgalmin én meg beszereltem a lézerblokkolót, csak azt nem tudom, hova kössem a +-t, ha azt akarom, hogy gyújtással kapcsolhassam . Szóval ha vki tudja, az fzs600-nak melyik a gyújtáskábele, az lécci tudassa. találtam egy piros kábelt, ami elvileg az, de mégse...
Csak nem kényszerítettek?
Valószínűleg tudja is a csodát (különben nem venné meg senki).

Az alapáras TOMMOT ülés is eszméletlen jó (némileg olcsóbb). Tulajdonképpen nem érzem azt, hogy akkor én most ülök vagy mi. Nem vagyok kényes gyerek, teljesen jó volt anno a GS ülése is akár 1 napi ücsörgésre is, de ez valami leírhatatlanul más, és jobb érzés. Pontosabban az a jó, hogy nem érzek semmit.

Magamtól valószínűleg az életben nem csináltattam volna ilyen nyerget, mert nem hittem benne. Meg tulajdonképpen lehet is élni nélküle, de vele mégiscsak jobb az egész..Na
Hát igen, kapós volt...
Csodát kellene tudnia annak az ülésnek, hogy én annyit adjak érte.
Corsaronal egy ilyen ules 102.000 HUF...
Most nézem, hogy annak az e-bay-es bagster ülésnek rendesen elszabadult az ára.
Freepeti, felhasználtad a dolgokat?

Még egyszer bocs a késésért
A képes motoron vettem, a bolti árnál lényegesen olcsóbban ha jól emlékszem 12.000 forintért+ posta. Teljesen korrekt volt a srác originált készletet adott. Itt találtam egyet: http://www.kepesmotor.hu/motor_kiegeszito/p771738&st=markolatfűtés
E
ttől a sráctól vettem:http://www.expressz.hu/auto/egyeb/hirdetes-29205079/
+1

Az Oxford hibatlanul teszi a dolgat az off motoromon. A Zsámáhá unneplos, azt csak nyaron-joidobe veszem elo :)
Bike-it.
Majd évadnyitón összehasonlítjuk.
hol lehet venni ?
Milyen márkát vettél? Én most raktam fel az "OXFORD"-ot. Nekem elég jól égeti a tenyerem.