Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha csak azt nézed,hgoy közel 7 éves
mennyit lógott fel gyárilag a teloszár,a felső kifliben?
Én azt mondom minenképpen legyen a gépen valami jó vírusírtó. Ha máshonnan nincs, akkor a boltból.
még semmire de az biztos hogy hétvégére össze kell tenni, mert ha jó idő lesz akkor csapatunk
akkor nem hazudott az eladó Tényleg semmit ne csinált vele az olajcseréken kívül..
Akkor lehet cserélnem illene
persze hogy az a gyári hűtőfolyadék és a fz6 bol is olyan jött ki ill most a nagyból is
Melyikre esett a választás?
Másik téma:
Szerintetek érdemes éles,dobozos vírusírtóért pénzt adni? (Több ismerősöm gépét kinyirta tegnap egy emil,amit az én norton-sekurityim ezredmásodperc alatt kinyirt,de le is járt aznap a licensze,adták a géphez 60 napra),tudta volna ezt egy havonta letöltögetett próbaverzió is háritani? (ez a norton 11eft)
igen!
Tudsz róla valamit?
Hát erre nem számítottam, amit írtam lavinát indított
Kösz mindenkinek most már kiveséztetek mindent, és ezek alapján sikerült választanom is.
sötét zöld lötyi volt
nekem ami benne volt ,az ment vissza..Pisti megmérte erős volt és teljesen tiszta így visszaöntöttük, festékszűrő tölcséren keresztül..
Nekem nyálkás volt a Motul is.
Én most ilyen Glikosam-t vettem bele. ha az autóba tökéletes, a motorba is annak kell lennie. Motullal rosszak a tapasztalataim, olyat többet soha. Kétszer cseréltem Motult, kétszer gúvadt tőle a szemem.
Biztosan jó a 140 f forráspontu is,de minek venném azt amikor könnyedén elérhető a 175 fokos(ami valószinüleg jobb minőség,még ha sosem lesz kihasználva akkor is)!? Még Karu mondta,hogy minnél magasabb annál jobb. Ennyi.
Pont ezt érzem én is, hogy túl van dramatizálva. Miért ne lenne jó akár a 140 fokos forráspontú? Valaki még a fölé is melegíti a motort...?
.....ja és 1200.-
Kezd unalmas lenni a téma,meg már bevonva az atomfizika is......

175 C
A biztonsági adatlapján azt írja, hogy 156 °C. Ráadásul ez (gondolom) légköri nyomáson van, tehát a motorban ennél még magasabb hőn forr. Kétlem, hogy eddig melegítenéd a motort...
Csak annyi baj van vele,hogy alacsony a forráspontja,nekem ilyen volt benne tavaly.(bár tökéletes volt) Nem mondta senki hogy drágát,inkább jót kell venni.
Például ezzel a hűtőfolyadékkal mi a baj? Mi értelme van 2-3000 forintos fagyállót venni?
Én is próbáltam a nagy banditot. Igaz csak egy suzuki tesztnapon, szóval nem olyan alaposan, mint ahogy szerettem volna.
Sejtem mit ért Sabato azon, hogy unalmas ingázó motor. Tényleg nem tűnt egy adrenalin bombának, bár lehet, hogy ha nem egy csoport közepén kellett volna mennem más lenne a véleményem.
Mindenesetre én imádtam. Nekem minden egyből kézre esett és nagyon tetszett a nagy nyomaték. Szerintem túrázni ideális. (csak mondjuk inkább apámnak, mint nekem )
jah és bekevert és én is úgy gondoltam h sok.
Váci úton néztem motoros boltba, dicsérték meg minden stb......... de 4750 ért már megveszek 1l 300 v-t
Amúgy fagyállónál csak két dolgot nézz:-forráspont(minél magasabb anál jobb,a márkásaké magasabb) meg alumotorba jó legyen.
R1 be kell és sv be nekem
Cimbora.: busa , és gsxr 1000