Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2500 ft-os castrol, szintetikus, 10W50. Motulnál a reklámért fizettek ki dupláját, nem azért, mert kétszer jobb minőségű olaj mint a többi. Gyerekkorától Castrolt használok, motor hangja mint az újnak, olajat egyáltalán nem fogyaszt. nem kell ezt túlragozni. Váltónak meg össze kell kopni, azért néha nehezen kapcsolható 50-60 ezer km alatt.
pinkmotors.hu vagy Tsanyi!
hali
Segítséget szeretnék kérni !
A motoromon gyárilag hány fogas a lánckerék elől és hátul ? (Fz6-Fazer '06)
Láncszett vásárlása előtt állok, és e-bay en bogarászgatok az ajánlatok közt.
(egyébként itthon 40.000-ér lenne láncszett ami DID. sokallom ) esetleg valaki valami frankó ajánlatot ha tudna ne tartsa magában... :P
végre valakinek leesett
Igen köszi
Akkor megnyugodtam!
Mint írtam potom áron van/volt.Évente egyszer cserélek,teljesen mindegy,hogy 6e Ft,vagy 15.A tavalyi első alkalomnál 4200 Ft volt literje,3-at rendeltem,meg is jött,de elbaxták a rendelést,és egy db 4 literes jött.Nem csinál segget a szájából alapon,a 3 liter árában adta a 4-et.Most ismét annyi az ára,és csak 2 liter kell.Jövőre kiderül.Ennyi.
Nem hinném, hogy ártasz a motornak, max a pénztárcádnak!
Erre gondolsz?
http://fz6.uw.hu/
Akkor én ártok a motornak azzal,hogy ezt az olajat használom,de nem pörgetem állandóan?
Helló!
Annak a honlapnak a címe kellene nekem, amin az fz-khez vannak infók, bontó telszámok, stb.
köszi!
Hali!
Fhingom sincs!
Üdv
K
Köszi szépen a fordítást:) Sztem akkor tök mind1 melyiket 7100-as legyen azt tsá:) Köci
A JASO-MA nevű "szabványt" választották két csoportra: MA1 és MA2. Az ok a katalizátorral szerelt motorok elterjedése. Az MA2-t kifejezetten a katalizátorral gyártott motorokhoz fejlesztették ki és ajánlják. Olyan adalékot tartalmaz, ami védi a katalizátort. Aztán szó van még arról, hogy az API SJ jelzett típusú olaj tulajdonságaiban egybeeshet a JASO jelzettel, de az API SL és SM-mel nem feltétlenül. Na nem mintha annyira értenék hozzá, de én úgy vagyok az olaj-témával, hogy egy bizonyos szint felett mindegy nekünk, hogy mit teszünk bele - persze figyelembe véve a kuplungot, váltót, stb jelzéseket.
A versenyolajhoz nem pont pörgetni kellene a motort, hogy optimálisch legyen? Nem mintha profi lennék a témában, meg nem lenne mindegy, de ha már...
Hali!
Én ezt használom.Szerintem jó.Mostani olajcserém is ez lesz,az árát nem írom le mennyiért veszem,mert úgyis lennének,akik nem hiszik el.
5 ezrenként cserélem,olajszűrővel.Szerintem túl van biztosítva ezzel az olajjal a motor,mert nem pörgetem,nem terhelem,kímélem,stb.
És a lényege mi mert nem beszélem a nyelvet csak gyengén:)
Sziasztok!

2006-os FZ műanyag rendszámtáblatartója felszerelhető az enyémre?2004-es FZ6N
Üdv!

Még egy kérdésem lenne.
Találtam olyan 7100 as-t amin az van hogy MA2 az mit jelent? mert van amelyiken nincs ez a jelzés. Ez már valami másik fejlesztés vagy mit takar? köszi a választ
Maradok a 7100 nál akkor. Köszi szépen
meg amugy se vennél észre semmi különbséget
én max a 7100 at raknám bele 300v az pályára való verseny olaj
ÜDV!
Ha esetleg érdekelne valakit!

http://www.sportmotor.hu/motor...
A kép elmaradt:)
Üdv Hangvillások! :)
Olaj témába kérdezném meg hogy valaki használta már a képen szereplő tipust és mi a véleménye? eddig 5100 motult használtam de kiprobálnám a jobbikat:) köszi a válaszokat