Hétvégén végre kipróbáltam a markolatfűtést. Hát, egy kicsit többet vártam. Kellemesebbé teszi a hidegben motorozást, de csodát nem szabad tőle várni.
Valaki írta korábban, hogy az övé 10 fok fölött már kellemetlenül meleg. Az enyém attól messze van.
Barátnőm most kezdi a forgalmi vizsgáját. Remélem, ezúttal sikerül neki .
én meg nemsokára kezdem a lézerblokkolóm beszerelését... Azt még pontosan nem tudom, hogy a + vezetéket hova kössem, nade majd menet közben...
ő a fantasztikus kihagyhatatlan lehetőség ! vagy valahogy így hirdette magát azóta láttam itt amióta hirdeti a motort, de elég furcsa az a supermoto kivitel
én tegnap mentem kb 200km-t. Minden remek lett volna, ha a szél nem dönt úgy, hogy mindenképpen megpróbál lefújni a motorról... Azért jó volt... nagyonis csak a lányokat hiányoltam az út mellől , dehát hideg van még. Mondjuk az 51-es mentén már voltak kint hétfőn... szegények. Meg fel is voltak öltözve, szóval nem ugyanaz az élmény sajnos
Valaki írta korábban, hogy az övé 10 fok fölött már kellemetlenül meleg. Az enyém attól messze van.
én meg nemsokára kezdem a lézerblokkolóm beszerelését... Azt még pontosan nem tudom, hogy a + vezetéket hova kössem, nade majd menet közben...
Amugy egyebet nem tudok rola mondani: hol jo, hol nem....
bíztam benne hátha le lehetne itt informálni a motort mégis milyen gazda volt stb.
Tudtok esetleg valamit erről a motorról?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s-552530
0
ha jól tudom a fórumon ismlen néven fut de nem biztos.
Köszi szépen a segítséget.
Meg amúgy gyári karok is vannak