Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rakni kell a motorra kézvédőt mint az endurókon...
Hétvégén végre kipróbáltam a markolatfűtést. Hát, egy kicsit többet vártam. Kellemesebbé teszi a hidegben motorozást, de csodát nem szabad tőle várni.
Valaki írta korábban, hogy az övé 10 fok fölött már kellemetlenül meleg. Az enyém attól messze van.
Barátnőm most kezdi a forgalmi vizsgáját. Remélem, ezúttal sikerül neki .
én meg nemsokára kezdem a lézerblokkolóm beszerelését... Azt még pontosan nem tudom, hogy a + vezetéket hova kössem, nade majd menet közben...
kis_andras at vipmail pont hu

Amugy egyebet nem tudok rola mondani: hol jo, hol nem....
ok köszi!

bíztam benne hátha le lehetne itt informálni a motort mégis milyen gazda volt stb.
ő a fantasztikus kihagyhatatlan lehetőség ! vagy valahogy így hirdette magát azóta láttam itt amióta hirdeti a motort, de elég furcsa az a supermoto kivitel
Sziasztok!

Tudtok esetleg valamit erről a motorról?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s-552530
0

ha jól tudom a fórumon ismlen néven fut de nem biztos.

Köszi szépen a segítséget.
25k HUF dobozba, mint a lenti képen. Reális ugye?
Remélem jól laktál! Köszi a profi munkát!
és a wilberst milyen áron adjátok ?
Zacky a Wilbersre gondolt, csak megint elfelejtett átjelentkezni

Meg amúgy gyári karok is vannak
Nem minden csak ami párban van
Tudnál dobni egy mail címet? Kérdezni akarok az indexről. Kösz!
Minden eladó
megebédeltem
mármint mi eladó ?
szóljon akinek kell egy pár eladó megtalálható...
Az előző tulaj nem tudta eldönteni, aztán úgy gondolta, ez lesz az arany középút.
Kösz,lehet hogy ezért volt olyan iszonyatosan sz...r az eleje mert nem egyformán volt benne a rúgó,na de majd most
a sűrű fele van fent!
Hali,tudja valaki hogy melyik az alsó fele ugyanis az én motoromban nem egyformán van bele rakva.
oké játszós rucit hozzatok, főleg a fő polírozó
fel ora es indulunk.
Tegnap mi is motoroztunk egy kis karikát
én tegnap mentem kb 200km-t. Minden remek lett volna, ha a szél nem dönt úgy, hogy mindenképpen megpróbál lefújni a motorról... Azért jó volt... nagyonis csak a lányokat hiányoltam az út mellől , dehát hideg van még. Mondjuk az 51-es mentén már voltak kint hétfőn... szegények. Meg fel is voltak öltözve, szóval nem ugyanaz az élmény sajnos