Ha minden igaz, akkor nem jó az 1000-es kuplungkarja a 600-asra.
Parts catalouge alapján néztem, itt megtalálod őket.
Mindenképp várd meg, hogy Cimre68 mire jut az ő rendelésével, én is rá várok
Köszi az infót a műszaki vizsgára! Felhívtam őket. Szigetszentmiklóson is van egy telepük a régi MO mellett. Ma megyek. 4360 nagymotor műszaki vizsga díjja! Háromszor is rákérdeztem:))) Ez ajándék!
Én úgy nézem, ha középállványon van a motor, akkor a láncnak hozzá kell érni a lengővilla alján lévő műanyag védőhöz. Ha könnyen hozzá tudom nyomni, akkor jó.
Fürödni akarsz Hétvégére kis lehűlést jósonak, persze a 16 fokhoz képest. Kb. 10 fokot jósolnak azt hiszem. Nekem az még kevés azért Velencéig elgurulni, de mindenképp megyek egy rövidet.
Remélem... tényleg nagyon fújt, és egy Fazer teliponyvázva nagyon nagy felület. Barátnőm Kymco People 50-e is így borult (magas plexis, szóval még nagyobb felület), szerencsére pont a mellette parkoló Opelre esett . A kormány picit benyomta az autó kaszniját egy kb féltenyérnyi helyen . Otthagytam a telefonszámom, azóta beszétem a fickóval telefonon, most ott tartunk, hogy két hete szerez sárga balesetibejelentőt. Mikor lesz nekem garázsos házam...
Ez nagy gebasz nem gondoltam volna, hogy a szél fel tudja dönteni a középállványról. Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. Nem sok nyugis percem lenne, ha kint kéne az utcán tartanom
Köszi urak, akkor egyrészt tárgyalok, másrészt fzs1000-hez valót is nézek.
Más. Hétfőn felhoztam a szüleimtől a motort a téli álomból, este leponyváztam a ház előtti parkolóban. Reggelre a szél felborította. Szerencsére a gomba megfogta, csak a szép fekete alu kormányvégsúly legvége kopott meg picit... a tükrök is be voltak hajtva szerencsére.... nade a látvány kora reggel...
Én úgy szoktam mérni a láncot: van egy kis törött vonalzóm 0-45-55 mm megjelölve(gépkönyv),hozzáfogom a villához belenézek oldalról lehúzom a láncot az alsó potba hozzáállitom a 0-át majd feltolom és megnézem mit mutat felül. 55-höz állitom közelebb mert még ráülve ugye feszül egy kicsit!
Parts catalouge alapján néztem, itt megtalálod őket.
Mindenképp várd meg, hogy Cimre68 mire jut az ő rendelésével, én is rá várok
Más. Hétfőn felhoztam a szüleimtől a motort a téli álomból, este leponyváztam a ház előtti parkolóban. Reggelre a szél felborította. Szerencsére a gomba megfogta, csak a szép fekete alu kormányvégsúly legvége kopott meg picit... a tükrök is be voltak hajtva szerencsére.... nade a látvány kora reggel...