Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy hasonló gépszörnyet láttam, mint a tied(színre) Budaörsön a yamahába
Köszi!
Kár, hogy csak kék színű van. Legalábbis a honlap szerint.
Corsaro szokott akciózni, most is van pár utolsó darabjuk 20 ért
Mol-osra próba cseresznye.
Találtam olcsón.
nem kérdeztem..
Tényleg barátságos ember..
Dél pesti korháznál is van egy vizsgahely "MYRA"
és a borona utcában 23.ker...Kis Antal autószervíz..ezeken a helyeken a kipufogó maradhat..a Boronában meg szokta várni a vizsgát :)
Nem motoros, de egy http://youtu.be/2-Y-tBuglfs Szerintem nagyon jópofa.
Nekem is szimaptikus így telefonban...meg a honlapja is okés.
Műszakiztatni nem tud?:)
az pont egy jó tavaszi gurulással érne fel
Nagyon messze vagyok az üzlettől kB130km-re de ma sikerült rendelnem úgyhogy holnapra itt is lesz,már csak a be kötés lesz remélem sikerül jól be kötni.
Pisti nem kókler. a Hosuba ex főszerelője...
Hülyeséget nem csinál,majd meglátod! De meg is várhatod a javítást,ha van időd..
Én ott voltam
Igaz decsman,tavaly a rövid ki-be,az idén a hűtőátmosató adalékos long verziót csináltam.
Nem láttam milyen trutyis volt,mivel a kényelmes verziót:a felmosóvödörbe leengedést választottam!Ami nem volt üres.
pfffff....ez a téma valóban kiadósra sikerült!

1 liter jobb fagyálló 1200.- - 1500.-
Az ioncserélt víz: a szomszéd autosboltban 250.-/2liter,(ezzel lehúztak)
OBI:300ft/5liter,
METRO 163ft/5liter

A munka szórakoztató és ingyenes,hát igy.
Ha nem ugyanolyan színűt töltesz bele cserénél, mint amilyen benne volt, (itt természetesen nem a színén van a hangsúly, de más-más színűnél más lehet az összetétele), és nem mosod ki rendesen a rendszert feltöltés előtt, akkor "összeveszhetnek" odabenn a blokkban, és csak több kárt okozol a cserével, mint hasznot. Én láttam már olyat, zöld volt benne, kék lett beletéve, és egy fél év múlva szürke trutyi lett belőle. Persze átmosni nem egyszerű, főleg egy autónál, de figyelni kell, nem jó keverni a rózsaszínű, kék, zöld stb. fagyállókat, ( propilén glikol, etilén glikol) mert a más összetétel miatt nem keverhetők. Inkább ezen van a hangsúly szerintem, nem az egy liter fagyálló árán.
1500? Az hogy jön ki? Nem a lé miatt mondtam....csak felvetődött a kérdés...
Egy 1500.- forintos manőveren agyaltok ennyit!?

Az milyen a "szépen kinéző hűtőfolyadék"?

Én 2011-ben cseréltem le,a szerintem még erdeti zöldet(2004),semmi különbséget nem éreztem nyílván,de jó a tudat hogy friss van benne!
Tudok Pesten, vagy Pest megyében valami olcsó műszaki vizsga helyet motorra? Lehetőleg ne kelljen áttenni a gyári kéményt se! Köszi!

Most beszéltem az előbb ajánlott gyáli motojavítóval. viszem hozzá a gépet. Azt mondta, h ha szépen néz kis a hűtőfolyadék , akkor ne cseréljük ki szerinte. Felhívtam egy srácot, aki a Worldnél nyomja és ő is ugyanezt mondta.. 2005-ös a gyártása a gépemnek....
Nem tudom pontosan, 3-4 évente?
üdv.nekem is meg volt az idei első gurulás nagyon eltaláltam a váltókar beállítását -korábban panaszkodtam ,hogy a 2 -őt nehezen veszi ,most élmény ! most fülig ér a szám
Sziasztok!

Ha esetleg valakit érdekel, van egy teljesen új gyári bukógombám FZ1-eshez! Új ára 43670,-, én odaadom 35570,-ért

Üdv!
akkor ezért irta a Fektitibi,hogy ne cseréljem,biztos Pistinek is voltak olyan tapasztalatai..,hogy jobbnak látta visszaönteni a gyárit.
A mocsok átért ide is.
nekem eddig nem volt gondom, a motul hűtőfolyadékkal
Pesten még most is esik a hó
Én Operát használok natúrban, és az is kikapcsol minden villogó, mozgó dolgot. Én szeretem. Amúgy az AVG jó de piszok lassú.. még ha lekapcsolok is minden koloncot. Van gépem amin a semmi fut, az hasít, csak nem merek vele nagyon netezni...

Amúgy még jó hogy esik a hó... megütne a guta ha jó idő lenne. Még MINDIG NINCSENEK A MATRICÁIM KÉSZEN! 2.-án meg Törökbálintra kéne mennem...
Most romboltad le az utolsó előtti MOTUL-ba vetett hitemet. Ebben a hűtősz@rban még hittem!
A kéztisztítójuk viszont nagyon jó.... ha ingyen adják!