Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Még vannak, de nem tudom hogy jo e de sztem nincs különbség a kettő között de lehet az okosabbak megmondják.
hali.
beletoltam ma kb 250-et... ezzel hivatalosan el is kezdtem az idei szezont :)
kurvahideg volt, kurvára poros és szar az aszfalt... amúgy meg kurvajó motorozni!
Nagyon friss vagy.
Azt viszont nem tudom, hogy Fz6-ra jó-e?
Hali!
Engem érdekelnének a karok. Ha még aktuális a dolog.
Üdv.
itt 11fok
3 C°
na mi a stájsz?
En mar nem. Betettuk a pinlock-ot. tobb mint 1 orat szenvedtunk a plexi visszatetelevel....
no, mindenki alszik
megjött az olaj holnap remélem lesz 12fok
Cseszneki uttal semmi gond nincs tiszta az út sárral se találkoztam,igazábol a hideg zavaró meg azért a gumik se szeretik tulságosan a hideg aszfaltot ugyhogy senki se koptasson még majrét sztem:)
Látom veszprémi vagy. :) Meg tudod mondani, hogy Cseszneken milyen a kanyargós ? ..holnap lehet gurulunk egyet arrafelé.
Felőlem viheted annyiér ugyis csak a fiókba gubbasztanak:D
Minden fasza lett:)
Érdekes módon ebbe jobban látok mint a gyáriba:D
*ötösért
a 2 kart egy örötsér ?
Jók lettek a cuccok? Látsz is abban a csepp tükörben valamit?
Üdv Skacok!
Pár dolog lejött a gépröl hátha kell valakinek valami:)
Plusz van még egy komplett rendszámtartó indexekkel csak azt jövöhéten hozom el nem fért el táskámba:)

Tsá fiúk:)
Sziasztok.
Remélem tudtok nekem segíteni! Szeretné új levegőszűrőt a 2005-ös FZ6N-emhez, viszont kéne keresnem valami cikkszámot ami alapján utána tudnak nézni.
Valaki nem tudja ezt véletlenül?
Előre is köszi a segítséget.
Ja, még valami. Hallottatok már a Gulf motorolajakról? Tudnék most elég jó árban, csak nincsen róla tapasztalatom milyen lehet. Valaki használt már ilyet?
Hali

a pinkmotors-tól kéretem árajánlatot ők is 40.000-ér tudnák adni a szettet (DID lánc és JT fogaskerekek) ...egyébként több magyar forgalmazót is kérdeztem mindenki ennyiért tudná adni.
valószínű e-bay en kell körülnézni.
Ott a szó krisztianfz6, nekem yamaha szalonban dolgozó haver mondta hogy a pálya R1-ében motul 5100-as olaj van.............a jobb ööö azaz drágább felesleges.

Nem hinném,hogy ha olajhoz köthető baja lenne,bárki igazolná(hitelesen!) azt ,ogy ha a drágább olaj lett volna benne akkor nem........
5 ezrenként meg pénzkidobás olajat cserélni. Semmi értelme.
Majd írd már le, hogy hol sikerült láncszettet találnod.