Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan nem emlékszem már nekem mit töltöttek bele tavaly nyáron, de azt tudom, hogy minőségi volt. Az osztrák túra alatt (ami egyébként nem volt igazán hosszú, főleg nem Marokkóhoz képest) elfogyott a fele! Talán emlékeztek is, itt pánikoltam, hogy miként töltsem fel a tartályt ismét.
Elszaladtam egy közeli kútra, és vettem 1L folyadékot ~800,-Ft-ért, amit felhígítottam és a nyár további részére tökéletes volt.
A szervizkönyvében írja Szervizidő résznél, hogy mikor ideális a cseréje, azt hiszem 2 évet írtak, de már nem emlékszem pontosan.
Hali.
Egyébként a hűtőfolyadékot milyen időközönként érdemes cserélni ?
Nekem a motul belerakódott a hűtő kupakjába, az a nyálka, mikor jöttünk haza marokkóból. Az nem zárt rendesen, így mikor megálltunk, akkor a kiegyenlítőtartályból csepegett ki a víz. Pesten már úgy jöttem keresztül, hogy piros lámpánál le kellett állítanom a motort, mert a hűtővíz kijelző kiakadt, megjelent az összes szegmens, és villogott. Végül igyekeztem úgy haladni, hogy ne kelljen megállnom a városban. Karunál kiderült, hogy csak félig volt a hűtőm folyadékkal.
Nem hittem volna, hogy így pikk-pakk elhasználódik ez a motul hűtőfolyadék. Szóval drága húsnak híg a leve.
Nyitva vannak, nyugodtan oda mehetsz , 10 perc alatt bekötik soron kívül is.
Mert ingyenes, nincs benne nyereség, nincs marketinges fennhangja. Szerintem csak ennyi a dolog. Én is ezért adtam neki bizalmat, ha már a Microsoft csinálja, biztos nem lehet rossz, leégetné magát.
Egyébként itt egy jó kis diagram!
ITT! - Emlékezzetek rá, mikor szidjátok, ha lefagy. Enyém az utóbbi 3 évben egyszer sem fagyott le, és kb. másfél évente rakom újra, másnál pedig 3 hónap alatt meghal. Ha felelősséggel bánsz vele, remek rendszer.

Na igen, a MAC. Ott valóban nem kell ilyennel foglalkozni.
MAC-en nincs vírus. Következő gépem az lesz.
Megkockáztatom,hogy a világ számítógépeinek 70%-án windows fut(szerintem),akkor miért nem egyértelmű hogy az ő vírusirtójuk a legjobb?Alig hallani róla. Ellenben:avg,avast,nod32,panda,avira, kapersky stb a közismert nevek,ez miért van?
Valóban, megváltoztak a dolgok. Egy átlagos felhasználó nagyobb biztonságba került, de aki nagyon komolyan érti a dolgát (a sötét oldal, a hekkerek) nagyon sokra lettek képesek. Elég megnézni azokat, akik betörtek a Sony-hoz és hosszú hetekig lecsukták a PlayStation Network szervereit (egy idő után a Sony maga csapta le az áramot, de olyan sokáig dolgoztak a helyreállításon, hogy hetekig álltak a dolgok) vagy azokat a tiniket, akik feltörik az iOS rendszereket, de ide sorolnám az XMB-t (PS3 rendszere) vagy a folyamatos Microsoft-os XBOX360 feltörés elleni harcot.
Mikor elsőre szedtem le a Win7-et, nagyon bonyolult volt aktiválni, nem volt stabil a törés. Két hónapja, pedig elindítottam a programot, két katt, és dolgozott, újraindult és kész. Az összes Genuine-ellenőrzésen átmegy.
Régi szép idők, amikor trójai falovak másztak a gépembe és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem én irányítom az egerem Régi szép DC++-os idők
Köszi a kimerítő választ.Marad az avg free .Nekem a lényeg, hogy ne fogja a gépet,mert attól megőrülök amikor cammog.Majd kipróbálom a microsoft security essentialst is később.
Otthoni használatra az ingyenesek is tökéletesek. Én több, mint egy éve abbahagytam a külsős szoftverek tesztelgetését, és a Microsoft sajátját használom: Microsoft Security Essentials. Gyors program és észre sem veszed, hogy a háttérben működik, nem sokat eszik. Volt tört teljes AVG-m, de a felét sem kapcsoltam be az "extráknak" és csak folyton csipogott, hogy ez meg az nem aktív és a gépem nincs biztonságban. Szóval ebből is jó a síma, azaz az ingyenes.
Sokan szeretik még a Kaspersky-t is, de az is tele van felesleges elemekkel általános, otthoni felhasználók számára. Ha nincsenek érzékeny adatok a gépeden (pl. millió dolláros projektek vagy titkok), akkor a tűzfal használata is egy elcsépelt dolog. Közel sincs annyira fontos, mint amennyiért programokat kínálnak a védelmére, ráadásul beleszól mindenbe, ami a letöltéssel kapcsolatos. A Win7 beépített védelme is elég jó, ha aktiválod (nekem pl. ki van kapcsolva), akkor minden egyes rendszert érintő tevékenység előtt kéri a felhasználó megerősítését. Tehát egy programot sem tudsz úgy megnyitni, hogy ne jelezné, hogy elindult egy új folyamat a háttérben, ergo, ha valaki nyúlkálna benne, tudnál róla, de ez is ritka.

Egy a kulcsa ennek: csak általad már ismert és megbízható oldalról tölts le (akár +18-as tartalmat is), sose nyiss meg olyan linkeket, amik gyanúsan néznek ki vagy ismeretlenek küldtek. És ne dőlj be a "Te vagy a 100 milliomodik nyertes, kattints ide" reklámoknak.
Egyszer volt egy olyan reklám, amit letiltani sem tudtam, és folyamatosan villogott, megfájult a fejem és nem tudtam olvasni az oldalon. Fogtam magam, írtam nekik angolul egy szitkozódós levelet és kiderült, hogy az elérhetőségük nem is igazi.
Visszadobta a Gmail. Csengőhangot árult a reklám.
Ajánlott az AdBlock Plus használata, nagyon sok reklámot azonnal leszed, amit meg nem, két kattintással te megteheted. Pl. itt sincsenek az oldalon, ha meg kikapcsolom, a teteje és a széle tele lesz bullshittel.
Ha érzel magadban annyi erőt, akkor meg tudod venni máshol is és bekötheted magad is. Mondanám, hogy a Kawasaki M3-nál pl. de amennyire láttuk ők bezártak, tán végleg.
Amúgy meg lehet, hogy csak szezonelhalás van. Legrosszabb esetbe a motorkiállítás környékén felélednek a boltok Ja és van vagy 5 féle színben, asszem
Kösz a segítséget egy napja próbálom őket el érni sikertelenül holnap újra próbálkozom.
Jó lesz az AVG, nem fogsz benne csalódni.

még elgondolkodhatsz a tört verziókba...
Köszi,rosszul írtam,facén küldött egy ismerős valami linket,amint megnyitottam volna, a norton(legális-éles) abban az ezredmásodpercben blokkolta és kiírta hogy ki akar csinálni a téma. Ezt tudta volna e egy próba.

Ma írta a haver hogy neki és több ismerősének gatyára tette a gépét.Gondolom nekik is volt védelem.

Most az AVG internet szekurity van,akkor nem aggódok.30 napos.
Nem... Még a végén itt lenne mindkettő rájönnék,hogy hülyeség a csere,aztán árulnám az Xx-et ..

Csak akkor venném meg ha ezt elviszik..Nincs nagy bizodalmam a piacban.. Így kivárom mit hoz az élet. Mert rajtam maradjon mindkettő,azt nem szeretném.
NEM!

nalunk 6 gépen van AVG Home edition, teljesen ingyenes. Eleddig hibátlanul végzi a dolgát. e-mailen vírus? céges levelezés vagy ... ? ha freemail, akkor azonnal váltsatok, nincs rajta semmi beépített védelem és az e-mailjeid free text formátumba keringenek az Interneten. Kb csak az nem olvassa el, aki nem akarja.

gmail, t-mobile, stb már ad basic védelmet, gmailen kb lehetetlen virust beszopni.

tégy belátásod szerint, én manageltem multi vállalat szinten mcafee-t es symantec-et is. De itthon ingyenes AVG-m van...
kéket? tán megvetted
csakhogy valami rendes motort is láss
oks marad..
Ha lesz új tulaj ,majd cseréli ha akarja..
Én meg viszem a kéket hozzátok
Az enyémben is az a zöld lötyi volt,tavalyi cserekor.

Van mindig virúsírtóm,csak azok az ingyenes 30 napos próbák,az a kérdésem hogy a legális(ez a norton volt az első ilyen nekem) ér e annyival többet?
Ne cseréld le
Vagy más megoldás is van, de olyat nem illik írni.
Ha van rá zseton, akkor Eset Smart Security (50% kedvezménnyel - orvos, diák, pedagógus - 8600 / év) - tűzfal és vírusirtó.
Ha nincs, akkor ZoneAlarm, AVG - ezeknek van ingyenes verziójuk.
közel 8 ,hiszen 2004-es...
teljesen tiszta volt,és erős..Ezért vissza lett öntve..
Rosszat csak nem csináltunk vele..