Csak az baszta fel az agyam h írtad h "brutális tétel", ha megveszem a 4 géphez 12l x4750 ft az sztem nagyon sok.
Ezért írtan h nincs eszed, ha ez szted ez nem sok.
Pedig a lánc-spray-ban az egyik legjobb a mol.(mások szerint is) Igy bizalmat szavaztam a fagyállónak is (több molos van!) sőtt az olaj is mol 10w-50 lesz az idén. Eddig motul volt,kipróbálok mást...... a motul meg francia mint a pözsó meg a rönó.....! Bár jó volt eddig. (a mol fagyit nagykerben vettem,azért ilyen jóáras,a kúton tuti vagy 3000.-/l))
EVOX Premium G 30 concentrate
Azt meg nem merek venni, mert a haver motorjába tavaly azt vett és idén megnéztük a folyadékot és valami hányinger, ahogy kinézett, helyenként nyálkás volt.(Molos)
Gondolom amiatt van, ezért akarok valami, olyat venni ami tuti jó.
Annyi eszed van mint látszik, az meg sem fordult a kicsi agyadban, hogy nem egy motorhoz kell.és hogy kinek mi a nagy tétel nézőpont kérdése, jelenleg kinéztem 1 hűtőfolyadékot de sztem nem ér litere 4750 ft-ot ezért írtam, hátha esetleg valaki tud-e ajánlani valamit.
Ráadásul 4 motorhoz kell és így már tétel.
Téged ismerve tuti.
Hát én kipróbáltam már sok gépet,de az öszképet nézve mind sz.rabb volt mint az fz6.....és nem vagyok elfogult megmondom ha jó valami. Szerintem megbánja!
Pl az uj széplámpás bandit dögunalom,bejárómotor feeling!(1250ccm)!
Kíváncsi leszek Grzack megbánja-e hogy lecserélte egy bmw re,
Nekem még a szívem csücske az fz6, de lehet azért is nőtt így hozzám, mert ez a 1. nagy motorom, 250es Mz után
De az újat is csinosítgatom és javítgatom, bízom benne, hogy remek motor lesz belőle is...
Mondja 2 mocis haver is:nem hozom ki a gépet mert összecsapom az olvadó hó okozta átfolyásokon....használtan vették....... pláne ha egy másik ismerős klónja volt a gazdi: ha nincs hó,jég és -10 akkor ő motorral jár(sportmotor) és egy évben max 2x van megmosva..... Érdemes a széltől is óvni
Ezért írtan h nincs eszed, ha ez szted ez nem sok.
EVOX Premium G 30 concentrate
Gondolom amiatt van, ezért akarok valami, olyat venni ami tuti jó.
Mennyi eszem látszik dió?
Én ma cseréltem a hűtővizet a legjobb mol-ost vettem bele 1200.- meg 5 liter ioncserélt víz 300ft. Az sok?
-25% még a helyszinen
Annyi eszed van mint látszik, az meg sem fordult a kicsi agyadban, hogy nem egy motorhoz kell.és hogy kinek mi a nagy tétel nézőpont kérdése, jelenleg kinéztem 1 hűtőfolyadékot de sztem nem ér litere 4750 ft-ot ezért írtam, hátha esetleg valaki tud-e ajánlani valamit.
Ráadásul 4 motorhoz kell és így már tétel.
azt mondják sokkal erősebb a fazernél...volt busám az tényleg erősebb volt.. de ott a matek is igazolta..
Hát én kipróbáltam már sok gépet,de az öszképet nézve mind sz.rabb volt mint az fz6.....és nem vagyok elfogult megmondom ha jó valami. Szerintem megbánja!
Pl az uj széplámpás bandit dögunalom,bejárómotor feeling!(1250ccm)!
Nekem még a szívem csücske az fz6, de lehet azért is nőtt így hozzám, mert ez a 1. nagy motorom, 250es Mz után
De az újat is csinosítgatom és javítgatom, bízom benne, hogy remek motor lesz belőle is...
valaki esetleg tud dobni infot hol tudnék jó áron cuccot venni tavaszi szervizhez ?
Hűtőfolyadék fékfolyadék gyertya
A két olaj a gyengébb tudását örökli!
Micsoda ötletek hangyafasznyi a különbség,de hát van aki érzi......
az ötlet az lenne,hogy 5 és 7,5eset össze önteni és az tuti jo lenne, de nincs partner akinek eltudnám passzolni a maradék 1 litert