Megkérdeztem, elég zavarosan beszélt a csóka. Valami olyasmit mondott hogy hol náluk volt a motor hol máshol. Régen hozták be németből. Tengerparti motor volt só marás nyomok vannak a blokkon és a deklin. Szerinte nem volt törve de nem volt számomra meggyőző telefonban. (Az ülést megcsináltatták) Ja és nagyon régóta árulják már.
Nekem még befér 2 heti kaja is. Az 14 készétel nagykonzerv, reggelire 14 kis májkrém, vagy 8 különböző ízesítésű halkonzerv, és vagy 6 húskonzerv. Kis tubus ketchup, tormás majonéz, és mindig 4 liter ice teaval indulok, meg 2X fél kg kenyérrel. Plusz még a ruha, egyebek, sátor, hálózsák, matrac...stb.
Az sem jó, ha túl nagy a doboz, mert képes vagy olyan dolgokat is bepakolni, amire azt hiszed, hogy feltétlenül szükséged lesz, de egész úton elő sem veszed.
Ezt Babu rosszul tudod. Az övé 78 lóerős paripa, ami pedig ha jól emlékszem 2007/2008-tól volt gyártósoron, egészen addig amíg nem jött helyette az XJ600 generáció.
Viccen kívül. Sátorral hálózsákkal nem ment volna. De csajt nem viszek vadkempingezni. Panzióban szálltunk meg olyankor, akkor pedig még törölközőt se kelett vinni(nemhogy hálózsákot), mert az is járt a szobával.
Nem tudom, hogy vagytok vele, én sátorral, hálózsákkal, ruhákkal mentem egy éjszakára Komáromba, becsomagolni még betudtam a cuccokat, de induláskor már nehezebben pakoltam vissza. A képeken láthatjátok mik vannak a motoron, plusz egyedül voltam. Szóval szerintem: minél nagyobb, annál jobb. A legnagyobbat javaslom, ami csak a keretbe belefér.
..hány napra megy? Az is kérdés.
A GS-hez két bő 30 literes dobozom volt. Csajt és minden járulékos kellékét hurcolászva is el lehetett vele menni 4 napra/3 éjszakára. Egy hetes kiruccanáshoz már kellett volna a topcase..és a plusz hely, az is igaz.
Éppen most beszéltem az eladóval, kb. 30 literesek, egy A4-es méretű lap állítva belefér. Mivel régóta nézegetem az oldaldobozokat, szerintem kicsi lenne a fazer-re. Régebben írtátok hogy a mérete a hátránya. Most megvegyem, vagy ne vegyem?
Megkérdeztem, elég zavarosan beszélt a csóka. Valami olyasmit mondott hogy hol náluk volt a motor hol máshol. Régen hozták be németből. Tengerparti motor volt só marás nyomok vannak a blokkon és a deklin. Szerinte nem volt törve de nem volt számomra meggyőző telefonban. (Az ülést megcsináltatták) Ja és nagyon régóta árulják már.