..még én vagyok türelmetlen amikor a 15-20 nap megadott határidő 30 -on túl van és egyszerűen nem képes válaszolni egy sort sem ,hogy nyugi jönni fog .nem értem meg az ilyen embereket
üdv .írtam a vaterás fékkar ügyletemről .péntekig adtam haladékot a srácnak és írtam ha nem veszi fel velem a kapcsolatot ,vagy nem érkezik meg a kar ,akkor jelentem a vaterának .ma írtam a vaterának és amit írtam bemásoltam az eladónak is és láss csodát 2 órán belül válaszolt ( több mint egy hónapja nem volt erre képes ).ezt kaptam tőle :Szia
ebben az esetben, már nem tudom csak a vételárat visszautalni.
Sajnos mikor a vevő türelmetlen és vatera felé jelent, a vételár visszautalás után térítek.
Kérem a számlaszámot.
A terméket már nem postázom ez esetben.
Sanyi
Na az ilyen csomagtartót semmiképpen nem ajánlanám. Nekem ilyenem van, felraktam a dobozt (üresen) és az első út alatt mindkét oldalon eltört a cső a rögzítési pontoknál. Nem megrepedt, vagy ilyesmi, hanem szépen két darabba tört.
Halott konstrukció, ha ilyet szeretnél, mindenképpen meg kell erősíteni a szerkezetet.
viszont ha megvenném mellé és kiderül,hogy kár volt és megbánom még mindig ott lenne a jól bevált,leszervizelt kényelmes nagyfazer...
viszont az Xx már nem egy keresett motor még nehezebb lenne eladni.
Kétféle van. Az egyik a kapaszkodóval egybegyártott, hátranyúló "rács", erre csavarozhatod a platnit. A másik a lábtartóhoz és a kapaszkodó egyik csavarjához csavarozandó "karos" Givi megoldás. Néha előfordulnak bontott motoron, 1-2 hónapja volt itt egy link egy bontó weboldaláról, ahol árultak a karos típusból. Egyébként nézegetni kell folyamatosan az aprót vagy az E-bay-t...
Sziasztok!
Minél olcsóbb megoldást keresek 2001-es FZS 600-asom csomagtartóval történő felszerelésére. Nézegettem külföldi oldalakat is de nem jutok előbbre. Hátha tud valaki valami használt csomagtartót, a többit már meg tudnám oldani szerintem.
Apropó mikor lesz és hol évadnyitó?
Minden megvan, csak egy banális banánhéjon csúszok. A matricákat nem tudom legyártatni! Ami 2008-ban egy természetes és egyszerű dolog volt az most egy rémálom. Akkoriban elküldtem a mintát a tankpad.hu-nak (bluedigital) és egy -két héten belül jött a kész cucc. Megszüntették áldásos tevékenységüket. Most 2 hónapja kínlódok! Egy helyen nem tudják kivágni, másutt digitalizálni, a harmadik, csak spéci kiszedetlenül tudja feltölteni, és a festés (lakkozás) még a Marson. Kicsit lelankadtam agyilag. Lehet idén nem is motorozok, pedig dédelgettem egy kisebb Angliai kerülőt.
ebben az esetben, már nem tudom csak a vételárat visszautalni.
Sajnos mikor a vevő türelmetlen és vatera felé jelent, a vételár visszautalás után térítek.
Kérem a számlaszámot.
A terméket már nem postázom ez esetben.
Sanyi
a csomagtartó rendszert evidenciába tartom
Halott konstrukció, ha ilyet szeretnél, mindenképpen meg kell erősíteni a szerkezetet.
viszont ha ugy adódik a tartóra igényt tartanék
viszont ha megvenném mellé és kiderül,hogy kár volt és megbánom még mindig ott lenne a jól bevált,leszervizelt kényelmes nagyfazer...
viszont az Xx már nem egy keresett motor még nehezebb lenne eladni.
De csak 1 kiszemelt préda van,ha azt meg tudom venni ok,ha nem akkor marad a fazer..
Arra is gondoltam,hogy megveszem és majd eladom a fazert..De lehet nem sikerül,kettőt meg nem tárolok.
Neked is megvan még a kicsi ugye? Nem viszik
Ezt a pilisvörösvári történetet kifejtenéd
vagy a pilisvörösvári srác gyárt..
Minél olcsóbb megoldást keresek 2001-es FZS 600-asom csomagtartóval történő felszerelésére. Nézegettem külföldi oldalakat is de nem jutok előbbre. Hátha tud valaki valami használt csomagtartót, a többit már meg tudnám oldani szerintem.
Apropó mikor lesz és hol évadnyitó?
motor startra kész