Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja igen ezüst, 2004es 40030km első nagyszervíz volt!
szia..

én már hallottam 140e km futottról is,blokkbontás nélkül...

Ha nem jön be a csere keress meg...Álmaid fazerét adom nekem 1.1ért full-full nagyszervizzel kítünő állapotban,turaplexivel hátsó és kappa oldaldobozokkal...Új gyertyák,teloolaj,új kúpgörgös kormánynyak csapágy,szelepállítás,pc karbiszinkron,légszürö már benne,olajat+szűrőt adok hozzá..Minden dokumentálva-leinformálható!Második tulajdonostól!a szerviz ota 10km.ment míg hazahoztam.Erre 40ekm nincs gond Most költöttem rá 75ezret... Nem akartam eladni,de most úgy alakult,hogy mégis!
szerintem a mai motorok közül egyikbe se sok ha rendszeresen szervizelték és gondos gazdája volt....
Ha valaki lat valahol FZS600-hoz valo hasidomot, annak jussak mar eszebe legyszi
Szia,
Van az1000-es fzs-nél valami széria hiba amire figyelni kell vásárlásnál? Van most egy 57eKm-es a kawámért cserébe. Az a km ennél a tipusnál mennyire sok? Ez a széria mennyit megy el normál esetben?
Választ elöre is köszi.
Laci
ok :-)
Lassabban Uram! Március végén fog ez fixálódni. Első hét az uccsó egyetemi félévből van most.. Szakdoga írás stb. Szabadidő nyista. Még nem látom teljesen tisztán a dolgaim június végéig, csak nagyjából. Egyeztetek még a tanszékkel is, nehogy betegyenek utána valami beszámolót, vagy hasonlót. De elég nagy a valószínűsége hogy megyünk, de amíg motorozz.hu-n nincs kiírva, addig ne vegyen rá mérget senki. Ha ott kiírom, akkor lesz, az fix!
Szia,
Bocs elnéztem...
Akkor viszont ha beférek érdekel a túra.
Már most ki is íratom azt pénteki és hétföi napot.
Ez nem is elsején lesz. Hanem a következő, vagy az az utáni hétvégén...
És megeszi a bőrkesztyűt Zacknek a kesztyűje kopott el, nekem meg a gumiréteg az LSL-en.
Szép, és kényelmetlen. Csavarral lehet rögzíteni a kormányhoz, így nem fordul el semmiképpen sem. Versenyzőknek, ducatisoknak és csoppereseknek, GSX1400 tulajdonsoknak kötelező darab.
Mondd csak Zack!
Azok a markolatok csak szépek voltak, vagy hasznosak is? Én valami puhát szeretnék (zselés dolgot).
Szia,
A májusi túra kiesett, mert május 1.-én mindig kunmadáron vagyok.
Majd még egyeztetünk év közben.
markolatok elkeltek!
mi van örökbe fogadtál két gyereket
70/6321-829
Valami félreértés van,de ha nincs akkor majd kapnak egy gyomrost vagy állast.
Remelem jol tudsz angolul, kulonben egy szavadat sem fogjak erteni (amerikai es egy angol)
Ne kíváncsiskodj......Inkább dolgozz,mert beköplek,a főnöködnek
Ment egy üzi arra az emi címre.
Lefoglalozta a srac, uh felig igen :)
10 nap mulva kifizeti a mask felet is.
az a konnyen kezelheto kis gep (10kg-al konnyebb mint az FZ6 feltankolva).
fem fekcso
fokozatkijelzo
markolatfutes
Sziasztok.
Csak nem el kelt már a gép?
elvesztettem a fonalat.
Nem valami nagyobb túrát (cbf1000) vagy valami könnyen kezelhető kis gépet akartál? Ez melyik
F800S