Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb képem nincs, de itt a jobb oldali úriemberen az van. Semmi különös, egy mellény.. szemre olyan mintha csak valami egyszerű cordura cucc lenne.

Van benne egy patron ami felfújja ha kell.. 4 euro körül van darabja (a patronnak).
35e ft yamahaworldbe
kíváncsi lennék, hogy milyen , mennyire vált be,
Én már láttam is! Egyszer még kiszorítom az árat
Ha nagyon kell valami, és kétes az eladó, kérd személyes átvételre! Ha beleegyezik, akkor biztos annyira a dolgában, hogy talán nem lesz gond.
LÉGZSÁKOS MELLÉNY!

ilyenről hallottatok már
hátha valakinek éppen ez kell : link
gondolod várj vele, a vatera szabályzatát nem ismerem, de azért 12e ft sok mindent megtudsz venni,,,
köszi Peti ! addig nem lépek - a pénteket megvárom .most néztem a futó aukcióját ott sem válaszolt az érdeklődő kérdésére ,korábban minden motortípushoz volt fék-kuplungkar hirdetése de azok mind eltűntek .kicsit elkeseredtem de legfeljebb kellemesen fogok csalódni .
esetleg ide írhatnál! link
én biztos nem hagynám, vaterát annyira nem ismerem, de biztos lehet ezt valahol jelenteni....
most találtam mégis a vaterán aukcióját ,sőt az utóbbi 7 napban van 3 pozitív értékelése ,igaz előtte van olyan is aki akkor utalt neki mint én és nem kapott semmit ,sőt nem is válaszol a leveleire -kicsit visszajött a bizodalmam talán 3 negatív értékelése van és ez mellett 50 pozitív . kicsit vacilláltam is ,hogy belevágjak-e .nem is a 11 ezer forint (persze ok minden másra jó lenne ,inkább az hogy a nejem többet nem fog engedni vaterázni ,ha elbukom
Nemrég én is kidobtam az ablakon 12 ezret...utánvéttel rendeltem bontott alkatrészeket. Telefonba: generátorfedél: hibátlan, csak vízpapírral fel kell csiszolni, de azt meg is csinálja, ha kell. Ehelyett egy horzsolt, ráfestett fedelet küldött. Rendeltem még egy lábtartót, amit sarokcsiszolóval! vágott le. Amikor megkaptam, felhívtam, hogy mi ez, ugye csak vicc? Azt mondja az asszony csomagolta be, küld egy másik lábtartót...azóta is küldi. Nem akarok rossz reklámot csinálni, de vigyázzatok vele. Egy bátaszéki "úr" egyébként az eladó.
írtam neki újra ,hátha reagál most ,bár ha akart volna akkor az előzőre
is megtehette volna ,az utolsó levelemben azt írtam ,hogy péntekig még várok és csak aztán értékelek .ezt a feljelentés dolgot még meg sem találtam ,pedig nézegettem már hogyan kérhetek segítséget .
köszi ,hogy hozzászóltál !
Próbáltál már a Vateránál rákérdezni?
esetleg feljelentés?
hát nagyon úgy néz ki lelépett a vaterás fickó a pénzemmel és nem lesz cnc fékkarom .a 15-20 nap már a 30 -on is túl jár az utalástól számítva ,ráadásul nem látok egy hirdetését sem a vaterán .
így jártam :(
Peti,
A fékolaj 0,5 lityi a kiszerkó ami kb 100 évig elég lesz de 2 deci ami talán kell.
A telónál nagyjából ua a helyzet vagy fél vagy 1 literes a kiszerkó. Gyártó függő
De ami kell az max 1 lityó
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a tavasszal lecserélném a motorról a fékolajat, és a villaolajat. A nagyvas.hu-ról rendelném a cuccot, de nemtom, hogy milyen fajtát és mekkora kiszerelésbe kell a motorhoz (Fz6 Fazer '06) .
meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekében
Remélem Béla FZ6-is jön!:D:D
és olyan időpontra ami nekem is jó....nem,nem célozgatok
Basszus az Öreg már kiírta volna a túrát!...sajna ez már nem fog megtörténni!
Remélem valaki már tervez valamit.....ugye Peti?
Lehetne már tavasz.
Fazer évadnyitóról vannak már tervek ?
ami neked kirándulás az másoknak életük legnagyobb kalandja..
...és az ezer éves mocsok,a garázsban rakódott rá....
Legalább megpucolnád,vagy nem irogatnál km-ert