A fószer (vagy csaj, ki tudja) éppen inaktív. Valószínű, vagy letiltották, vagy valami egyéb.. Egy haveromat épp most vágták át egy telefonnal. Előre utalt. 20 rugó szállt el. Rengeteg itthon a csaló.
köszi -nem mondom hogy nem fogok visszaélni a jóindulatoddal !
tényleg ha csak 1-2 hétig tudod tárolni ,akkor felautózom és ráérek megszervezni a hazahozatalt ,de még képlékeny a dolog .
Zoleyx -köszi nem akarom elkapkodni és azért rendeltem ,mert szeretném megkapni ,csak zavar ,hogy egy nyamvadt sort nem képes írni -ha ennyire nem érdekli a dolog akkor minek vág bele -de ő tudja .
Imi! Én is felajánlom, hogy tárolhatod itt nálunk (XX. kerület), ha veszel, de venni én se veszek semmit más helyett. Én is ilyen robikat nézegetek mostanában, bár főleg 125-150-es Scarabeo érdekelne, de ezekre különösen igaz, hogy képen szebb, mint élőben! Sok a csalódás, nem nagyon lehet ezt egy utazásból megoldani, legalábbis ha jó áron akarsz venni...
köszi Tomi ,igazán még csak tervezgetem ,hogyan oldjam meg ,jelenleg van választék és akár a vakvilágba is érdemes lenne felmenni BP-re.keresgélem a megoldást ettől függetlenül köszönöm a felajánlást !
Nos azért még várjál mielőtt lépéseket teszel,mint az értékelésnél a véleményekben olvasható sok értékelő csak hoszabb várakozás után kapta meg a rendelt terméket....gondolom ebay-ről rendelget.
Én is rendeltem már hasonló embertől a Vaterán,kérdeztem honnan rendel erre ő:nagykerből,aztán a végén sok késés miatt kiderült hogy ebay... Kitartás :)
Teljesen másról szól! Én is szoktam szimózni városban,UGYANOLYAN szórakoztató mint a naggyal,csak más a lényege.Nem vagy beöltözve,rövidgatya-papucs és hesszeled a csajokat a járdán.Ügyeket intézel,ingyen parkolsz.(ja szép gyári szimó 5 megállásból 3x odajön valaki dumálni,a yaminál soha)
A naggyal agyig beöltözve az ellenséget kémleled 160-ál az országúton........más más.........
Nézegetem a robikat én is eddig majesty féleség a nyerő.....
Egy 600-as, aránylag erős motor után ráülni egy 125-ös robogóra, nekem fájna a szívem. Valaki próbálta már élesben? Nekem minden egyes porcikája hiányozna a nagymotornak. Nagy városokban lehet másképp megy.
Budapest környéke .a múlt héten amit kinéztem azt próbáltam a keresztfiammal megvetetni ,de nem tudta hova eltenni és az már nincs meg.most ez a befutó ,ez Szigethalom kicsit távolabb bp-től link ez vecsés : link ez is elmenne de 180 -nál többet nem tudok rászánni : link
köszi Rhinoeli (remélem most jól írtam ) cnc fék-kuplung karokat rendeltem esetleg ,ha nem jön össze a dolog és visszakapom a pénzt
akkor beszélhetnénk egy kínai rendelésről -köszi előre is !
most igazából annak örülnék ha valakinek lenne egy kis fészere és bevállalná hogy vesz nekem egy robogót amit kinézek és tárolja egy hónapot amíg olyan idő nem lesz ,hogy érte tudjak menni nem tudom mennyire hangzik hülyén.ilyen időben nem találok olyant aki utánfutóval kocsikázik nekem több mint 500 km-t (oda-vissza)
viszont jobbnál jobbak vannak fent most a neten .
tényleg ha csak 1-2 hétig tudod tárolni ,akkor felautózom és ráérek megszervezni a hazahozatalt ,de még képlékeny a dolog .
Most jött meg Kínából a vakum... hiba mentesen.... olvasom itt a Vaterás dolgot. Nagy szemetek vannak ebben az országban!
Az a kabátka meg fantasztikus jó! Naná hogy nincs eBayon...
A fékkar megegyezik, bontóból lehet túrni R6-os kuplung felfogatást és így biztos megegyezik a rendelt cucc.
Én is rendeltem már hasonló embertől a Vaterán,kérdeztem honnan rendel erre ő:nagykerből,aztán a végén sok késés miatt kiderült hogy ebay... Kitartás :)
Bocsin az off-ért!
Van eladó profi 2 részes motoros ruha, és sisak is, hátha valakit érdekel!
ÜDV!
A naggyal agyig beöltözve az ellenséget kémleled 160-ál az országúton........más más.........
Nézegetem a robikat én is eddig majesty féleség a nyerő.....
http://www.origo.hu/auto/20100...
Bár nem a legfrissebb, de amennyire én tudom ezek vannak érvénybe most is.
akkor beszélhetnénk egy kínai rendelésről -köszi előre is !
most igazából annak örülnék ha valakinek lenne egy kis fészere és bevállalná hogy vesz nekem egy robogót amit kinézek és tárolja egy hónapot amíg olyan idő nem lesz ,hogy érte tudjak menni nem tudom mennyire hangzik hülyén.ilyen időben nem találok olyant aki utánfutóval kocsikázik nekem több mint 500 km-t (oda-vissza)
viszont jobbnál jobbak vannak fent most a neten .
Rhinoelit ajánlom bárki figyelmébe:) Nekem is segített és minden szuper volt:) Már csak a tavaszt kéne megrendelned ádám:)