Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2011-évj FZ1S alkatrészek eladóak. Csak ami a képen van! 3000km-t futott motorból!
Krisztián a világutazó, nem én.. én csak szeretek kirándulgatni
Az első tulaj kevés kilométerre van rákattanva a nagy átlag,még azok is akik 1000km mennek egy évben....

Itt van Dipshit(ha jól irtam) világutazó és most vett 110000 km -rel motort amivel nem csak a faluban fog forgolódni,hanem folytatja a kontinensünk bemotorozását...

Te is krisztián mész a krimre ha jól olvastam...aztán 100000-re is túl vagy....

Nem km órát kellene büvőlni ,hogy mit mutat,hanem állapotot és karbantartást figyelni..

valaki egyszer mondta a Fazeremre 35000 -nél,huh jó sok van benne.. 12 év mulva is ennyi lesz válaszoltam rá..
"LEÍRÁS
szép állapot, első tulajdonos,"

gomba esetén nagy valószínűséggel már tört volna a váz
Na ennyit a bukócsőről... szépen elhajlott. Mondjuk lehet, hogy így is sokat védett:
link
ne a szád járjon! nyalogasd a sebeidet
Amíg ingyen hibázik a paraszt hagy tegye
Ez esetben a felhasználóban (vagy az alanyban) van a hiba
Na felszrültük azt a bazári vackot,de nem áll olyan jól mint a tieden
Az csak egy nagyon kemény, karcálló öntapadós tapéta.
Na, ha valakinek a jövőben használt Fz8-as kell irány Franciaország. Most nézem a 2011-es eladási adatokat az onroad-on. Döbbenetes, hogy míg tavaly nálunk 1.956 db rendszámos motort értékesítettek, addig náluk csak Fz8-ból 3.336-ot. Összesen pedig több, mint 150.000db 125-ösnél nagyobbat.
Biztos nagyon komolyan veszik a gyártók a magyar piacot...
eladó fazer 600 alkatrészek
Nagy vonalakban motorra is igaz lehet.........
http://totalcar.hu/magazin/vel...
Hehe, mint mindennek, ennek is van arnyoldala.
Gúnyolódjál csak,a pagárét még nem vittem át,de ezek után lehet hogy letagadom Aztán felőlem levetkőzhetsz és vigyázhatsz a ruhádra
Most jut eszembe, hogy van meg egy Mivv gyartmanyu katalizator mentesito csovem is FZ6-ra. Eredeti ar 30.000 HUF (Danger bikes)
En 20.000 ert szamitom. Gyarira s barmi utangyartott dob ele jo.
krisztianfz6, a tankod oldalán található védő gyári felszereltség, vagy utólag vetted?
Annyi kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban, hogy ezt a csövet hol tudom beszerezni? Egy mezei autósboltban/csőszakboltban is kapok ilyet vagy speciálisan ilyen formájú kell?
Bocs a sok láma kérdésért
Sok sikert,hasonló a testalkatunk,a fazert imádni fogod :)..
Itt a forumon is van olyan fz6 amiben több mint 100e km van,és hibátlan
nem hinném,hogy az 1000 res kevesebbet bír...
Szia,
Én most cserélni akaro nem venni.
Amúgy köszi a vàlaszt.
biztos,hogy nem jobb!

De mindig is a gyengém volt egy kék ..Lehet nagyon bánnám,az asszony is tiltakozik ...
miért jobb az a motor
Szia Peti
Xx ...meg is van melyik!Nincs hirdetve... Persze majd megbánom,mert nem egy kényelmes..De ahhoz még egy szerencsés emberkének meg kell vennie a fazerem...
szia Tibor!

mi lesz helyette