Az első tulaj kevés kilométerre van rákattanva a nagy átlag,még azok is akik 1000km mennek egy évben....
Itt van Dipshit(ha jól irtam) világutazó és most vett 110000 km -rel motort amivel nem csak a faluban fog forgolódni,hanem folytatja a kontinensünk bemotorozását...
Te is krisztián mész a krimre ha jól olvastam...aztán 100000-re is túl vagy....
Nem km órát kellene büvőlni ,hogy mit mutat,hanem állapotot és karbantartást figyelni..
valaki egyszer mondta a Fazeremre 35000 -nél,huh jó sok van benne.. 12 év mulva is ennyi lesz válaszoltam rá..
Na, ha valakinek a jövőben használt Fz8-as kell irány Franciaország. Most nézem a 2011-es eladási adatokat az onroad-on. Döbbenetes, hogy míg tavaly nálunk 1.956 db rendszámos motort értékesítettek, addig náluk csak Fz8-ból 3.336-ot. Összesen pedig több, mint 150.000db 125-ösnél nagyobbat.
Biztos nagyon komolyan veszik a gyártók a magyar piacot...
Most jut eszembe, hogy van meg egy Mivv gyartmanyu katalizator mentesito csovem is FZ6-ra. Eredeti ar 30.000 HUF (Danger bikes)
En 20.000 ert szamitom. Gyarira s barmi utangyartott dob ele jo.
Annyi kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban, hogy ezt a csövet hol tudom beszerezni? Egy mezei autósboltban/csőszakboltban is kapok ilyet vagy speciálisan ilyen formájú kell?
Bocs a sok láma kérdésért
Sok sikert,hasonló a testalkatunk,a fazert imádni fogod :)..
Itt a forumon is van olyan fz6 amiben több mint 100e km van,és hibátlan
nem hinném,hogy az 1000 res kevesebbet bír...
Szia Peti
Xx ...meg is van melyik!Nincs hirdetve... Persze majd megbánom,mert nem egy kényelmes..De ahhoz még egy szerencsés emberkének meg kell vennie a fazerem...
Itt van Dipshit(ha jól irtam) világutazó és most vett 110000 km -rel motort amivel nem csak a faluban fog forgolódni,hanem folytatja a kontinensünk bemotorozását...
Te is krisztián mész a krimre ha jól olvastam...aztán 100000-re is túl vagy....
Nem km órát kellene büvőlni ,hogy mit mutat,hanem állapotot és karbantartást figyelni..
valaki egyszer mondta a Fazeremre 35000 -nél,huh jó sok van benne.. 12 év mulva is ennyi lesz válaszoltam rá..
szép állapot, első tulajdonos,"
link
Biztos nagyon komolyan veszik a gyártók a magyar piacot...
http://totalcar.hu/magazin/vel...
En 20.000 ert szamitom. Gyarira s barmi utangyartott dob ele jo.
Bocs a sok láma kérdésért
Itt a forumon is van olyan fz6 amiben több mint 100e km van,és hibátlan
nem hinném,hogy az 1000 res kevesebbet bír...
Én most cserélni akaro nem venni.
Amúgy köszi a vàlaszt.
De mindig is a gyengém volt egy kék ..Lehet nagyon bánnám,az asszony is tiltakozik ...
Xx ...meg is van melyik!Nincs hirdetve... Persze majd megbánom,mert nem egy kényelmes..De ahhoz még egy szerencsés emberkének meg kell vennie a fazerem...
mi lesz helyette