Az, hogy a B125-höz kell B-s jogsi szerintem logikus, mert így biztos, hogy legalább már a forgalomban jártas az illető. Viszont, hogy min. 30 ezer és 2-3 hét, az csalódás. Mondjuk annyira nem lep meg.
Ez a gyártó honlapja: link Kabátok, mellények minden mennyiségben. Videók is vannak fönt és ha jól emlékszem, van egy tesztvideó valamelyik motoros honlapon. Ez a mellény a legolcsóbb a kínálatukban, mondjuk kettőnknek egy ötvenest kell összerakni a két mellényre... plusz az ember azon fog drukkolni, hogy ne legyen rá szükség...
Mit rendeltél amúgy a Vateráról?
Jah, és ha e-bay-ről kellene valami, szólj nyugodtan, szívesen segítek. Gyurkesz_4444-gyel is üzleteltünk az utóbbi hetekben, rendeltem neki fék-kuplungkart, tükröt, led-es indexet, Kínából, Németországból...
én ezt néztem ki magamnak meg a barátnőmnek: link
baráti áron van szeintem a többihez képest, normális kivitelűnek néz ki. Nem a munkahely- otthon közti távra gondoltam, hanem a nagyobb utakra felrántani a protektoros jakóra és kész.
Olyan magyarosan egyszerű a B125 jogsit megszerezni:
.............hiszen maga a járműkategória az „A1” (motorkerékpár max. 125 cm3-ig és 11 kW-ig). Különbség a jogosítvány megszerzésének módjában van: csak akkor jelentkezhetsz B125-re, ha már van „B” kategóriás jogosítványod.......
..........tőlük érdeklődtünk az árakról. Náluk a kötelező háromórás KRESZ tanfolyam, két gyakorlati óra (rutin, forgalom), és két vizsga (elmélet, gyakorlat) összesen 28 000 Ft-ba kerül. Ez nem hangzik rosszul, de ne feledd, csak akkor úszod meg ennyiből, ha minden vizsgád elsőre sikerül.......
...........az egész procedúra akár 2-3 hétig is elhúzódhat............
.........Eddig a bukósisakon és a magasszárú cipőn kívül mást nem kértek számon a tanulón, mostantól ez a lista kiegészül protektoros felsővel, motoros kesztyűvel, és térdvédővel vagy protektoros motoros nadrággal...................
már válaszolt is vatera arra kérnek ,hogy küldjek egy határozott utolsó levelet a fickónak végső határidő feltüntetésével és ha a határidő lejártáig nem jelentkezik ,akkor a levelet a vatera felé is továbbítsam ,illetve a banki átutalás igazolását és akkor már ők lépnek
akár a rendőrség bevonásával is (ezt nehezen képzelem el ,de blöffnek lehet nem rossz )
Nekem az egyedi méretre gyártott bőrruhámmal volt hasonló. Igaz e-bay volt, de szívtam vele rendesen. Csak pozitív értékelése volt és szövegezve, bíztam benne. Nem kevés levélváltás és pénzvisszavételi fenyegetőzés kellett, hogy elküldjék végre. 4-5 hetet írtak én már vártam 30 munkanapot is. (valahogy májusba rendeltem és július elején jött meg) Az már más téma hogy még a vámon is voltak gondok, de ezek a szállítási meg gyártási idők...
ennyire nem értek hozzá sajnos ,kicsit féltem is tőle amikor belevágtam ,de több volt a pozitív ,mint a negatív értékelés .nagyon köszönöm ,hogy felhívtad az "inaktív" táblácskára a figyelmem !
most írtam a vaterának ,hogy fedjék fel a tábla miértjét .talán kicsit okosabb leszek ha válaszolnak .
U.i.: Arra kérlek titeket (is), hogy ha bármi csalással, csalóval találkoztok (témába vágóan) és megemlítitek itt a Fórumon, a nevét ne titkoljátok, azt hiszem nem szorulnak az ilyen kocsogok anonimitásra, és megmenthettek mást az infóval.
Közérdek, köszönjük.
Gondolom látod a neve alatt nem sokkal, hogy INAKTÍV felhasználó.
Itt az indok: "Egy felhasználó saját kérésére vagy negatív jelzések, hiányos, valótlan adatok közlése, számlatartozás és a Vatera Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) megsértése miatt kerülhet inaktív állapotba."
Én sokszor Vateráztam már. Múltkor - a napokban - is jelentettem egy felhasználót, sőt kettőt, mert nagyon nagy volt a hasonlóság közöttük. Azt mondták ellenőrzik. Egyébként nem olyan lelkesek, nyaggatni kell őket a levelekkel és akkor cselekszenek.
köszi a biztatást Babulu ! még nem adtam fel -csak egyszerűen nem értem ha már több aukciót véghezvitt ,miért nem ír 4-5 hét teljesítési időt és miért nem válaszol ha valaki érdeklődik ,hogy mi a helyzet egyébként róla lenne szó : link
De igen. Azért tudom, hogy nehéz.
Bár az újabbakra ez már lehet, hogy nem igaz és a patron is jobban el van dugva. Némelyiknél tényleg nem veszed észre, hogy légzsákos.
Szerintem a Vatera is így van kitalálva, mármint hogy be van biztosítva. Minden esetre az utalás igazolását készítsd elő, hátha bizonyítani kell, hogy elutaltad. Mondjuk azt már nehezebb lesz, hogy tényleg nem kaptad meg...
Az is lehet, hogy akkor rendelte be Kínából, amikor te elutaltad a pénzt. Az minima 3 hét míg megjön. A magyar posta is simán van még 1 hét. Még ne add fel
Akkor szerintem már inkább egy komplett kabát. Az kényelmes, gyakorlatilag ugyanolyan, mint egy normál dzseki, csak van rajta egy patron. Meg nehezebb. De nem kell még egy mellényt is magadra venned. Ráadásul a kabátnak a gallérja is felfújódik és kitámasztja a nyakat, ami nem hátrány.
Az meg külön idegesítő lehet, ha a mellény alatti zsebbe pakolsz és onnan kell mondjuk egy tankolásnál előbányászni a pénztárcát.
nem tudom, de majd lehet utána kérdezek,
gondolom,hogy nem kényelmes, meleg, meg plusz egy gönc,,, de hát...
nem tudom mit lehetne magunkra aggasztgatni , felvenni, ilyen védő cucc, amolyan protektor, hogy megvédjük magunkat
A Yamaha worldös a kép alapján olyan, mintha inkább dzseki alá kellene felvenni. A Dipshit képén mintha masszívabb lenne. Nekem elég körülményesnek tűnik a dzsekire még egy mellényt venni.
Azt tudod, hogy hol véd? Csak a háton, vagy máshol is?
Jah, és ha e-bay-ről kellene valami, szólj nyugodtan, szívesen segítek. Gyurkesz_4444-gyel is üzleteltünk az utóbbi hetekben, rendeltem neki fék-kuplungkart, tükröt, led-es indexet, Kínából, Németországból...
link
baráti áron van szeintem a többihez képest, normális kivitelűnek néz ki. Nem a munkahely- otthon közti távra gondoltam, hanem a nagyobb utakra felrántani a protektoros jakóra és kész.
.............hiszen maga a járműkategória az „A1” (motorkerékpár max. 125 cm3-ig és 11 kW-ig). Különbség a jogosítvány megszerzésének módjában van: csak akkor jelentkezhetsz B125-re, ha már van „B” kategóriás jogosítványod.......
..........tőlük érdeklődtünk az árakról. Náluk a kötelező háromórás KRESZ tanfolyam, két gyakorlati óra (rutin, forgalom), és két vizsga (elmélet, gyakorlat) összesen 28 000 Ft-ba kerül. Ez nem hangzik rosszul, de ne feledd, csak akkor úszod meg ennyiből, ha minden vizsgád elsőre sikerül.......
...........az egész procedúra akár 2-3 hétig is elhúzódhat............
.........Eddig a bukósisakon és a magasszárú cipőn kívül mást nem kértek számon a tanulón, mostantól ez a lista kiegészül protektoros felsővel, motoros kesztyűvel, és térdvédővel vagy protektoros motoros nadrággal...................
akár a rendőrség bevonásával is (ezt nehezen képzelem el ,de blöffnek lehet nem rossz )
most írtam a vaterának ,hogy fedjék fel a tábla miértjét .talán kicsit okosabb leszek ha válaszolnak .
Közérdek, köszönjük.
Itt az indok: "Egy felhasználó saját kérésére vagy negatív jelzések, hiányos, valótlan adatok közlése, számlatartozás és a Vatera Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) megsértése miatt kerülhet inaktív állapotba."
Én sokszor Vateráztam már. Múltkor - a napokban - is jelentettem egy felhasználót, sőt kettőt, mert nagyon nagy volt a hasonlóság közöttük. Azt mondták ellenőrzik. Egyébként nem olyan lelkesek, nyaggatni kell őket a levelekkel és akkor cselekszenek.
Bár az újabbakra ez már lehet, hogy nem igaz és a patron is jobban el van dugva. Némelyiknél tényleg nem veszed észre, hogy légzsákos.
Szerintem a Vatera is így van kitalálva, mármint hogy be van biztosítva. Minden esetre az utalás igazolását készítsd elő, hátha bizonyítani kell, hogy elutaltad. Mondjuk azt már nehezebb lesz, hogy tényleg nem kaptad meg...
Az is lehet, hogy akkor rendelte be Kínából, amikor te elutaltad a pénzt. Az minima 3 hét míg megjön. A magyar posta is simán van még 1 hét. Még ne add fel
Az meg külön idegesítő lehet, ha a mellény alatti zsebbe pakolsz és onnan kell mondjuk egy tankolásnál előbányászni a pénztárcát.
gondolom,hogy nem kényelmes, meleg, meg plusz egy gönc,,, de hát...
nem tudom mit lehetne magunkra aggasztgatni , felvenni, ilyen védő cucc, amolyan protektor, hogy megvédjük magunkat
Azt tudod, hogy hol véd? Csak a háton, vagy máshol is?