Ne tudd meg milyen a nyári motorozás után visszaülni autóba! Egy rémálom! Látod normál sebességnél azt a sok elb@szott, pipogya, nyálcsorgató, aluszékony, figyelmetlen, bamba, flegma, vagy ordenáré úrvezető Fittipaldit... én a hajamat szoktam tépni.
No, egy kicsit floodolom a fórumot, ha nem bánjátok. Ilyen hülye 20 centis hóban úgyse nagyon lehet mást csinálni.
Volt egy kis időm délután, nekilódultam megcsinálni a pótféklámpát a dobozomba. A LED-donor egy kiszolgált steklámpa (volt). A képek többet mondanak, íme:
az oktatók szeretni fognak mert már nem újdonság a forgalom.
Így minél kevesebb óraszámból kihozzák a vizsgát..annó 4 órát rutinoztam, és 12 órát voltam forgalomban. Persze nem ennyit kellett befizetni,de ez engem nem érdekelt
Hamarosan elkezdem az autós jogsit... Valaki már kezdte fordítva, mint én? Motor után autóhoz szokni milyen? Mindig is utáltam, mikor a tanulók országúton is csak 60-70-nel mennek (mehetnek), mennyit fogok bosszankodni...
Ezt csak megerősíteni tudom. Volt velük ügyem mindkét oldalról, mikor segítséget vártam tőlük és fordítva is, mikor ők akartam tőlem valamit. Persze az utóbbi lefolyása sokkkkkkal gyorsabb volt. :) Én főleg csak vásárolni szoktam, akkor nem keveredem bele az ügyeikbe, nem keletkezik egy forint tartozás sem feléjük.
Egy időben nagyon sokat böngésztem, de leszoktattam magam, mert valójában most nincs szükségem semmire. Néha belebotlok valami hiper-super akcióba, aminek nem tudok ellenállni, de egyre ritkább.
Nem/Igen Nem vásárolok sokat, de azt főként eBayról. Egyszerűen lehetetlen boltban dupla, tripla áron vásárolnom. Rájöttem, hogy én nem a fogyasztói társadalom díszpéldánya vagyok. Én egy őskövület, vadászó gyűjtögető szerzet, akit örömmel tölt el az olcsó jó cucc megszerzése, főleg ha tudom, hogy mennyivel olcsóbban teszem.
Akkor jobb a Lidlis... az 2 évet kibírt csak a mosás csapta szét. Node ~60 ajrót ez is megérne nem?
Ja és van egy új kedvencem link. Csak sokallom érte a 60 ajrót. Tajvani is, meg azt sem tudom mi van belül... Ha valakit lázba hoz?.. Még ha valami protektoros nyári gönc lenne...
Csak hogy tudjátok a VATERA hozzáállását a dologhoz elmondom!
Mivel ök csak a webfelület biztonságáért és működéséért felelnek, MAGASRÓL TESZNEK minden ilyen problémára. Küldenek egy levelet aztán ennyi. Természetesen elérhetetlenek szóban legfeljebb írásban. Persze ha tartozol nekik azt egy másodperc alatt elküldik. Szemét érzéketlen banda! Sajnos ismerem őket személyesen munkaügyből kifolyólag és mondom ezeket a tényeket úgy hogy havi 30 50 ezret költök a vaterán és árulok is. Engem is húztak már le ha kevéssel is..
Igazad van! Az őszinteség sajna sokaknál hiányzik :S annyit tehetett volna,hogy tájékoztat hogy valszeg tovább fog tartani,ez meg ez miatt,aztán az ember úgy rendel tőle...mindegy kitartás! :) üdv
Értem én, csak valamiért kizárták. Az nem szokott véletlen lenni, habár hatalmas kiskirályok arrafelé az üzemeltetetők. Velem a véleményem natúr közléséért is szarakodtak. Pedig nyalni nem fogok. Annyit nem ér az a trágyadomb.
nem akarom bemásolni a levelet amit a vatera küldött a kérdésemre ,hogy mit is takar az "inaktív" de többek közt ez állt a válaszukban :
"Az eddigi tapasztalataink alapján az ilyen felszólító levél hatására az eladó rövid időn belül jelentkezik és megnyugtatóan rendezi az adásvételt." én még nem adtam fel ,de jó lenne látni egy kis remény sugarat.
Volt egy kis időm délután, nekilódultam megcsinálni a pótféklámpát a dobozomba. A LED-donor egy kiszolgált steklámpa (volt). A képek többet mondanak, íme:
Így minél kevesebb óraszámból kihozzák a vizsgát..annó 4 órát rutinoztam, és 12 órát voltam forgalomban. Persze nem ennyit kellett befizetni,de ez engem nem érdekelt
De én a magam kis egyszerű voltából és természetéből maradok a bejglínél No meg mert kisembernek kiskutya, mielőtt még az sétáltatna engem
Ja és miért van Fazerem?
Ennyi elfogultsággal nem lehet mit kezdeni ugye?
http://youtu.be/v0_zFbivE3Y
Ezt elküldik kis hazánkba is?
Mennyi a szállítás?
Amúgy meg kereső motorjaim vannak.
Ja és van egy új kedvencem link. Csak sokallom érte a 60 ajrót. Tajvani is, meg azt sem tudom mi van belül... Ha valakit lázba hoz?.. Még ha valami protektoros nyári gönc lenne...
Mivel ök csak a webfelület biztonságáért és működéséért felelnek, MAGASRÓL TESZNEK minden ilyen problémára. Küldenek egy levelet aztán ennyi. Természetesen elérhetetlenek szóban legfeljebb írásban. Persze ha tartozol nekik azt egy másodperc alatt elküldik. Szemét érzéketlen banda! Sajnos ismerem őket személyesen munkaügyből kifolyólag és mondom ezeket a tényeket úgy hogy havi 30 50 ezret költök a vaterán és árulok is. Engem is húztak már le ha kevéssel is..
"Az eddigi tapasztalataink alapján az ilyen felszólító levél hatására az eladó rövid időn belül jelentkezik és megnyugtatóan rendezi az adásvételt." én még nem adtam fel ,de jó lenne látni egy kis remény sugarat.