Érdeklődöm a társaságtól hogy a Grandemotos 1000 Fazerről esetleg tudtok-e valamit? Valaki esetleg hátha látta élőben. Már fenn van a honlapjukon vagy 3 hónapja (ha tényleg jó vétel lenne szerintem már elvitték volna) Valaki nem lakik véletlenül a közelében?
Én eddig még nem találtam. Még az ebayen se.
Az a baj, hogy a Fazeren gyárilag ez egyben van a sárvédő dobbal, csomagtartóval. Ha találsz is kis rendszámtartót, a gyári nagy műanyag sárpofozó ott marad.
Ha csak az a célod, hogy a kerékből több látsszon ki elgondolkodhatsz a sárpofozó rövidre vágásán. Sok Fazeren láttam. Nekem azért nem szimpatikus mert nem visszafordítható a folyamat.
ott szabadkozott a csávó. Okozott is nagy riadalmat nálam, mert a tanknál is koszos. Ott törölgettem, s néztem, hogy karc-e, vagy csak kosz, de eleddig kosznak tűnt....
Ezeket nem néztem. Ha valamelyik itt van a XX. kerület közelében, vagy erre jársz, szívesen elmegyek veled megnézni őket.
vodafone 379 00 91-en elérsz, ha úgy gondolod.
ez lenne az első de több mint 40e. a regadója link
ez ugyanott van : link
ez is szóba jöhet :link
ez vecsésen van :link
azt nem tudom ,hogy csak azok a léghűtésesek ,amelyiknek a hátsó variátortárcsánál fekete kör alakú fedlap van ?
Nekem is ilyenem van (bár egy kicsit más alakúak a csövek), én raktam már rá szerintem ~15 kilót is, egyelőre bírja. De az igaz, hogy én is láttam már törött ilyet. Én azon gondolkodtam, hogy valamilyen gumi hengerrel lefelé rá lehetne még óvatosan támasztani a farokidomra, akkor azért valószínűleg nem törne el. Ha már úgyis rajta van a platni, annál csúnyább már nem lehet.
Most néztem meg, igazán megható film, főleg hogy ha azt nézzük, hogy igaz történet alapján készült. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szomorkás a történet
nem akarom eladni ! a robogó dolgozni járni kell -nem élményszerzésre nekem bejön a 600 -as , többet tud mint amit én valaha fogok.fékkar lesz máshonnan . sajnos hajnali fél 4:20 -kor indulok munkába és nincs semmi közlekedés ilyenkor ,az autó pedig gyakran kellene a nejemnek is .2 autót nem tudunk fenntartani - puch -al próbálkoztam .de 7 km 45 km/h -val elég gyatra .
Elég flegma a csávó...Sebaj, legyen ez a legnagyobb öröme as èletben. Fékkar meg lesz máshonnan. De ha el akarod adni a gépet, akkor már nem aktuális annyira az ügy, nem?
Érdeklődöm a társaságtól hogy a Grandemotos 1000 Fazerről esetleg tudtok-e valamit? Valaki esetleg hátha látta élőben. Már fenn van a honlapjukon vagy 3 hónapja (ha tényleg jó vétel lenne szerintem már elvitték volna) Valaki nem lakik véletlenül a közelében?
Előre is köszi a segítséget