Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Érdeklődöm a társaságtól hogy a Grandemotos 1000 Fazerről esetleg tudtok-e valamit? Valaki esetleg hátha látta élőben. Már fenn van a honlapjukon vagy 3 hónapja (ha tényleg jó vétel lenne szerintem már elvitték volna) Valaki nem lakik véletlenül a közelében?

Előre is köszi a segítséget
Én eddig még nem találtam. Még az ebayen se.
Az a baj, hogy a Fazeren gyárilag ez egyben van a sárvédő dobbal, csomagtartóval. Ha találsz is kis rendszámtartót, a gyári nagy műanyag sárpofozó ott marad.
Ha csak az a célod, hogy a kerékből több látsszon ki elgondolkodhatsz a sárpofozó rövidre vágásán. Sok Fazeren láttam. Nekem azért nem szimpatikus mert nem visszafordítható a folyamat.
ott szabadkozott a csávó. Okozott is nagy riadalmat nálam, mert a tanknál is koszos. Ott törölgettem, s néztem, hogy karc-e, vagy csak kosz, de eleddig kosznak tűnt....
szia

ebayen szerintem biztos találnál,
Sziasztok, 2005-ös FZS 1000-re tudtok valami jól kinéző, enyhén dönthetö rendszám felfogatást, tartót?
Köszi
úgy látom az őszi takarítás elmaradt
bizony, bizony!
Hát nem, az új sem lesz az.
Vége a láncolajzásnak!
Szép gép!

..bár nem volt egy kanyarkirály az előző tulaj
Még nem az enyém, de jövő héten nyélbe ütjük az üzletet.
Én az elsőt venném meg,ha jónak látod adják azt 160-70 körül is.
az első kettő Szigethalmon van a többit még nem hívtam .köszi a számot -elmentettem !
Ezeket nem néztem. Ha valamelyik itt van a XX. kerület közelében, vagy erre jársz, szívesen elmegyek veled megnézni őket.
vodafone 379 00 91-en elérsz, ha úgy gondolod.
ez lenne az első de több mint 40e. a regadója link
ez ugyanott van : link
ez is szóba jöhet :link
ez vecsésen van :link
azt nem tudom ,hogy csak azok a léghűtésesek ,amelyiknek a hátsó variátortárcsánál fekete kör alakú fedlap van ?
Nekem is ilyenem van (bár egy kicsit más alakúak a csövek), én raktam már rá szerintem ~15 kilót is, egyelőre bírja. De az igaz, hogy én is láttam már törött ilyet. Én azon gondolkodtam, hogy valamilyen gumi hengerrel lefelé rá lehetne még óvatosan támasztani a farokidomra, akkor azért valószínűleg nem törne el. Ha már úgyis rajta van a platni, annál csúnyább már nem lehet.
Van lista, hogy miket nézel meg? Az utóbbi hetekben én is néztem párat, hátha le tudlak beszélni valamelyik megnézéséről.
Most néztem meg, igazán megható film, főleg hogy ha azt nézzük, hogy igaz történet alapján készült. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szomorkás a történet
nagy is a nyomás
Na, van már valakinek BMW-je? Zack?
Akkor a nap végére valamit venni kell!
..szóval fél 5 körül szoktam beérni és 4:20-kor indulok .
nem akarom eladni ! a robogó dolgozni járni kell -nem élményszerzésre nekem bejön a 600 -as , többet tud mint amit én valaha fogok.fékkar lesz máshonnan . sajnos hajnali fél 4:20 -kor indulok munkába és nincs semmi közlekedés ilyenkor ,az autó pedig gyakran kellene a nejemnek is .2 autót nem tudunk fenntartani - puch -al próbálkoztam .de 7 km 45 km/h -val elég gyatra .
Elég flegma a csávó...Sebaj, legyen ez a legnagyobb öröme as èletben. Fékkar meg lesz máshonnan. De ha el akarod adni a gépet, akkor már nem aktuális annyira az ügy, nem?
holnap megyek robogót venni Bp-re .béreltem egy transit-ot ,így csak egyszer kell felmennem ,viszont ha nem tudok venni akkor nagyot bukok