hali ! ha vársz egy hetet ,akkor talán tudok ajánlani ,ugyanis én a vaterán rendeltem cnc -t és ezen a héten kell megjönnie . én Berber tanácsára 1000 -es fazerét rendeltem ,mert én sem találtam 600 -hoz.
egyébként 11e. volt szállítással kikiáltási áron -csak még nem jött meg .15-20 nap a szállítási idő .
2002-es FZS 600-as fékkarja/kuplungkarja teljesen megegyezik az 1000-ével? Vagy milyen típuséval egyezeik? Ebay-es rendelés miatt kérdezem, mivel a 600-hoz nem ajánlanak konkrétan.
Sziasztok Fazeresek! :)
Az utobbi evekben csak olvasgattam neha-neha, most irok ide eloszor.
Elso szerias fazekam van, 2000-es evj. es kicsit szeretnem felfrissiteni az amugy sem hetkoznapi kulsejet. :)
Nem tudjatok, hogy lehet-e kapni hozza hasidomot, es hatso sarvedot? Vagy esetleg melyik motoret lehet legkonnyebben rafaragni?
Off. Aprilia Shiver sarvedoje nagyon tetszik. On.
Sajnos vennem kell ra tukroket is, mert sikerult eroteljesebben raakasztani a bukot, es bennemaradt, termeszetesen nem talalok sehol ugyan olyat, mint ami rajta van, ebben is varnek otleteket.
A designvaltas termeszetesen uj fenyezessel is jar, de az egyenlore meglepetes
Meg egy dolog; hasznal valaki Pilot Powert (elore)? Erosen fogyoban a Road Attack II, es nem igazan valt be...
Jaj rosi, nem lehet mindenki olyan májer, mint te
Engedd meg nekünk, a pór népnek, hogy értekezzünk ezekről a dolgokról, végül is az nem kerül semmibe és azért volna ez a fórum, vagy mi
Értem én, értem. Meg is találtad a legfőbb különbséget közöttünk...
Gondolom egy ideje megvan már a motorod, tudod mi a jó neki. Enyém még csak egy olajcserén esett át, mióta nálam van. Akkor a szerelő választott, most megkérdeztem, és valószínűleg többet nem fogom.
Az izzó-csere teljesen logikus döntés, a magam javát szolgálja, miért ne tenném jobbá?
Ja, és akkor most jöhet ez a rész: fgf fgf fgf fgf fgfg dfd dfsd df sggs sdgdsg
De jóllátod,az két kerekpárülésre köthető zselé párna.A decathlonban 3000huf.belefaragtam szilóval ragasztottam,kapott egy egy centis szivacs réteget,a kikában 4000ért hímezték,és kész.A legdrágább pontja a dolognak,hogy vettem egy másik gyári ülést,ha elbaszom van másik.Egy ötvenezer kilómétert már elücsörögtem rajta eddig működik.És ez elven megpróbálok mindent megoldani.És kurvára nem érdekel hogy egy izzó a naphoz képest hogy világít És magamtól is eltudom dönteni,hogy milyen olajat vegyek a lóba,még a telójába is.Nincs szükség semmi tudományosságra
A polcon volt mellette egy kekes, xenon hatasu Osram is, de nem tudom, hogy az a Silverstar csaladhoz tartozik-e. Ebbol meg van Ultra is, de azt irtak egy kommentben, hogy egy Saab-ban fel ev alatt kiegett.
Tobb kep itt: http://indafoto.hu/kisandras/f...