Csak annyi a problémám vele, hogy nem egyszer lepett meg kanyarban, hogy el kezdett mászni a kanyar közepén. Ez az én véleményem, nekem nem tetszett...
Egy-két ismerősnek is volt ilyen és ők is panaszkodtak rá, hogy nem 100-as a gumi.
Hát ez tényleg nem egy gyerekmászóka. Egy komplet napközi is elférne rajta! Tudom, hogy a többiek már unják a témát, de akkor is megkérdezem, hogy honnan van a tied, vagy hol lehet valami komolyat beszerezni jó áron.
A leghelyesebb ha ugyan olyat veszel vagy road attack-ot. Azt nem értettem hogy (soha többi ilyen gumi).... a többi az többet jelent?
Csak azért kérdezem mert én mindkettőt agyon teszteltem elöl hátul és nem tudom elképzelni hogy szar lenne, de az oldala szarásig elfogyott anélkül hogy odavágtam volna. Pedig páran ismernek errefelé tudják hogy beteg vagyok.....
Természetesen több olyan gumi fajta van ami hozza ugyan ezt a teljesítményt én csak a te kérdésedre és erre a gumi fajtára reagáltam!
Nos a kis GS tényleg eléggéí"női" motor hiszen nagyon filigrán kis ülésmagassággal és agyonfejlesztett kiforrott blokkal. Tulajdonképpen abszolút hiba és gond mentes. Ami még mellette szól az a fürgesége. Nagyon fickósan tud lépni ha szükséges és emellett nagyon minimális az étvágya. Kicsit ugyan punnyadt a futóműve de kiválóan lehet vele közlekedni még rosszabb minőségű úton is. Alkatrészek pont pitypang áron és minden sarkon vannak hozzá.
A Honda annyival "különb" hogy modernebb, vizes (de ez lehet jó is meg rosszabb is) szerintem nehezebb is alkatrészben kicsit emeltebb árú és kevesebb ami alkatrészként elérhető.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, cbf 500, gs 500 vagy er-5n, de azon sajnos nincs fejidom. Én a cbf-et részesítem előnyben, mert talán valamivel újabb technika, meg vízhűtéses.(nem lehurrogni, szubjektív vélemény hangzott el )
Sziasztok!
Kicsit OFF lesz a téma, de titeket ismerlek és úgy gondolom, tudnátok segíteni.
Valószínűleg édesanyám is csatlakozik a motorosok közé a nyáron.
160 centi magas és átlagos testalkatú. Eddig csak robogózott, illetve autózott (a sebességtől nem hiszem, hogy félne, de nem a száguldozós fajta). A magassága miatt kis mértékben korlátozott. Choppert nem szeretne, inkább a sport, és sport-túra kategóriában gondolkodunk. Fazerről szerintem nem érne le a lába, de kezdésnek az erős is lenne neki. 45 lovas Kawával tanultam az iskolában, szerintem e körüli teljesítmény biztonságos, de templós egy kezdőnek. A tetejét pedig 75 lóra tenném, 4T fontos.
Külalakban inkább a fejidomos motorokat szereti.
Érdekelne, hogy FZ6 (Fazer)-on milyen gumi használtok! Most akarom lecserelni a kopott Continental sport attack(soha többi ilyen gumi).
Amennyiben van jó tapasztalatotok valami gumi, netán rossz azt is írjátok meg.
Remélem tudtok szolgálni egy kis információval...
Előre is köszi a válaszokat!
Dani
ui.: Széles utat mindenkinek, főleg akik ma mennek motorozni!
Nem tudom......hozzáérni sem engedett a tulaj egyikhez sem. Örültem, hogy lefényképezhettem. Állitása szerint mindegyik teljesen üzemképes, de bőven 100 000 euro feletti gépek darabonként, magyar embernek marad a kép és a hangját sosem fogja hallani.
Egy-két ismerősnek is volt ilyen és ők is panaszkodtak rá, hogy nem 100-as a gumi.
Ha fontos a külalak akkor fejidomos GS500, hunyorítva elmegy gsxr-nek is.
Csak azért kérdezem mert én mindkettőt agyon teszteltem elöl hátul és nem tudom elképzelni hogy szar lenne, de az oldala szarásig elfogyott anélkül hogy odavágtam volna. Pedig páran ismernek errefelé tudják hogy beteg vagyok.....
Természetesen több olyan gumi fajta van ami hozza ugyan ezt a teljesítményt én csak a te kérdésedre és erre a gumi fajtára reagáltam!
A Honda annyival "különb" hogy modernebb, vizes (de ez lehet jó is meg rosszabb is) szerintem nehezebb is alkatrészben kicsit emeltebb árú és kevesebb ami alkatrészként elérhető.
UFF én beszéltem
Metzeller Z6-ról(ezt nézegettem, meg eddig jókat olvastam róla) milyen tapasztalatotok van, ha van egyáltalán?
A kékhold-nál, még mindig akciós a metzeler z6: 52.000-
Kicsit OFF lesz a téma, de titeket ismerlek és úgy gondolom, tudnátok segíteni.
Valószínűleg édesanyám is csatlakozik a motorosok közé a nyáron.
160 centi magas és átlagos testalkatú. Eddig csak robogózott, illetve autózott (a sebességtől nem hiszem, hogy félne, de nem a száguldozós fajta). A magassága miatt kis mértékben korlátozott. Choppert nem szeretne, inkább a sport, és sport-túra kategóriában gondolkodunk. Fazerről szerintem nem érne le a lába, de kezdésnek az erős is lenne neki. 45 lovas Kawával tanultam az iskolában, szerintem e körüli teljesítmény biztonságos, de templós egy kezdőnek. A tetejét pedig 75 lóra tenném, 4T fontos.
Külalakban inkább a fejidomos motorokat szereti.
Köszönöm szépen!
Érdekelne, hogy FZ6 (Fazer)-on milyen gumi használtok! Most akarom lecserelni a kopott Continental sport attack(soha többi ilyen gumi).
Amennyiben van jó tapasztalatotok valami gumi, netán rossz azt is írjátok meg.
Remélem tudtok szolgálni egy kis információval...
Előre is köszi a válaszokat!
Dani
ui.: Széles utat mindenkinek, főleg akik ma mennek motorozni!