Ja biztos a CBX 1000-re gondolsz.
Azért vettem meg, mert szeretem a különlegességeket, a műszaki csemegéket.
Azért adtam el, mert:
1: meguntam (na jó.....ez nem teljesen igaz)
2: Jól megfizették
3: egy kicsit tartottam egy esetleges műszaki meghibásodástól, mert annál a gépnél aztán bele kell nyúlni a zsebbe, ha baj van.
Az idő valóban becsapós volt. Délelőtt egy koma hatalmasat esett előttem babettával a jeges úton. Kanyarodott volna......Mögötte mentem autóval, alig birtam kikerülni, hogy el ne gyúrjam. Rögtön megálltam, segithetek-e, de addigra felpattant és mondta, minden rendben. Legközelebb biztos inkább buszozni fog
Gyertyatémában: Én 40 ezernél cseréltem a gyárit. Szerintem túl van lihegve az a 20 ezres csere. Trafót soha nem cseréltem egy motoromon sem, pedig volt egy pár...........de ez csak az én véleményem. Kövezzetek meg...........
Ezt a jó múltkor is magyaráztuk már a Peeeti85-nek, de hát ő a bogarakat se szokta túl gyakran lemosni a motorjáról, a gyertyáihoz is nagyon ragaszkodik
A gyertyát az előtt kell kicserélni, hogy jele lenne, hogy öreg.
Ahogy nő a hézag, úgy vesz fel egyre nagyobb áramot a gyújtótrafóból. Ez a trafót nyírja ki idő előtt. Az meg kicsit drágább mint 4 gyertya.
Persze lehet, hogy a trafód ezt a gyertyát akkor is túléli ha a végén már a gyertya kezd tüneteket produkálni. Akkor majd a következő garnitúra gyertyával döglik meg.
"Elhunyt Bear Grills A híres túlélő utolsó filmjének forgatásán halt éhen, melynek címe: "Élj meg Magyarország fővárosában az ottani minimálbérből" volt. Bear a forgatás elején felvette a nettó 70125Ft szakmunkás minimálbért és megkezdte a túlélést, ám a forgatási hónap harmadik hetének közepén, miután a hónap elején ki...fizette az általa lakott 40m2 belvárosi gangos ház 2. emeleti lakásának összes rezsijét és a fennmaradó 5000Ft-ot azt követő második napon felélte, elhunyt. Halálát egyértelműen a levertségből a mély depresszióba zuhanás, valamint a tartós éhezés okozta. Bear Grills-t országunk kormánya saját halottjaként gyászolja."
Vicc kategóriából másoltam ki, bár lehet annyira nem vicces, merthogy majdnem itt tartunk
Itthon is kijövök majdnem ennyiből.. pedig "étteremben" kajálok majdnem minden nap.
5-6 zsömlén, egy csomag kolbászon, sajton,almán, banánon meg croissanton és egy esti konzerven kívül mi kéne még? Még talán 1-2 sör.. (hozzáteszem ennyit egy nap alatt meg se tudnék enni.. szóval ez így nagyon bőséges, nekem)
Májkrém 66 ft, nagyobb húskonzerv 230 ft, estére készételkonzerv 500 ft. És még egész napra vagy 4 szelet kenyér: 50 ft.
1,5 liter ásványvíz 100 ft, ICE tea vagy kóla 300 ft.
Viccen kívül. Diszkont úton-útfélen van, ahol meg még diszkont sincs, ott eleve olcsó minden. Szóval az 1500 forintos napi kerettel simán el lehet lenni addig amíg egy túra tart. Teli hassal úgyis csak elálmosodik az ember.
Azért vettem meg, mert szeretem a különlegességeket, a műszaki csemegéket.
Azért adtam el, mert:
1: meguntam (na jó.....ez nem teljesen igaz)
2: Jól megfizették
3: egy kicsit tartottam egy esetleges műszaki meghibásodástól, mert annál a gépnél aztán bele kell nyúlni a zsebbe, ha baj van.
Gyertyatémában: Én 40 ezernél cseréltem a gyárit. Szerintem túl van lihegve az a 20 ezres csere. Trafót soha nem cseréltem egy motoromon sem, pedig volt egy pár...........de ez csak az én véleményem. Kövezzetek meg...........
egy kis karikát csapattam a ház körül
Na voltatok gurulni
Ahogy nő a hézag, úgy vesz fel egyre nagyobb áramot a gyújtótrafóból. Ez a trafót nyírja ki idő előtt. Az meg kicsit drágább mint 4 gyertya.
Persze lehet, hogy a trafód ezt a gyertyát akkor is túléli ha a végén már a gyertya kezd tüneteket produkálni. Akkor majd a következő garnitúra gyertyával döglik meg.
Vicc kategóriából másoltam ki, bár lehet annyira nem vicces, merthogy majdnem itt tartunk
Ma én is a lovak közé csaptam.
Tolna-Pécs.
Mecseknádasd után király kanyargós rész, ha valaki erre jár és szereti a kanyarokat ajánlom (régi 6-os út). Pécsről_Mánfa_Komló, illetve Pécs-Orfű.
Orfű előtt ahogy megindultok Pécs végéről vigyázatok, mert vannak víz átfolyások és egy két helyen még fagyot az út.
beszélnünk kell. Lenne vevő a motorra.
Tényleg túlélő túra....
minden elismerésem
5-6 zsömlén, egy csomag kolbászon, sajton,almán, banánon meg croissanton és egy esti konzerven kívül mi kéne még? Még talán 1-2 sör.. (hozzáteszem ennyit egy nap alatt meg se tudnék enni.. szóval ez így nagyon bőséges, nekem)
Májkrém 66 ft, nagyobb húskonzerv 230 ft, estére készételkonzerv 500 ft. És még egész napra vagy 4 szelet kenyér: 50 ft.
1,5 liter ásványvíz 100 ft, ICE tea vagy kóla 300 ft.