Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon nem kell meglepődni!
A nagy fazer több korábbi modellből van összelegózva.
Nem túl sok a típus egyedi alkatrész, a vázon és az idomokon kívül.
Matrica gyártásban félig meg vagyok. Nagyon tetün csinálom. Nem is értem magam. Az alig 10 perces melók most napokig csúsznak. Nem süt eléggé a napocska? Régebben már tuti kész lettem volna.
Most nem értem magam. Mondjuk a teher tartókat megcsináltam, és fényezésre kész a poci is. De lassú vagyok. "Nem kicsit, nagyon!"
motor hogy áll
most nézegettem a maradék alkatrészeimet fz6 bol és jó pár dolog megegyezik a nagy fazerrel.
Ezt a faszit, ezt ismerem! Siófokon lakik!

De rég jártam erre! Lassan tavaszkodik.
talán már láttátok -ha mégsem ,akkor hajrá ! (érdemes )
link
http://youtu.be/3p90WZcaDLc

Szépen látni, hogy dolgozik a teló még sík úton is.
talán bukócsővel jobban jársz,,,
Oké, szívesen fogadom!
Épp láttam a profilod Csajokamotoronponthun.
- suhajda.zsoltee@gmail.com

Köszönöm Babu!
Bukógombát milyet használtok, ha használtok?
Olyan problémája volt már valakinek, hogy néha bedarált a féke? Nem mindig csinálja, de k...a idegesítő tud lenni.(Amúgy is megy szervizbe a motor, úgyhogy meg lesz orvosolva, de ha van valami ötlet akkor hallgatom)
Nah, pont erről írtam egy kisebb litániát a minap egy másik fórumba Ha érdekel el e-mailezem, mert nem akarok OFFolni, nagyon
Dunlop Sportsmart
Jelenleg Michelin Pilot Road 2, Metzeler z6 és Dunlop Sportmax Roadsmart között vacilálok. Eddig úgy néz ki, hogy Dunlop lesz.
ha tartósabb gumit akarsz, akkor sport -túra kategóriából választasz
Szeva!

Nem tudom mennyi ment bele, mert ezzel a gumival vettem kb. 50-60%-os volt, azóta ~4500 km-ert mentem és most kopásjelzőn van.
jah, de azt már lebeszéltük
Most nézem, nekem írtad?

Köszönöm mindenki a tanácsát és ajánlását, felírtam a modelleket!
hali

mennyi km van a contiba
Szia!
az hozzászólás nem neked ment
FZS 600-asok, ha valakit véletlenül érdekel, lehet, hogy ennek nem lesz nagy ára. 10,60 euróért postázza. MRA plexi
Szia freemailpeter. Ne haragudj de el kerülte a figyelmemet a hozzászólásod. Persze, hogy adok mail címet. Ha telefonon meg csörgetsz, visszahívlak. mail címem manyilaci@freemail.hu vagy 06309497942 a telefonom. Előre is köszönöm. Üdvözlettel Dudás László
Hátrafelé látsz ezekben valamit be lehet állítani
Ilyen a tükör felszerelve.
Elmegy,de ez sem az igazi.
Nem lesz, ma sincs sokkal melegebb, viszont a szél fúj nagyon