Matrica gyártásban félig meg vagyok. Nagyon tetün csinálom. Nem is értem magam. Az alig 10 perces melók most napokig csúsznak. Nem süt eléggé a napocska? Régebben már tuti kész lettem volna.
Most nem értem magam. Mondjuk a teher tartókat megcsináltam, és fényezésre kész a poci is. De lassú vagyok. "Nem kicsit, nagyon!"
Bukógombát milyet használtok, ha használtok?
Olyan problémája volt már valakinek, hogy néha bedarált a féke? Nem mindig csinálja, de k...a idegesítő tud lenni.(Amúgy is megy szervizbe a motor, úgyhogy meg lesz orvosolva, de ha van valami ötlet akkor hallgatom)
Szia freemailpeter. Ne haragudj de el kerülte a figyelmemet a hozzászólásod. Persze, hogy adok mail címet. Ha telefonon meg csörgetsz, visszahívlak. mail címem manyilaci@freemail.hu vagy 06309497942 a telefonom. Előre is köszönöm. Üdvözlettel Dudás László
A nagy fazer több korábbi modellből van összelegózva.
Nem túl sok a típus egyedi alkatrész, a vázon és az idomokon kívül.
Most nem értem magam. Mondjuk a teher tartókat megcsináltam, és fényezésre kész a poci is. De lassú vagyok. "Nem kicsit, nagyon!"
most nézegettem a maradék alkatrészeimet fz6 bol és jó pár dolog megegyezik a nagy fazerrel.
De rég jártam erre! Lassan tavaszkodik.
link
Szépen látni, hogy dolgozik a teló még sík úton is.
Épp láttam a profilod Csajokamotoronponthun.
- suhajda.zsoltee@gmail.com
Köszönöm Babu!
Olyan problémája volt már valakinek, hogy néha bedarált a féke? Nem mindig csinálja, de k...a idegesítő tud lenni.(Amúgy is megy szervizbe a motor, úgyhogy meg lesz orvosolva, de ha van valami ötlet akkor hallgatom)
Nem tudom mennyi ment bele, mert ezzel a gumival vettem kb. 50-60%-os volt, azóta ~4500 km-ert mentem és most kopásjelzőn van.
Köszönöm mindenki a tanácsát és ajánlását, felírtam a modelleket!
mennyi km van a contiba
az hozzászólás nem neked ment
Elmegy,de ez sem az igazi.