Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos megváltozik majd a véleményed.
pedig csinos
Valamiért nem vagyok oda az ilyen 20-nak látszani akaró anyukákért. Majd 20-30 év múlva biztos megváltozik a véleményem...
Ez így konkrét. Ma is tanultunk valamit.
http://youtu.be/Sq85jb3e9o0 ELŐREJELZÉS[/L]
Hozhatná ő a motoros időt.
2002-től van az újabb fejidom az FZS 600-on. A 2002-es évjáratról nem tudok nyilatkotni. De: Az enyém 2003-as volt, és szalonban vettem akkor vadi újan és alapból világitott mindkét oldal tompitottnál is! Nem hinném, hogy a Yamaha kereskedő kötötte be nekem jópofiból a másik oldalt is a null km-es motoron......
Néha-néha megfordulok arra.
szia
nem te szoktál a délpesti korháznál motorozni ?
Én is így tudom.
Már pedig az FZS gyárilag félszemü.
ezt a motort ismerem! Egyszer túráztunk együtt.. Fiatal lelkü Idősebb nyugdijas házaspár motorja.. Ibituba a nickneve a mot.hun
Üdv!

Cimbim keres FZ1-et lehetőleg S-t de az N is szóba jöhet.
Valakinek innen van-e eladója? ( keret kb 1,5 misi max )
Köszi!
ez egy igazi bontószökevény
a motorodon hátul a sárvédő és rendszámtartó milyen megoldással lett lerövidítve ? egész szimpatikus -csak le kell szerelni vagy keményebb munka?
Ősszel egy 2007-est láttam kb 10000km-rel, 1,1 millóért...hát elgondolkoztam rajta, nem kicsit. Aztán pár nap múlva el is vitték.
De jó, hogy nincs ennyi aprópénzem, egyből elkölteném...
GSX 1400
Nem, csak Pervollal mosom.
Még nem festettem. Igazából megpróbálok pisis időben nem menni vele, ha muszáj, akkor utána lehűlés után egyből lepucolom.
igen nekem nem tetszik a fekete (kicsit beszürkült ) leömlő .
Tényleg festetted már a tiédet ? -gondolkodom ,hogy le kellene szednem és valami hőállóval lefújni
A leömlőre?
..én arra az elszíneződött kipuffra szeretnék lecsapni ,de lassan már a nejem csap le engem
Ha nem sürgős és Gödöllő közelebb van valakinek akkor tudok segíteni a szállításban.
Ha valakinek FZS600 csomagtartó kell, csapjon le rá. (bár legtöbbünktől valószínűleg messze van)
FZS 600 bontás
Oké, ám de amiről mi itt beszélünk, az FZS600-ra való!
Üdv!

Ha lehet, én is csatlakoznék ilyen 3 ágú bukócső vásárlásba....

Szóljatok, és megbeszéljük a részleteket.