Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fordultam rá a nullásra, nem kapcsoltam be a tompított világítást. Ott álltak az autóút tábla után két méterre. Mikor meglátott, egyből megkérdezte: nem körözik, ugye? Az autót sem? mondtam neki, hogy ne a külsőm alapján ítéljen meg
Nem sok, valóban, rendes volt, de feleslegesen nem szívesen adok ki pénzt
egyik se jó, se a gáz ára és minősége , se a benya...
háát igen aki nem tudja megoldani a dolgot keményen fizet ,hogy meleg legyen ..
Baszdki ma már az az új,mint nálatok nem csinálunk semmit
ez jó
3 pénz 3000 ft , az nem is bünti
csúnyán néztél rájuk mondtam neked ne gyúrj annyit
Háááááát...ja. Ez nem jött be
baszki ezen még most is szarrá röhögöm magam ahogy fut a hülye, főleg a rendőrök elöl....
Erről jut eszembe, tegnap lehúztak a rend éber őrei 3 pénzre büntiponti nélkül
elköltöd fütésre
Akkor már csak egy megoldás maradt hátra szöges gumit, elölre pedig két sítalpat kell felszerelned a gépedre hétvégére.
Nyugi, már "csak" egy-másfél hónapocskát kell kibírni. Vagy nézzük a dolgok jó oldalát. Mennyi benzinpénzt spórolunk meg télen
szerinted én szánkózni akarok
Viszont előveheted a szánkódat
azt hiszem jövő hétvégén se lesz motorozás
Olvass fórumot, és TANULJ!
..hát megfontolandó ! nagyon igazad van tényleg nem sok érv szól a trükközés mellett ,de sima adás-vételivel semmiképpen sem vettem volna , én is sokszor elgondolkodom azon mi lesz ezzel a sok papír nélküli járgánnyal ,mert ez nem fog örökké így menni
Több okból is badarság nagymotorral smk-ként közlekedni. Egyetlen érv szól mellette,a trafipax vész.

1. a rendőrök a sarc igény miatt egyre jobban fogjá figyelni ezt. Hülyének hülyék de nem annyira.

2.a sarcot bíró népünk miatt,2-3 év és valami papir-rendszám kell majd minden smk-hoz és te ott leszel egy ramocsai suhanc által adtott adás-vételivel,amit egy valszeg olaszban "talált" motorhoz adott neked.Ha ez bejön papirok nélkül eladni is nyügösebb lesz.....

3.mivel 4 ezer körül kötsz (pl 125 ccm) is már kötelezőt,az a 4300 ft kpm vizsga 2 évente a plusz költség(meg egy bagatel teljadó)

4.nem vihetsz soha utast(szabályosan)

5.okozol valamit az "smk"-val a iíztosító kiszúrja a ccm-et(nem te lennél már az első),szerinted fizet? Mondjuk lesodródik az útról a madam a 16 millás merdzsójával,miattad......mondjam tovább......lenne egy kis sarad.......pár évig......
...bár amekkora nagy marha vagy elég lenne egy óriás krumpli is
Ha minden este csinálnátok akkor már szobrot emeltetne n eked
De nem uncsi ki tudja hanyadszor?Ha minden este ugyanazt csinálnánk az ágyban a Liba már rég kihajított volna(vagy fordítva)
biztosítást mindenképpen kötök rá és arra is figyelek ,hogy olyan motort vegyek ami külsőre nem tér el az 50 -es változattól ( bár a beverly nekem is nagyon bejön )-persze tudom a km óra minden esetben különbözik a kistesó órájától .
konkrétan piaggio liberty -t szeretnék ,Bp-n van jópár eladó sajnos felénk nem annyira ,nem akarom elkapkodni- ha jön a naposabb idő
akkor kiruccanok és szemrevételezek
Ebben a témában százan százfélét mondanak. Ha magyar papírosat veszel, akkor ugye nincs sok választás, át kell íratnod, pont. Ha mondjuk veszel egy 125-öset egy olyan adásvételivel, amiben benne van, hogy "XY típusú smkp.", akkor jogilag simán el tudom képzelni, hogy ártatlan lennél, mert honnan kéne tudnod, hogy mekkorák a motorod furat és löket adatai... Ha viszont nem tudsz semmit felmutatni, amiből "te azt hitted, hogy ötvenes", akkor gondolom szabálysértési eljárás. Leginkább gáz szerintem akkor lehet, ha balesetet okozol, akkor a biztosítással is kitörölheted. Itt Pesten elég pofátlanul nyomják sokan ezt az ipart, 250-es Beverly-k, Kymco-k és stb szaladgálnak rendszám nélkül... nem igen állítják meg őket. Vidéken kérdésesebb a szitu. Ha ilyen dologra vetemedsz, legalább egy 50-es biztosításod legyen, hogy ha a rendőrnek nem esik le, hogy nagyobb, ne annak a hiánya miatt Zsanettozzanak meg.
abban van valakinek tapasztalata (főleg nagyvárosiak ) hogy mit történik ha a rendőr megállít egy kismotorként használt 125 -ös robogóval ? én tervezem ,hogy veszek 1-et ,de egyenlőre nem szeretném rendszámozni ,hogy addig sem kelljen műszakira hordani .viszont a 90% -át okmányok nélkül árulják -gondolom ilyet nem szabad megvenni -köszi-
Oké, annyira még nem sürgős. Majd írd meg, hogy hogyan sikerült. Köszönöm!
Megkérdezhetem, hogy milyen indexed van? Hol és mennyiért szerezted?