Egyébként a Bagster pedig 90+k-nál volt Németországból, nem láttam sok lehetőséget. Kevés underground kört ismerek, ahonnan pl. lehet szerezni vadi új, 2012-es gumit harmincé'.
Mondd, ki!
Neki ismerem a referenciáját, gyönyörű munkái vannak. Gyorsan kész lesz, 2 év garit vállal és sokan ajánlották. Tommot-ot ismerem még, de ők drágábbak. Most, hogy elküldjem valakihez, akinek a munkáját kevésbé ismerem és spóroljak 10.000-t, majd nem tudom mit kapok... nem módi.
Én a SomotoKárpitos Gáborral vettem fel a kapcsolatot. Március elején küldöm nekik az ülésem. "Komfort nyereg" lesz; elől a tanknál púpos, hátul deréktámaszos, az egész új bőrhuzatot kap hímzéssel, a teljes szivacsot cserélik újra és jobbra, plusz a sofőr rész kap egy zselés betétet és 56-58e,-Ftot mondott rá. (előre a csak a zselés betét 20k). (karbon, fekete színű lesz, ezüst hímzéssel és varrással) 2 év garit vállalnak rá.
Köszi a választ. Az utasnak is javult a kényelem?
Beszéltem már több kárpitossal, mindenki másképp csinálja. Vele ma beszéltem, és mivel én ragaszkodnék az eredeti huzathoz ajánlott egy olyan megoldást, hogy feltölti géllel, vagy habbal. Esetleg ezzel is azzal is. 30-40e HUF-ot mondott ami számomra is elfogadható lenne.
Kérdés mennyit javít a kényelmen, de ezek szerint megérné az árát.
Amúgy nekem is 200km után igen rendesen fáj a hátsóm+ a páromnak is, azért kell lépnünk ebben az ügyben.
en az ulest a motorkaprit.hu-n (motorkarpit zsoltnal) alakittattam at 37.000 stabil magyar forintert. Kb 3 cm-s melyites, es 1-1 cm-es szukites. 1 cm-t feltoltott vmi speci "gumival" amitol sokkal-sokkal komfortosabb lett. Az eredetivel 200-250 km utan megfajdult a hatso, ezzel 500at is gond nelkul kibirok!
Valamint S2-es szabasmintat kapott, piros borrel es "csuszos" fekete resszel.
Zack!
Olyan kérdésem lenne, hogy te hol alakíttattál az ülésen, és pontosan mit változtattak rajta, valamint mennyivel lett jobb, kényelmesebb a gyárihoz képest. Köszi
találkozó du., 01:00 Budapest IV.ker. Váci út Andretti (motoros vendéglő)
Uticél.: Budapest----Szekszárd----Orfű (összesen 2x 250 km)
Indulás 01:30 nyugodt tempóban Szekszárdig, ott csatlakoznak a Szekszárdi Motorosok, majd felfedezve a borváros szépségeit (kilátó stb....), elindulunk Orfűre.
A cél egy jó hangulatú, vidám, felhőtlen motorozás, lehetőség adódik új cimborák megismerésére, és erősíteni a motoros társadalom hagyományait.
Bárki jelentkezhet, akinek motorkerékpárja legalább 120-130 km/h átlagsebességre képes.
2 évvel ezelőtt is megrendeztük ezt a találkozót Szekszárdon, akkor 25 fő Szekszárd és környéki motoros volt jelen.
Orfűn megérkezésünket követően egy helyi fogadóban kiadós lakoma vár minden résztvevőt.
Amennyiben a közlekedési viszonyok, illetve a létszám, valamint a motorosok biztonsága indokolja intézek rendőri felvezetést is.
A jelentkezési határidő Márc 15, összege 2000 ft
Akit érdekel az jelezzen emailban, vagy kérdezzen fórumon bátran.
További szép napot!
Ezt azért így kategorikusan ne jelentsd ki. Meg kell nézni mi van az izzón.
"Kb. 1000 kelvinen az adott tárgy fénye piros-narancssárga (pl. izzó vas), növekedő színhőmérsékletnél ez átmegy sárgába, aztán fehérbe, nagyon magas színhőmérsékletetknél meg kékesbe. A Nap felszíni hőmérséklete 5400 kelvin, vagyis 5400 kelvin a színhőmérséklete. A nappali fény átlagos színhőmérséklete (ebbe beletartozik a napsütés, felhős égbolt, reggel, dél, este, stb.) egyes források szerint körülbelül 6500 kelvin, más adatok szerint körülbelül 5000 kelvin (Csehországban állítólag 5183K). Valószínűleg ez az adat függ a földrajzi helytől is."
Az ilyeneken egyrészről mindig megdöbbenek, szánakozok és nevetek. A Yamaha szó annyira alapvető! Gyártanak hangszert, hangtechnikai eszközt (erősítőt), motorbiciklit, hajómotorokat, sokmindent... és nem tudja leírni? Akkor hogy árulja, mit ért hozzá? Kiárt, hogy valaha volt ilyen motorja.
Mikor árultam a nagyrobogómat, akkor is találkoztam hasonlóval. Eredetileg Madison a neve, a motor oldalán is írva vagyok, tehát a gazdája, a használója minden egyes alkalommal látja az oldalára írva, hogy MADISON, és hasonlókkal találkoztam: Madizon és Medison. Kiakasztó egyes egyemberek attitűdje.
freemailpeter, jól emlékszel, hogy túracuccokat keresel az új gépedre? Jamaha FZS 1000 Koffersatz
Helyesírásból nem százas a csávó , meg kell kérdezni, hogy küld-e Mo-ra. Mivel az a címe, hogy "Jamaha", lehet, hogy nem sokan fogják megtalálni. Persze én az "FZS"-re kerestem...
Meg...nem az én pénzem