Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment a mail, remélem jó helyre.
Szia!
Nagy kérés lenne, ha arra kérnélek, csinálj fényképet a hagyományos és az új izzó fényéről működés közben?
Az autóba gondolkodok ilyen silverstar izzón, mert annak elég gyengus a lámpája, de ha nincs valós különbség, akkor nem szórnám a pénzt feleslegesen.
Előre is köszi!
Tudod te is, hogy minden dragul. Azt nem tudom, hogy regen mennyiert csinalta, de gondolom eszrevetted, hogy semmi sem kerul ugyanannyiba, mint regen...

Mellesleg, ha van 3 neves vallalat a piacon (motorkarpit.hu, SOMOTO, Tommot) akik a mar ismert aron csinaljak, miert dolgozna valaki csak 16-ert, mikor tobbet is kerhetne, annak tudataban, hogy ugy is lenne kereslet a szolgaltatasara? Nyomos oka lehet... Es nem ott lehet megfogni, hogy "jofej".

Ma vettem egy par Osram Silverstar +50-es H4-es izzot a Coraban, 2900 volt. Osram arul motorokhoz is, annak 4700 darabja. Na ez az, amit eros rafizetesnek erzek.
Ui.majd kérdezd meg a sommotos Gabit,hogy anno mennyiért csinálta ugyan ezeket az ülléseket
Mindenki segítsen magán Feltételezem,hogy mivel ide írtok,azért internetközelben vagytok,szóval...köbö 5percen belül bárki,bármikor megtalálhatja azt az embert aki elkészíti neki pl. a motorülést,negyed annyiból.
Szóval,ne kelljen már mindent a szájába adni.
Küldesz nekem egy levelet elekes.adam[k]géméjl[p]com-ra? Köszi!
Köszönöm!
Hát, van az a pénz, amiért megválnék tőle.
RakiTomi lehet, hogy mondtam már, nagyon szép a motorod! Nem eladó?
Hát, ha nem is közvetlen szomszéd, de olyasmi.
Ja, amúgy múltkor mögöttetek mentem kocsival.
motorozz.hu irtam
a lábpocizió az utasnak a nagyfazeren is kényelmetlen...gugolosra sikerült
Ezen észrevételedre még nem panaszkodott a párom. Neki is a hátsója fárad el(igaz később mint nekem).
Hát spec semmilyet, mert hátra egyrészt nem lett téve ez a spéci gumi meg nem is lett hozzá nyúlva, másrészt azóta a sajátommal mentem a hosszút.

Amúgy nekem a legnagyobb gondom az FZ hátsó fedélzetével nem feltétlen az ülés. Nekem pl szűkebb keresztmetszet a lábtartó miatti hajlított térd. De tény, hogy nem épp kényelmes az ülés.

A sajátomból meg csak kiszedettem, szóval az azért kényelmetlen. A lábpozíció meg annál is rossz. Asszem az én izületeim alkalmatlanok a sportmotorra, mert nekem még ezeknél a vasaknál is megfájdul a kezem, hátha még a saját súlyom is az tartaná. Áh, kripli ne motorozzon
Te vagy a szomszéd, igaz?
ha szelepállítás van akkor mindenképpen ott kell hagyni,vagy szállítani kell...Mert azt csak teljesen kihült motornál lehet..

A szinkron meg is várhatod..
Zsííír. Akkor tuti hogy hozzá viszem. Szerencsére nekem közel van, a 15. kerből elég laza kiruccanás Gödöllő. Az külön öröm, hogy lehet nézni, mit alkot. Reménykedem benne, hogy össze tudok hozni valami olyasmit, hogy megvárhatom/megnézhetem, amíg csinálja, és akkor nem kell otthagynom a gépet.
De az időjárásjelentést elnézve nem holnap megyek.
Surinak is olyan van :)

Majdnem hozzá vittem.. De nekem messze van...ahhoz,hogy lássam mert érdekel,2-3 alkalommal is ki kellett volna menni hozzá... alkalmanként 100 km oda vissza ebből 3 szor autoval + a motor 1 alkalom
Biketeches cucc, nekem is az van.....kicsit komplexebb mint a többi teszter....
köszi ! ne is fotózd le ,én sem szeretek fúrni-faragni
de tény hogy ha van ellenszenves része a motornak akkor az a vaskos tartó mindenképpen az .
Remélem nem olyan kérdés, amiért halált érdemlek: mi ez a PC-s karbiszinkron? (bocsi, ha már volt téma korábban)
Nálam is esedékes lenne a szinkron... Szerintem elviszem majd a sokak által dícsért gödöllői Suri kollégához, de erre a PC-s dologra felkaptam a fejem.
Még igen hideg van.....majd tavasszal nézd meg...
ja mérettem kompressziot is..