Én is csak azért alakítom vizsgaidőszakban félszeműre, mert a KPM-hez hordom. Egyszer a kocsit azért nem engedték át, mert két ülést otthon hagytam, és csak 5-öt tettem be, és a forgalmiban 7 személyes. Így nem kockáztatok, bár valószínű átmenne, mert nem nézik.
hali ! Már nézegettem én is dupla tompított fényszórót .Sőt a relét meg is vettem aztán valahol azt olvastam ,hogy a jobb oldali foncsor más szögben van mint a tompított ezért gyakran villogtatnak az autósok ,mert vakít valamilyen szinten -bár hogy ennek mennyi valós alapja lehet.... itt olvashatsz a bekötésről : link
Én vettem egy 1 centi átmérőjű 110 centis láncot, plusz egy Kabrus riasztós lakatot. Bár az én típusom már remélem, nem annyira kapós a tolvajoknak, de még azon gondolkoztam, rá lehetne rakni egy matricát nem zavaró, de a tolvajnak jól látható helyre, hogy "GPS-nyomkövetővel ellátva". Plusz egy elrettentő erőnek megtenné.
Ezen kívül szerintem max. riasztót tehetsz bele.
Én tárcsazárat tettem előre és láncot hátra. Így mind a két kerék 'fix'. Ha viszik, mind a kettőt emelni kell. Persze csak ha nem vágják. Ezt egy kollégám tanácsára úgy próbálom nehezíteni, hogy a láncot nem egyszerűen a földre dobom, hanem felfelé, az ülés fölött vezetem át. Mivel így eléggé feszül a keréknek is kisebb mozgátere van és az erővágót se olyan könnyű letámasztani.
Persze lehet, hogy csak magamat áltatom...
Tavaly oktober ota egy 2007s fekete FZ6 S2 boldog tulajdonosa vagyok.
Mar egy ideje bongeszgetem a forumot, es rengeteg hasznos infot talaltam eddig is ugyhogy ezuton is koszi mindenkinek!
A szezon kozeledtevel (elvegre mar 10 fok is volt :) ) azon gondolkodom h mit tegyek h biztonsagban tartsam a mocim ha eloveszem. Budapesten all majd sokat egy tarsashaz lepcsohazaban szoval minimalis vedelem van, ezt megtoldottam egy fektarcsa zarral meg lanccal. Ti mit tesztek lopasvedel erdekeben? Casco kotesrol mi a velemenyetek?
Nekem is úgy van bekötve, hogy mind a kettő világít, de műszakin nem voltam még vele. Viszont valahol azt hallottam, hogy csak a fazernél csinálta meg így a yamaha. A többi dupla lámpás gépnél már gyárilag is így vannak bekötve. Ha ez igaz akkor a műszakin sem lehet gond
Nekem semmi bajom az fz6n tompitottjának fényével. +50%-os van nekem is benne.
Krisztianfz6 ez mekkora ötlet,hogy 24v-al kiütöd a tompitott szálat a duplában vizsgára.....!
Mikor viszem vizsgára, akkor beleteszek egy olyan H4-est, aminek kiégettem a tompított izzószálát 24V-al, így csak egy oldali világít. Ha levizsgáztattam, akkor egy izzócsere és már megint kétszemű is.
Én Osram +50%-es silverstart használok, szép fehér, erős fénye van és hosszú az élettartama.
Thungsram-ba nem érdemes vásárolni ! Persze minőség, de máshol is meg lehet ugyan azt kapni...Énis voltam bennt érdeklődni, h milyen izzójuk van, 80 v. 90%-os emelt fényerejűt mondott a csaj valami 4500-5000 között... két sarokkal lejebb ugyan az az izzó pár már csak 2700 volt....
Ez van elírva, ne keresd a H7-es izzó középső lábát. H4-es izzóról szól a mondat.
És ugye H4-es?
Én tárcsazárat tettem előre és láncot hátra. Így mind a két kerék 'fix'. Ha viszik, mind a kettőt emelni kell. Persze csak ha nem vágják. Ezt egy kollégám tanácsára úgy próbálom nehezíteni, hogy a láncot nem egyszerűen a földre dobom, hanem felfelé, az ülés fölött vezetem át. Mivel így eléggé feszül a keréknek is kisebb mozgátere van és az erővágót se olyan könnyű letámasztani.
Persze lehet, hogy csak magamat áltatom...
Tavaly oktober ota egy 2007s fekete FZ6 S2 boldog tulajdonosa vagyok.
Mar egy ideje bongeszgetem a forumot, es rengeteg hasznos infot talaltam eddig is ugyhogy ezuton is koszi mindenkinek!
A szezon kozeledtevel (elvegre mar 10 fok is volt :) ) azon gondolkodom h mit tegyek h biztonsagban tartsam a mocim ha eloveszem. Budapesten all majd sokat egy tarsashaz lepcsohazaban szoval minimalis vedelem van, ezt megtoldottam egy fektarcsa zarral meg lanccal. Ti mit tesztek lopasvedel erdekeben? Casco kotesrol mi a velemenyetek?
http://aprod.hu/hirdetes/uj-sh...
Végre vihetem homokfúvatni a Danuvia idomokat.
http://youtu.be/jqm-axUdTlQ
Nekem is úgy van bekötve, hogy mind a kettő világít, de műszakin nem voltam még vele. Viszont valahol azt hallottam, hogy csak a fazernél csinálta meg így a yamaha. A többi dupla lámpás gépnél már gyárilag is így vannak bekötve. Ha ez igaz akkor a műszakin sem lehet gond
Krisztianfz6 ez mekkora ötlet,hogy 24v-al kiütöd a tompitott szálat a duplában vizsgára.....!
a "két sarokkal lejebb"-et csak képletesen írtam, mert Apu szerezte, de ugyan az, és fele annyiért....
nem nehéz az átalakítás, és dupla fényerőt kapsz
Én Osram +50%-es silverstart használok, szép fehér, erős fénye van és hosszú az élettartama.
Két sarokkal lejjebb ugyanolyan teljesítményű csak más márkájú volt 2700-ért vagy a bolt volt olcsóbb?
Thungsram-ba nem érdemes vásárolni ! Persze minőség, de máshol is meg lehet ugyan azt kapni...Énis voltam bennt érdeklődni, h milyen izzójuk van, 80 v. 90%-os emelt fényerejűt mondott a csaj valami 4500-5000 között... két sarokkal lejebb ugyan az az izzó pár már csak 2700 volt....