Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akarod mondani Osram Nightbreaker
-87/a-------------- 50cm hosszú vezetéket aH7-es izzó középső lábára (tompított csatlakozó)

Ez van elírva, ne keresd a H7-es izzó középső lábát. H4-es izzóról szól a mondat.
Pedig még az Ermaxod is rajta van
Egyébként kit érdekel h villognak az autósok ? hadd villogjanak... legalább látnak
Én is csak azért alakítom vizsgaidőszakban félszeműre, mert a KPM-hez hordom. Egyszer a kocsit azért nem engedték át, mert két ülést otthon hagytam, és csak 5-öt tettem be, és a forgalmiban 7 személyes. Így nem kockáztatok, bár valószínű átmenne, mert nem nézik.
hali ! Már nézegettem én is dupla tompított fényszórót .Sőt a relét meg is vettem aztán valahol azt olvastam ,hogy a jobb oldali foncsor más szögben van mint a tompított ezért gyakran villogtatnak az autósok ,mert vakít valamilyen szinten -bár hogy ennek mennyi valós alapja lehet.... itt olvashatsz a bekötésről : link
Ha ilyen népszerű ez a dupla lámpa, akkor utánanézek valami szakinak, aki ért az ilyesmikhez. Hány wattos izzó való bele, srácok?
És ugye H4-es?
Én vettem egy 1 centi átmérőjű 110 centis láncot, plusz egy Kabrus riasztós lakatot. Bár az én típusom már remélem, nem annyira kapós a tolvajoknak, de még azon gondolkoztam, rá lehetne rakni egy matricát nem zavaró, de a tolvajnak jól látható helyre, hogy "GPS-nyomkövetővel ellátva". Plusz egy elrettentő erőnek megtenné.
én is átalakítottam dupla lámpásra... tavaly márciusban a műszakin meg se kérdezték, hogy ez mér olyan.. szerintem fogalmuk sincs róla :D
Ezen kívül szerintem max. riasztót tehetsz bele.
Én tárcsazárat tettem előre és láncot hátra. Így mind a két kerék 'fix'. Ha viszik, mind a kettőt emelni kell. Persze csak ha nem vágják. Ezt egy kollégám tanácsára úgy próbálom nehezíteni, hogy a láncot nem egyszerűen a földre dobom, hanem felfelé, az ülés fölött vezetem át. Mivel így eléggé feszül a keréknek is kisebb mozgátere van és az erővágót se olyan könnyű letámasztani.
Persze lehet, hogy csak magamat áltatom...
fingjuk sincs róla a vizsgabázisokon. Szerintem simán vizsgázik.
Sziasztok!

Tavaly oktober ota egy 2007s fekete FZ6 S2 boldog tulajdonosa vagyok.
Mar egy ideje bongeszgetem a forumot, es rengeteg hasznos infot talaltam eddig is ugyhogy ezuton is koszi mindenkinek!

A szezon kozeledtevel (elvegre mar 10 fok is volt :) ) azon gondolkodom h mit tegyek h biztonsagban tartsam a mocim ha eloveszem. Budapesten all majd sokat egy tarsashaz lepcsohazaban szoval minimalis vedelem van, ezt megtoldottam egy fektarcsa zarral meg lanccal. Ti mit tesztek lopasvedel erdekeben? Casco kotesrol mi a velemenyetek?
vadiúj nyári kesztyű. én adom el. ha valakit érdekel esetleg...
http://aprod.hu/hirdetes/uj-sh...
FZS 600 csomagtartó - 22 euróért küldi - ha valakit érdekel
Megvan az utolsó vizsgám! YEAH
Végre vihetem homokfúvatni a Danuvia idomokat.

http://youtu.be/jqm-axUdTlQ
Sziasztok.

Nekem is úgy van bekötve, hogy mind a kettő világít, de műszakin nem voltam még vele. Viszont valahol azt hallottam, hogy csak a fazernél csinálta meg így a yamaha. A többi dupla lámpás gépnél már gyárilag is így vannak bekötve. Ha ez igaz akkor a műszakin sem lehet gond
Eredetileg az úgy sem lenne használva.
Nekem semmi bajom az fz6n tompitottjának fényével. +50%-os van nekem is benne.
Krisztianfz6 ez mekkora ötlet,hogy 24v-al kiütöd a tompitott szálat a duplában vizsgára.....!
Szeva Mester ! :D

a "két sarokkal lejebb"-et csak képletesen írtam, mert Apu szerezte, de ugyan az, és fele annyiért....
http://fazer.tvn.hu/

nem nehéz az átalakítás, és dupla fényerőt kapsz
Mikor viszem vizsgára, akkor beleteszek egy olyan H4-est, aminek kiégettem a tompított izzószálát 24V-al, így csak egy oldali világít. Ha levizsgáztattam, akkor egy izzócsere és már megint kétszemű is.

Én Osram +50%-es silverstart használok, szép fehér, erős fénye van és hosszú az élettartama.
Hali!

Két sarokkal lejjebb ugyanolyan teljesítményű csak más márkájú volt 2700-ért vagy a bolt volt olcsóbb?
Sziasztok.

Thungsram-ba nem érdemes vásárolni ! Persze minőség, de máshol is meg lehet ugyan azt kapni...Énis voltam bennt érdeklődni, h milyen izzójuk van, 80 v. 90%-os emelt fényerejűt mondott a csaj valami 4500-5000 között... két sarokkal lejebb ugyan az az izzó pár már csak 2700 volt....