Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, üdv a fedélzeten! (Jó, mondom ezt úgy, hogy 1 hónapja vettem a motort allig mentem vele.) A gumitömítés nálam is kicsit repedezett. E-bayen 27 ezerért láttam a gyári 4db-os gumi szettet. Többet sajnos nem tudok róla
Gratula a vizsgához! Én is múlt héten végeztem, most bújom a netet cuccokér. Csomagtartó már van kicsit többért, de már nem érdekel fent van és kész! De ez a fránya bukócső téma...
Nem egészen igy van. Az új fejidomos FZS 600-on GYÁRILAG alapból világit mindkét oldal tompitotton is és refin is. Ez biztos! Csak a régi kis lámpás fejidomnál "félszemű" a Fazer.
Az FZ 1-en (fejidomos) is gyárilag világit mindkét oldal alapból.
Nem tudom, az FZ 6-ot miért butitották le........
Jah igen, persze, hú de hülye vagyok... De még meg is mondtam, hogy falsot szív, és belinkeltem a légszűrőházat. Nem néztem, hogy mit linkelek, csak linkeltem. Nem csoda, 10 napja folyamatosan a mai vizsgára tanultam...

Az enyémben az előző tulaj állítása szerinte ez még a gyári, de olyan, mintha új lenne... A légszűrőház oldaliról mondjuk így belegondolva inkább el tudnám képzelni fogásra, hogy elöregedik, ez sokkal keményebb anyagú. De ettől függetlenül minden igaz róla, amit leírtunk, csak a kép rossz volt. Sajnos ez elég zsebbenyúlós téma.
Szerintem nem ez a problémás darab, hanem a szívótorok. http://www.fastriders.de/ANSAU...
A 2002-s úgynevezett "szúnyoglámpás" modelleknek már nincs gond a világításukkal.
Alapból csak a bal oldali lámpa világít tompítottan, reflektoron viszont mindkettő. Egy tízenöt centis kábellel viszont megoldható, hogy mindkettő lámpa világítson.
Na még egy a lámpákkal kapcsolatban!
Miután mindkét fél világítani fog, hogy oldódik meg a távolsági fény? Jó lesz ezután bele 2x H4 60/55W-os izzó?

Köszi és az eddigieket is!

Üdv közöttünk Warpig és Levocius!
Értem, akkor nem annyira vészes a probléma.
Rendben rakok fel majd képeket!
A gyenge világítás kérdéshez: a 2002-es modelleken már az 1000-es lámpái vannak, ha jól tudom. Annak már jobb a teljesítménye? Ott már alapból mindkét lámpa világít tompított esetén?
Majd szólj itt a fórumon, ha úgy döntesz, hogy veszel, én is vacillálok rajta. Ha e-bay-ről vennél, megkérdezem előtte az eladótól, hogy két pár belefér-e a szállításba, akkor tudnánk 5-5 eurót spórolni. Annyival is olcsóbb lenne... Az vagy 3 liter benzin ára.
Szia!

Erről a négy gumicsőcsőről beszélünk: link.
Csalóka a dolog! Kétféle csövet is láttam már. Az egyik fajta kétrétegű volt. Kívülről gyalázatosan nézett ki, szétszedve belülről meg egy patyolat belsőt mutatott, semmi nyoma nem volt repedésnek. Szerintem azóta is fut. Legjobb, ha szétszeded és megvizsgálod. Ha mellészív, akkor azt úgyis látni fogod az alapjáraton.

Majd tegyél fel képeket a gépről!
pelül=belül
Üdv a tulajok között, sok jó élményt a motorral! :) Általában csak kívül repedezett, belül pedig okés. Akkor van baj, ha falsot szív, de azt meg észre fogod venni (egyenletlen alapjárat, vagy akár nincs) Az enyém is repedezett kívülről, pelül meg tökéletes :)
köszönöm ! lehet a végén ezt vállalom be mert ezek tudatában már mégis az e-bay tűnik jobb megoldásnak .egyébként az előbbi hozzászólásomnak az az előzménye ,hogy e-mailben érdeklődtem és olyan választ kaptam ,hogy nem tudtam eldönteni mit is akartak írni ezért hívtam fel ,de így sem volt egyszerű megérteni a lényeget ,hogy "zsákbamacska " de még nekik is
Látod, mondom én, hogy nincs nekik háromágú.

Ott van az az ebay-es 75,9 + 9,9 = euró. Mai áron PayPallal fizetve 26500. Én ezt ajánlom, mást nem tudok mondani. Jah és a motordiszkontos azt mondta nekem, hogy 2-3 hét a szállítás...
hát jó hogy nem kapkodtam el ! kimásoltam a cikkszámát
5RT-W0741-0000 és ezt dobta (többek közt)link
Tehát megerősítem, én kb. 1 éve azt az infót kaptam tőlük, hogy nem árulják a háromágú fajtát. Egyébként valamelyik nap ment el e-bayen 50-60 euró között egy háromágú. 20 euró lett volna a szállítás. Csak én meg elfelejtettem, aztán lemaradtam volna.

Ha a rövid mellett döntenél, ezt megkérdeztem, 15 euróért elküldi.

Ez a háromágú 76 + 10 euró. Én ilyet vennék, ha vennék.
Sziasztok!

Büszke gazdája lettem egy FZS 600-asnak. Olvastam, hogy a karburátornál lévő gumitömítés elöregedhet. Ennek mi a pontos ismérve? Mennyi a javítás?

Köszönettel: W.
köszi ! itt a szóban forgó eladó azt tanácsolta ,hogy márkakereskedésben kérdezzem meg ,hogy milyet tudnak ők rendelni hozzá és itt is olyan lesz .ez a 20.526 forintos ár nagyon hízelgő .
az e-bay -es amire konkrétan ki van írva ,hogy 3 pontos az 74 euró és mire itt van 27e. ft .
Imre!
[42332] január 16. 10:53 hozzászólástól kezdve kezdd el olvasgatni, ott leírtam mindent, amit tudok a bukócsövekről, konkrétan erről a boltról is van szó. Azokat a képeket [42341] és [42342] hozzászólásban egy motordiszkontos ipse küldte nekem e-mailben. Ha tanácstalan vagy, kérdezd meg pontosan az alkatrész sorszámát, amit rendelnének, úgy biztos lehet róla képet találni az interneten.
a napokban szó volt a bukócsövekről - konkrétan fzs 600 - én ezt linkeltem be link és valaki itt említette ,hogy már érdeklődött utána és azt a választ kapta ,hogy ez valójában 2 ponton rögzíthető cső. ma felhívtam őket és azt a választ kaptam ,hogy ők maguk sem tudják hogyan néz ki az fzs600 bukócsöve amit forgalmaznak ,mert több típushoz is ez a fotójuk van és csak ha megérkezik hozzájuk akkor tudnak válaszolni a kérdésemre ,hogy 2 vagy 3 ponton rögzíthető .Annyi segítséget kaptam a döntéshozásban ,hogy ugyan azt a bukócsövet forgalmazzák amit a yamaha márkakereskedések ,egészen pontosan hollandiából hozzák ha rendel valaki .
Én még csak az eriggyet láttam gyárilag duplaszeműnek
..az autó fényszórójából kiindulva a jobb oldali szinte csak a felezővonalig szórja a fényt ,nagyon motornál sem lehet más a helyzet .
10,000 ft egy GPS jel zavaró. Lehet, még annyi sem.
Látszik, azaz ő lát jobban vagy a szemből jövő lát különbséget, mert az egyik fele erősebb?
Ismerek duplafényszórós FZS 600-t, valóban látszik a különbség szemből. A tulaj állítása szerint 10-20-szal gyorsabban megy vele így sötétben, mint azelőtt. Az autós meg villogjon, ha akar. Ez legyen a legnagyobb baj az autósokkal...