Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti vagytok a világutazók
de ti hol éltek? Túlélő túra?
Én sokallom az 1500 forintot, az már dőzsölés. 2 euróból is ki lehet jönni, csak akarni kell
napi 1000-1500 ft-bol megvan az ételed és italod..?
Mit eszel ? sertésmájkrémet 4 kiflivel és vizet iszol mellé?
Gyuros a srác.. 4 óránként eszik..
Az változó, sok mindentől függ.
De lehet számolni napi 1-2 tank benzint, kb 1000-1500 ft-ot kajára, szállásra meg 2000-5000 ft-ot. Ha nem vadkempingezünk.
Ha azt vesszük, hogy pár motorba 12.000 km-enként cserét írnak elő, akkor már 30.000 km után én lehet kicserélném őket.
Ha majd nem adja le rendesen a szikrát, és esetleg tönkrevágja a trafót. Én láttam már olyat, igaz csak autónál.
"igazából nemtom mi az a dolog ami figyelmeztetne arra, hogy a gyertyáknak lejárt az ideje?"

ránézésre sehonnan ezért kell betartani a csere intervallumokat....hiába látszik jónak ha már nyomás alatt a csökkent méretű elektródák már nem oda tolják a szikrát ahova kell és ez talán észre sem vehető utcán, de mégsem tesz jót..... ........persze mindenki akkor cserél amikor akar....
......ez az irridiumos story ez meg szerintem parasztvakítás !
a köny is sima NGK-t ír.
szia.
nekem most a gyertyákban 30ezer van.
igazából nemtom mi az a dolog ami figyelmeztetne arra, hogy a gyertyáknak lejárt az ideje?
a motor hideg állapotban is pöccre indul, az alapjára nagyon szép sima. szóval azon agyalok, hogy még 10ezret belerakok..
Ak*rvap*icsa...Ezekre a helyekre én is el akarok jutni
Mennyibe fáj 1-1 ilyen túra ha szabad tudni?
a fazerrel nem nyulsz mellé! Mármint a típussal ..
Kényelmes,jó megbizható motor...Igazi túrabarát és ha haladni kell tempósabban nem kell agyalnod ,hogy bírja e a 160-180at
jaja és 6000 ért vettem a 4db-ot....
válaszoltam -köszi !
Nem az enyém, csak megláttam, hátha valaki ilyet keres: gomba
Nézd meg krisztianfz6 adatlapját. Még csak 14 , de már mennyi helyen járt..
Látom sokat túrázol...nekem is ez a tervem,nem épp a 200 feletti száguldozás az életem..persze szeretek tempósan haladni,de azért túrázni jobb sztem...remélem lesz lehetőségem eljutni hasonló helyekre,még ha az Apriliával,akkor is
"Kevés" pénzed van, így állapotot vegyél, lehetőleg olyan típusból amit utána relatív kevés pénzből tisztességesen fenn is lehet tartani. Szerintem én se vagyok magasabb nálad, és egy XTZ 750 SuperTenerével is ellenék ha épp olyan kéne (pedig az magas, nehéz, és még felülni rá is macera)

A központ rugós gépeket általában nem nagy kaland némileg ültetni, úgyhogy ha magas is, nem feltétlen kell megrettenni.
35-40 ezret a gyári NGK CR9EK is elmegy.
az Fz még nem végleges elképzelés,lehet ebből még túraenduró is..csak elég nehéz így hogy alacsony vagyok...eléggé leszűkül a kör..de ha valakinek van ötlete,szívesen meghallgatok bármit
neem az átírás nincs benne...400as konkrétan van a hasz.autón 370 és 400 között..
500 a projektre úgy értendő, hogy átírással, mindennel?
Háááát nem tudom a 400-asok milyen árban vannak, de a 600-as nem lesz egyszerű szerintem.
A tiedre sajna nem lenne pénzem
Háááááát..ha eladom az Áprilist,nélkülözöm 1 havi munkabérem,nyomorba döntöm a családom és kérek anyutól kőőőccsön,akkor 500 akad a projektre..
De még csak agyalok,ez olyan március vége,április elején lesz esedékes..csak már most nézelődök hogy miket érdemes venni...
Köszi a bő információt.Nézelődök minden felé,hátha akad majd jó vétel...
Baratom, ha szabad kerdezni mennyit szanol az uj motor vasarlasara? Lenne neked egy jo ajanlatom, en 160 vok, es boven jo az amin most csucsulok.