Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ülésre értettem
néhány ezer forintért át is szabják....nekem a busán kellett
Ja és a megbízhatóságról annyit, hogy az enyémben most bő 64ezer van, a blokk még bontatlan, a szelepfedél is csak szelephézag ellenőrzéshez volt levéve. A váltó 1-N-2 között amolyan Yamahásan csattanós, de ez nem hiba, ez ilyen. A fék böszmejó. Amúgy általánosságban jó minőségű gép, nincs olyan érzésed, hogy műanyagból van összerakva. De persze mindenki a sajátját dícséri.

Magasság szempontjából azért jól vizsgáld meg, 165 centi az már lehet, hogy tényleg határeset, bár létezik alacsonyabb ülés, meg egyéb praktikák...
Szia! FZS 400-at ne vegyél. Bár külsőleg nagyon hasonlít a 600-hoz, nagyon sok mindenben szegényebb. Hogy az egyik legbrutálisabbat említsem, nincs hátul kapaszkodó, és a vázon sincs normálisan kialakítva a helye, szóval azt csak barkácsolni tudsz rá. Doboztartót hasonlóképpen. Motoralkatrész, ami specifikus a 400-hoz, szintén nincs.

A 600-ast ellentétben kifejezetten ajánlom, a 125-höz képest más kategória persze, de barátságos, könnyen kezelhető az a 95 paci. Alkatrész van. Extrákat is be lehet szerezni. Az itthoni árak itt a kepesmotoron nekem eléggé elrugaszkodottnak tűnnek, várni kell rá, nézegetni folyamatosan, néha akad egy-két jó vétel. Némelyiknek elég jó extra felszereltsége is van. Ne vesd meg feltétlenül a külföldi papírosat sem, nézz meg minél többet! Tipikus hiba nem nagyon ismert, ugyanazokat a dolgokat meg kell nézni, mint amiket akármilyen másik motoron is megnéznél. Na de először ki kell próbálni, hogy tényleg olyan-e, mint amilyenre gondoltál. Aztán majd számolj be!
hali..
én 168 és nagyfazeren csücsülök

Helyedben 600 ast vennék. a kormánycsapágy legyen kúpgörgös,más hiba nem nagyon van az fzs 600 nál..
Üdv fiúk.tavasszal azt tervezem hogy eladom az Áprilist és veszek egy túragépet.Nekem erre a célra egy fz400/600 jönne be a legjobban.Formája piszkosul tetszik és elvileg a lábam is leér róla..( 165 cm vagyok ) Meg persze az ár is számít..egyik oldalon találtam 400ért fz400at..mit kell tudni ezekről a vasakról?Mennyire megbízhatóak?szervízintervallum?Előre is köszi!
Én annak idején 125ös etz be tettem valami speckó platinium nevezetű gyertyát, a hagyományos helyett, sőt volt hogy 3-4 pólusut is tettem bele, minkét esetben komoly változásokat vettem észre
csak sajnos a hőértékük kicsi volt...
Bocs én a csillapításra írtam, nem a rugózó erőre ezt. Valaki kevésnek érzi az FZS1000 telóját? Nekem még merev is volt eleinte!
Főleg egy kátyús gödrös Erdélyi dűlőúton.
Konkrétan szólva igaza van a tagnak abban, hogy egy kis légrugót pakol rá, de mintha a szövegben KTM betű kombináció szerepelne... konkrétabban nem FZS telóról ír ami ugye nem légrugósra van tervezve ha jól tudom tehát nem igazán alkalmas károsodás nélkül a terhelés elviselésére, max. ideig óráig, aztán elposszan a szimering, mert ő ismeri a fizikát... nem nyomástartó szerkezeti elem , csak nagyon hasonlít egy hidraulika tömítésre.
Az a teló amin pumpa szelep van, na az pont bírja. Pl. cross motorok. pl. KTM. (Amiről ír spec nem tudom pont az e).
Apropó, egy ilyet viszont tényleg kipróbálnék! Persze normális, NGK árban. A suliban tanultuk, hogy ez egy jó dolog...

Ráadásul ott árulja valaki Pesten. 30 ekm-et garantálnak rá! BRISK
AOR10LGS
Szerintem pont egyformán öregszenek, ha egyformán használják.

A több éves "lehet menni vele" kategóriás gumi, NEM ugyan az mint az új "hú de f@sza" kategória. Erre a dologra megéri beruházni szvsz. Annyi kidobott lóvé megy el felesleges vackokra (olaj, kipu, díszek stb), hogy pont egy gumival nem kéne vacakolni. Majd fent megöregszik ha kitart 3 évet...
Szerintem sem egy durranás. Nem egy embertől hallottam, hogy felesleges butítás, meg aztán annyival drágább mint amennyivel többet tud.
Zödség? Itt konkrétan azt írják, hogy ne válts keményebb rugóra, mielőtt nem használod ki a légkamra méretében rejlő lehetőségeket.
http://www.4strokes.com/tech/k...
Nem is néztem amikor felkerült. Amikor megrendeltem az új újat, akkor néztem meg, hogy mennyi idős is volt.. mert furcsán hamar, 10ezer kilométer alatt elkopott.
Nem volt problémám vele, ma is feltenném ha nem lenne éppen új gumira pénzem, de menni meg kell. Összességében viszont nem volt olcsóbb, mint egy hosszú élettartamú új.
Bár nem ismerlek, és nehogy sértésnek vedd, de pont azzal akartam itt közbeszólni, hogy így látatlanban Rólad például nem hinném, hogy azt nézed, hány éves a gumi...
2010-ben tettem fel a GS-re 1993-mas gumit. Asszem én vagyok a leghülyébb Nyertem?
de nem is repeszt 250 nel vagy tévedek?
nem beszélve arról,hogy autóval más a defekt mint a motorral..
5- 6 fölött
azért a 3-4 éves nekem is jó

de 56 fölött már nem kell
Szerintem egy motorgumi nehezebben öregszik, mint az autó abroncs. Hiszen nem süti egész nyáron a parkolóban a nap, nem eszi télen a sólé..stb.
Egyszer volt Budán kutyavásár, vagy mi a szösz
igaz az is Pesten volt és a Yamaha Worldbe, nagyon korrekt áron adták a 3-4 -5 éves gumikat
nekem is volt a busán elöl véletlenül egy 10 éves gumi...Akkoriban nem néztem az évjáratot...
De nem is mondták,hogy annyi! Akkor nem tetetem fel!
Mondjuk itt vagyok bajom nem lett tőle....

Nem hiszem,hogy a gumis nem tudta 5 évig eladni azért túltárolt....
Kint már selejtezték,amit a manusz elhozott nekünk felteszi.....és sokkal nagyobb a haszna,mint az új gumival
ha jol van tárolva semmi gond, 4-5 éves gumit is nyugodtan feldobnék...
egyik haver közel 10éves gumit vett de nem volt vele gondja, gsxr re...
Kit érdekel, ha leszólnak? Én kíváncsi vagyok a rossz tapasztalatra!
Meg ha vita lesz, a végére legalább mindenki okosabb lesz.
Nekem azzal nem volt jó tapasztalatom.....van rá magyarázatom, de mivel leszólnának érte, hogy nem úgy van az inkább magamban mondogatom...